חידהההה

chuchi46

New member
חידהההה

כי גמני נסחפת עם הזרם >.< אז ככה... אני לא בטוחה שהחידה הזאת תעלה במחשב, כי זה חזותי... אבל אני אנסה :) 550=5+5+5 טוב, אמורים להוסיף קו אחד ישר כדי שהביטוי יצא פסוק אמת ו... אסור לשים את הקו על ה- =. בהצלחה (ומי שמכיר לא לגלות בבקשה ^-^"

Royal97

New member
ממממ רעיון טיפשי

לשים קו של מינוס בצד השמאלי, ככה: 5+5 +(-)5 = 550 ואז יוצא שאם מחברים את הספרות בכל צד של המשוואה זה שווה... טיפשי, הא :)

Ruby Moon

New member
אממ את צודקת במידה מסויימת..

5-5+5 אז ה5 האמצעי שמחסרים אותו מתבטל.. זה יוצא 5+5.. אז נשים אותם אחד לייד השני.. זה 55.. בכתה ד' אמרו לנו שה0 שומר מקום, שהוא לא מספר. בכתה ו' רשל אמרה לנו ש0 זה מספר שאם תוסיף אותו או תוריד אותו זה לא ישנה.. אבל מעולם לא האמנתי לה.. אבל אני זוכרת את מה שאומרים לי.. אני אף פעם לא שוכחת.. אלא אם אני חושבת שזה מיותר.. אני הערתי לה אבל היא אמרה שהיא לא רוצה הערות ושאלות אחר כך.. והאחר כך הזה מעולם לא הגיע.. טוב אז בקיצקיץ.. (תשתיקו אותי מדיי פעם כי לפעמים אם אני מתחילה לדבר אני לא שותקת) אז זה אפשרי.. אממ יש לי עוד רעיון אבל לא נראה לי..

chuchi46

New member
תנסי

מה יש לך להפסיד? והבעיה של לדבר יותר מידיי... את לא היחידה >.<

chuchi46

New member
פיתרון נחמד ^-^

אבל הפיתרון שאני מתכוונת אליו פחות יצירתי... הוא פיתרון אחר ^^" בכל מיקרה- פיתרון יפה!

chuchi46

New member
תקשיבו

לאלו שלא מכירים את החידה.. תנסו לכתוב אותה על דף. כמו שאמרתי- במחשב זה לא עולה כל כך טוב...

Ruby Moon

New member
חח תודה!

אממ ניסיתי על דף.. לא אמרת קו ישר נכון? כי אולי אפשר להפוך את ה5 האחרון ל0 ואז זה 550 (כע גם זה מוזר אני יודעת)

chuchi46

New member
קו ישר...

ובעיקרון אפשר לכתוב את זה במחשב, אבל ממש קשה לראות את זה במחשב... בכל מיקרה, פיתרון נחמד!

Ruby Moon

New member
אוווף!

לא יכול להיות! יש לי מלא פתרונות אבל אף אחד הוא לא הנכון!!! תמיד אמרו לי שאני צריכה להיות יצירתית וזו אני! אני יכולה להפוך לך כל מה שאת רוצה למה שאת רוצה! (ואם זה בלתי אפשרי אני לפחות יכולה לדמיין לך את זה) אם זו בעייה מוזרה (כמו שלך) אז אפילו בני גורן XP לא יצליח.. טיפש.. אבל כבל מקרה.. קו ישר? לא נקודה לא פסיק לא עיגול? ארוך קצר דק עבה? שאני לא אכנס לכל מיני שטויות שוב.. טוב לא נורא זה עוד לא הרג אף אחד חח^^

chuchi46

New member
הפיתרון

ואין מה לאבר את העשתונות... גמני לא הצלחתי לפתור את זה... לך לעומת זאת יש הרבה רעיונות יצירתיים... זה טוב. בגלל שאני כל החיים גדלתי על מתמטיקה קשה לי לצאת מהקווים... אז הינה- 550=5+545 זו התשובה. אם מוסיפים קו קטן באלכסון ל+ הוא הופך ל-4. אמרתי שקשה לראות את זה על המסך...

noagdfan

New member
וווווווואיי

זה בדיוק מה שחברה שלי הציעה היום. הראתי לה את החידה והיא כתבה את זה אבל אמרה "טוב לא, לא יודעת". איזה מוח

שלא יחסמו לה את היצרתיות שוב-

"הטעות הכי גדולה שאדם יכול לעשות הוא לפחד לטעות"- או משו כזה

KobiBryantLA

New member
ויש עוד פתרון!! כנסי

להוסיף קו אלכסוני על ה-= ואז זה יוצא נכון!!

למעלה