חידגשש ..

danistar

New member
חידגשש ..

והפעם .. אני זורק מילה אתם מוציאים מהר מהתאים האפורים משפט ( או יותר ) של הגשש שמכיל אותה או הטיה שלה 1. נחירות 2. בוידם 3. מגרדת 4. קשקבל 5. שטקר 6. מזרון 7. בית ספר 8. ניקיון 9. קלמנטינות 10. סרדינים 11. תפוח 12. דמעה 13 טומהוק 14 פיוז 15 וישרים 16 מזגן 17. אקווריום 18. עץ 19. חמוצים 20. שק"מ בהצלחה ..

המוזרה

New member
למרות שאני יודעת יותר 2,3,8,9,20

2. חיפשת גם בבוידם? אין בוידם ! אז לא חיפשת בבוידם !!! (רוזנקרנץ וגילדנשטרן) 3. אתה יכול להביא לי את השפכטל? אהה אתה מתכוון המגרדת.. אתה בעצמך מגרדת.. (הסיידים) 8 – אני? אני עובד ניקיון מטעם הלכלוך (העולה המיליון, הגל הקל) 9. אתה זרקת עליו קליפות של קלמנטינות? אני מקליפות של קלמנטינות עושה ריבה (שירים שערים וטכנאים) 20. שאביא לך איזה בפלה מהשק"מ? (המכונית המגוייסת) עכשיו אתם, אני אשלים עוד אחר כך

Houndour

New member
אפשר גם חלק? 1,8,12,16,19

1) "מזה הנחירות האלה? המסור הזה זה לא נגריה?" "המסור הזה זאת אשתי" (קרקר נגד קרקר) 8) "אנחנו אותו שכונה וגם היינו הלכים לבית ספר יחד" "כמה זמן?" "שבועיים. הוא שבוע, אני שבוע" (כלא 6) 12) "שני מוקדי שיפוט נוספים: במושב משמר הדמעה
, ובשכונת תל יגון" (פסטיבל שירי דיכאון) 16) "ים
שמיים ועייניים, ציפורים על המזגן..." "זה מזגן מפוצל, אני עבדתי במזגנות..." (קדם אירוויזיון, ים שמיים ועיניים) 19) "בחיים לא תנחש ממה אנחנו עושים את החמוצים האלה" "בטח משאריות של סקאד..." (חתונת הדמים)

המוזרה

New member
1

לא.. שמה אין נחירות.. זה "רעשים" (מה זה איזור תעשיה נהיה פה?) הרי הלךיקופטר, כשהוא שואל הוא לא יודע שאלו נחירות לעומת זאת - "אתה קורא עמוד, שניים - טראח הסדין נקרע מהנחירות" - שוק הספרים

Houndour

New member
את צודקת ../images/Emo13.gif

גם לך הייתה טעות, הציטוט שהבאת הוא מאופסייד סטורי ולא משירים ושערים

המוזרה

New member
5,13,14 - לא זכורים לי כרגע. אבל. .

4. כמו כן אני רוצה להזכיר את המחסנאי שלנו/ מה שמו? / אברהם קשקבל - הקרב בסופרמרקט 6. דמה לוס פפלימוס להחזירס מתחת למזרונס... – חסכו ואמצו 7. תזכור שאני אביך, תשכח מבית ספר ונתר, נתר, הופ הופ הופ – נשרקה, סאלים וארזה 10. קופסה סרדינים ריקה, כל הסרדינים ברחו מתוכה / בטח ברחו היה להם צפוף ככה, אחד שכב עם הזנב על הפנים של השני - הדייגים 11. אז מי פיתה פה עם התפוח? חכם מרדכי? הוא אותה או היא אותו? - שבת שלום 15.תפעיל וישרים יא אהבל – המוסך – קלארשו 17. וכאן בתוך האקווריום – שוש. היי שוש !! היי!! – שירים ושערים 18. פה היה עץ, מאחורי העץ - שיח טבחים

shellyland

New member
5

(מנסה לפתור רק את אלה שנותרו) שטעקר זה מההיא שדחפה את המסרגות לשטעקר במערכון על המכון להרזייה.

shellyland

New member
14

המוזרה גילתה לי בשבת, אבל בגלל שהיא לא פה אני גונבת לה את התשובה: יש לי שתי רכבות שדוהרות בתוך עיני (תאונת דרכים קטלנית) בחושך (הלך הפיוז) יש לי ציפור משוגעת ששרה בתוך גרוני (ניי נה ניי ניי ניי...) עכשיו אתם מבינים למה הייתי חייבת לגנוב לה את התשובה? במחינה מוסרית התשובה הזאת שייכת לי! <שלילנד טובה, לבנת כנף>

Houndour

New member
13

"אם הכלה צונחת מהמסוק אני את הרב אשגר בטיל טומהוק" (חתונת הדמים)

למעלה