חידה די גדולה

lupoN

New member
כן... חיפוש בגוגל ../images/Emo58.gif

והתשובה המלאה
Penn & Teller

TheKillerS

New member
TNX!

התקדמתי יחסית הרבה... מצאתי כמה מילים ועכשיו נתקעתי... בדתות מצאתי רק
Judaism Islam Christianity Torah Qur'an Bible Jesus book Buddhism זהו...יש עוד שני סוגי דתות שלא מצאתי אשמח לפיתרון או לרמז..

lupoN

New member
../images/Emo101.gifהשנייה זו../images/Emo58.gif

יותר כת השנויה במחלוקת...

Ultra Spidey

New member
לנואשים בלבד!

שמירה עדכנית הכוללת 14 מסכים לחצו על Save Game והדביקו את הקישור הבא בתיבה של MERGE:
http://shygypsy.com/farm/p.cgi?state=fjpbabaaaaaabdacfbiakakaccibccahamdbiamcdbefaffikdaeadilbcgcbaeaaolnbmdkljcaeaaaaaanhaipdabbhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa&style=rewwzaftzadyqjssrcywpiurtriwhneuaudvuszgfwapwuzbtwdwnqsjynkraqmhydwledih&i=1&j=3&cmd=guess&guess=+​

lupoN

New member
ועוד השלמות../images/Emo27.gif

זהירות ספוילר
זו כבר השמירה הממוזגת (17 חלונות פתוחים); יש כאן תוספות מעטות. בכוונה לא הבאתי אותו כקישור. למי שלא רוצה להרוס לעצמו עד הסוף - ניתן גם לשחרר רמזים בלבד או תמונות מסך חלקיות. אם כן, זו השורה: http://shygypsy.com/farm/p.cgi?state=nlpbkbiaabajbdacfbiboakbcckbkcahcmhbiimcdfefaffildbgedjlbcgcbaeaeolnfmdoljkbeaaahadnhaipdabbhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa&style=ubfrwoewzvuqoguvqwxxvfnppvbaynxataxfuateywixasbwxvasrorftsgswmgdfetkdbic&i=2&j=2&cmd=guess&guess=+

כמה בקשות לרמזים: (קצת ../images/Emo58.gif)

1) אם אפשר בבקשה רמז למה שמתחבר ל- barn? 2) כנ"ל למה שמתחבר ל- cowboy? 3) מה מוצאם של שלושת הקוסמים שאינם הודיני, פן וטלר, ודיויד קופרפילד (מאיזו ארץ הם)? יש רשימות ענק של קוסמים ונמאס לי לנסות סתם שמות.. אני מתחילה להשתגע... 4) נפתח לי מסך הספרים עם שתי השלמות. אין לי קצה חוט. אם אפשר בבקשה רמז לכיוון החיפוש. 5) מה בין השעון לפסל החירות? לא שאת כל השאר הצלחתי, אבל אלה מטריפים אותי במיוחד. תודה רבה

lupoN

New member
מנסה לעזור טיפה... אולי אולי אולי

1. ל - barn מתחברים שני דברים (למעט ה - "on the farm"...) אחד - ארבע אותיות שאין לי מושג מהו...
השני - זאת דמות בובתית גדולה ואהובה על הקטנטנים. (נכון שדווקא את הראשון את מחפשת?
) 2. ל - cowboy מתחברים גם כמה דברים: זה של 10 האותיות - אין לי מושג (ושוב, אז אם את מחפשת דווקא את זה - אז אני גרועה ולא סייעתי) האחרים - שתי חיות (שבטח מצאת) תחרות לכידת בקר (כמו שכתבתי קודם) והקשר בין הבוקר לאיכר הוא משהו שגם אנחנו הננו... 3. מוצא של קוסמים אחרים מאלה שהזכרת... לזה עוד לא הגעתי בכלל, כמדומני. 4. על איזה מן המסכים של ספרים מדובר. ספרים קומיים? 5. במקום אליו הגעתי, אין קו שמחבר בין פסל החירות לשעון, אבל יש חיבור עקיף ל"ניו יורק" וזה מתחבר ל - "דקה", שמתחבר ל"שעון". אם צילומי מסך (אפילו מוסווים או מוסתרים חלקית יוכלו לעזור, אוכל להעלות)

תודה ../images/Emo13.gif

1. חיפשתי את המילה שגילו לי למטה.
2. תודה, אבל אני מחפשת את ה-10 אותיות..
3. כששאלתי על המוצא, התכוונתי אם אני אמורה לחפש קוסמים אמריקאיים או אחרים (רק כדי לצמצם קצת את החיפוש), לא כי היה מונח שקשור לזה. לא נראה לי שהספקתי אפילו חצי ממה שיש לך. 4. מצרפת תמונה. כמו שאפשר לראות, אין במסך ההוא כלום כמעט. comic books לא עבד. 5. אני מיד אנסה את כל מה שהצעת. המון תודה על העזרה!

סליחה, ברח לי הקובץ

ולא רואים טוב, אבל המילה היחידה שמופיעה על המסך היא book. אפילו בלי נושא

lupoN

New member
כן... קשה לגלות את הנושא שם

רק מהמילה הזו...
זה נהיה אכזרי יותר ויותר כשמגיעים לשוליים.
ה - book הזה מקשר לשני ביטויים שמכילים את המילה... book... והנושא של העמוד הזה הוא בכלל
מנחים של תוכניות אירוח

JustThomas

New member
השלמות... |ספוליר|

-המילה השניה שמתחברת ל-Barn (בעלת 4 האותיות) התרגום המדויק (ע"פ בבילון) - מגדל או בור החמצה. יש עוד קוסם מפורסם, שמו הפרטי כמו קוסם שכבר יש לך. גם הוא וכל השאר אם אני לא טועה (פרט להודיני, שהיה יליד הונרגיה) אמריקאים.

juliuslove

New member
היי לכולם

היי לכולם, מצאתי עוד כמה בחלון של שחקני הפוקר המפורסמים Fossilman Greg Raymer Texas Dolly Doyle Brunson אם מצאת עוד נא לפרסם... אה ומה זה מגדל החמצה?אין לי כוח להתקין בבילון

למעלה