לא רק עלייך חחחחחחחח זו היתה תשובה לשחור לבן.
מ מישל בת 34 New member 19/11/02 #23 מה את לא מבינה? ../images/Emo25.gif תתחפשי לפינגווין ותתחילי להתגלגל במדרגות אני מחכה לך למטה
נ נשית~37 New member 19/11/02 #26 אפשר חום ולבן במקום שחור ולבן? אני רק אתן לציץ להציץ וזה כבר חום ולבן חחחחח אההה בעצם הוא לא מציץ אצלי.
אפשר חום ולבן במקום שחור ולבן? אני רק אתן לציץ להציץ וזה כבר חום ולבן חחחחח אההה בעצם הוא לא מציץ אצלי.
מ מחריבת מסיבות New member 19/11/02 #20 כושי עובר במעבר חציה ואומר רואים אותי לא רואים אותי רואים אותי לא רואים אותי
פ פשוט אישה** New member 19/11/02 #24 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחח יפה לך האור ...... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מ מחריבת מסיבות New member 19/11/02 #28 צ´מעי בובה את יש לך סבלנות את ראבקקקק מהזה דגדגו לי האצבעות אבל ראית איזה יופי ת´אפקתי?? מחריבה <תחזיקו אותי!! תחזיקו אותי!!!>
צ´מעי בובה את יש לך סבלנות את ראבקקקק מהזה דגדגו לי האצבעות אבל ראית איזה יופי ת´אפקתי?? מחריבה <תחזיקו אותי!! תחזיקו אותי!!!>
מ מישל בת 34 New member 19/11/02 #38 תפסיקי להחמיא לה כבר.... אחכ אני אוכלת את כל החרא שהיא מפזרת כאן בפורום