חידה די גדולה

TheKillerS

New member
אפשר תרגום?

Ultra Spidey

New member
להוראות?

יש לך בהתחלה משבצת של On the Farm. כל המשבצות שקשורות אליה קשורות לOn the Farm דוגמאות אינטואיטיביות: Sheep, Farmer, Cow כולם נמצאים בחווה. מכאן ממשיכים הלאה.

אלוהים...! ../images/Emo58.gif

אני משתגע! אני ממש ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי. המילים שפתרתי עד כה: Horse, Bull, Cow, Mad Cow, Ox, Chicken, Egg, Rooster, Farmer, Tractor, Goat, Sheep, Llama, Pig, Milk. אני ממש אשמח לעזרה!

lupoN

New member
אכן../images/Emo3.gif

הייתי מתה לעזור ממש ממש, אפילו חשבתי להעלות תמונת מסך של מה שמצאתי, אבל אולי זה יותר מידי ספוילר... בכל אופן, צריך לשים לב לכך שניחושים מסויימים (כמו - pig) מאפשרים לפתוח ריבועים נוספים במפה, כמו-כן, צריך גם לנסות למצוא את ההקשרים לפי הקווים. טוב, בטח אני חוזרת על דברים שהובנו כבר. רמזון, למשל:
למשל, מצאת כבר את Llama אם תתבונן בריבוע שנפתח משמאל תמצא את הנושא שלו. צריך לחשוב עכשיו איזה דבר קושר בין Llama לנושא השני

חח.. את זה כבר הבנתי...

אבל אני שובר את הראש ופשוט לא מצליח! ותרגישי בנוח לשים תמונות מסך...
סוג של
למטה: מה שאני לא מבין זה איך דברים כמו Lamb, Mule ועוד כל מיני דברים בסגנון לא נמצאו שם...

lupoN

New member
בינתיים + ../images/Emo58.gif

כבר יש לי שמונה חלונות פתוחים. תמונת מסך של הכל - יש, אבל זה כל כך ספוילר. קשה... קשה... איפה אני יכולה לעזור... הממממ.... למשל, במסך הראשון - חפש עוד כל מיני ביטויים עם המילה Cow, יש עוד שלושה ביטויים כאלה (מעבר למה שמצאת כבר). נדמה לי שעוד מילה לתרנגולת חסרה לך. מחרשה ותבואה גם הם שם (רק באנגלית). תחרות ללכידת בקר - קוראים לה: __________ (הערה: ישנם מלבנים שנפתחים רק אחרי ניחושים מסויימים; את התשובות הנכונות ניתן להכניס רק אחרי שהמלבנים המתאימים בשטח...) בריבוע שמשמאל לזה שאתה מדבר עליו, אם לא עולה לך בראש, אז תריץ חיפושים על דתות, תמצא כל מיני, וכך יתמלאו לך עוד מלבנים וזה יוביל אותך לריבוע שמתחתיו שהוא של שחקני פוקר. אותם אפשר למצוא גם בחיפושים ברשת. ניסיתי כמה עשרות בסוף מצאתי אותם ואת מה שקשור אליהם...
מה לי ולפוקר... בקיצור, בעיקר חיפושים מייגעים. וכמובן שגם לי עוד חסר המון.

lupoN

New member
../images/Emo45.gifנחמד מאד../images/Emo39.gif

הצלחתי לפתוח חמישה ריבועים. מהם שלושה כמעט ריקים לחלוטין

JustThomas

New member
שאלה... ../images/Emo58.gif

למה החיבור בין המילה `pig` ל- Judaism ו- Islam? על מה הם מנסים לרמוז?

Tesseract

New member
הכוונה...

לאיסורי הדתות. אין מחשבה אנטישמית או משהו מאחורי העניין

lupoN

New member
לדעתי כדאי ל../images/Emo27.gif

לחכות קצת שגם אנחנו נתקדם עוד מעט ואז יהיה מה להשוות ולהוסיף מבחינת כל הצדדים, ואולי גם מבלי לרשום מפורשות את כל הפתרונות, אלא את ההשלמות בלבד. כלומר, לא להעלות את השמירה כולה שתחשוף הכל, מקסימום "צילום מסך" מטושטש במקומות כל מיני...
מה דעת האחרים?

TheKillerS

New member
../images/Emo58.gif רציני!

מצאתי bull ואז ראיתי שממנו יוצא ריבוע עם רק שתי אותיות אז התחלתי לנחש... הגעתי ל... BS ומשם יצא לי עוד מסך שרשום בריבוע סגול magicians וקו מה BS לריבוע שניראה כך: ....&...... יש למישו מושג?!

למעלה