חידה בנעלם אחד

אדומה2

New member
חידה בנעלם אחד

למען האמת- 3 נעלמים.... העלתי מודעה בנושא הבזאר של מרכז תאיר, וראיתי ששני מנהלי הפורום הגיבו, אך משנכנסתי להודעות, כמו גם לפורום, 3 ההודעות נעלמו.
? אז אני לא יודעת מה אתם כתבתם, אם היה משהו שאני צריכה לדעת.... מה קורה?

חיפושיות אוכלות הודעות לאחרונה

אולי זה קשור לאביב, הן רעבות משנת החורף?

טאוֹ

New member
כל כך מתאים לך לחשוב על חיפושיות ../images/Emo15.gif

אתה יודע מה יקרה אם תלחץ על החיפושיות, נכון? כנראה שתפלצת ההודעות של תפוז הגיחה ממערתה. או שזו בכלל הבת של דוד כפרי שמשתוללת כאן והאבא הגיח כדי לטפול את ההאשמה על החיפושיות האומללות...

אני לא מאלה המחפשים שעיר לעזאזל...

אבל החיפושיות האלה תמיד מוזמנות. יש מצב להזמין אותם(ן) למפגש פורום?

המממ. אני מוגבל לדרום, ראשון או שני בערב,

בתיאום של לפחות שבועיים מראש. ככה זה כשעובדים במשמרות ולומדים ומגדלים ילדים...

טאוֹ

New member
מה אתה אומר על יום ראשון, 10 במאי?

לא היום, כמובן; אני מתייחס לשנת 2020. גם אז זה יוצא יום ראשון. אפשר לקבוע בשמונה בערב?

טאוֹ

New member
כן, האמת שאתה באמת לא מאלה שמחפשים

אתה יותר מאלה שמוצאים כלבי רוטווילר דימיוניים ומשסים אותם באנשים תמימים, שנאלצים בעקבות כך להסתתר יום-יומיים בתעלות אוורור מאובקות... מה עם איזה מפגש פורום, באמת? משהו ככה בדרום, עם המון טיפולי מגע ועוגות שוקולד וסתם מכות?

למה "סתם מכות"? אין אצלנו מקצוענים?

כשטופלתי אצל רות לוי, היה אצלה בחור אחד שעשה טוינא, בהנחייתה, למטופלים. מאוד אהבתי את המכות שהיה נותן לי בגב, היה מאוד מרכך ומסלק ליחה. יום אחד הוא התחיל לטפל במישהו אחר, לפני, וטיפל בו מאוד במרץ. ביקשתי שיגידו לו, ככה בעדינות ושהמטופל לא ישמע, שיירגע קצת, כי אם ימשיך ככה לא יישאר לו כוח להרביץ לי... הוא צחק, אמר "אל תדאג" והמשיך באותו הקצב, אבל כשהגיע אלי העלה הילוך עוד יותר. אוי, תענוג...

טאוֹ

New member
אין בעיה, אני אפרק לך את הצורה ../images/Emo152.gif

במובן החיובי של המילה. אז את החלק הזה סגרנו, נשארו רק הפיצ'פקעס של מקום מפגש, תכנים, מתכונים לעוגות שוקולד, רשימת מתפקדים, יום, שעה וכו'.

טאוֹ

New member
../images/Emo124.gif זה לא הוגן שאתה לא מתחשב בסניליות שלי

או שמא בחוסר הרגישות, האבחנה הלקויה, האסימונים שנושרים מאוחר מדי וההלקאה העצמית... בקיצור, איך זה שיום ההולדת שלך עבר ככה ללא סיכולים ממוקדים של עוגות שוקולד? בושה וחרפה! מזל טוב, יקירי! ברכות, נישוקין וחיבוקין מלוא הטנא! בן כמה אתה, בכלל? עשרים ו...?

yamit23

New member
ידעתי שה-10 במאי נשמע לי מוכר מאוד!

מתנצלת שנרדמתי במשמרת, ולא הזכרתי מה יש שם. עוד עם כל הרמיזות על עוגות יומולדת, אפשר היה באמת לחשוב שאתם מבינים אחד את השני
. בקיצור -

0 אור 0

New member
תקלה מוזרה בתפוז

אני בירכתי על העשיה, טאו אפילו נעץ את ההודעה (וראיתי מה הוא כתב אז אין צורך לשאול - לא הוא מחק) ובכל זאת ההודעה מופיעה בהודעות המחוקות. אין לי דרך לבטל את המחיקה וגם אין לי מושג מדוע ההודעה נעלמה - לאף אחד חוץ ממנהלי הפורום לא אמורה להיות הרשאת מחיקה. חוץ מהרובות של תפוז שאמור למחוק רק ספאמרים מוכחים. בינתיים אני מציעה שתפרסמי שוב ומקווה שהפעם זה ישאר.

למעלה