חידגשש חדששששששש

danistar

New member
חידגשש חדששששששש

מאיזה מערכונים , סרטים או שירים לקוחים המשפטים/ביטויים/מושגים הבאים : 1. שהבן שלי יתדרדר לנוברסיטה ?? 2. אני אשם שהיא דחפה את המסרגה לשטקר ?? 3. פרנק סינטרה ירום הודו 4. שבורית זכוכה 5. יש לו עיני יפה לדוד 6. אתה אזרח ?? אתה פרחח 7. שיר .. שיר .. חופים הם לפעמים .. 8. כל ערב משחק בוקר ( מבטא ) 9. תביא תביא הכל הולך .. 10. אני של סמוכה עליה השלום 11. למה אתה לא עובד ?? 12. במקרה עומד מולך זה שכתב אותם .. 13. זה יכנס בתוך זה ?? 14. בוטיק התחת 15. יושבים בלבן האוס עם הפרזידנט קארטר 16. מקלף בטטות 17. מי זה הוועד ?? 18. שתחכה שתגיע ל 85 19. איטלקים ..מביאים מיוחד מיוגוסלביה 20. איך אתם רוצים את הכסף ?? 21. נצחיה , כמה פעמים אמרתי לך .. 22. קשה .. קשה .. קשה בהצלחה !!

Houndour

New member
כמה תשובות../images/Emo63.gif

1. כדורגל מקצועי 2. אמן כן יהי רזון 6. דייג אוהב דגים 7. שירים שערים וטכנאים 8. המשמר האזרחי 11. חתונת הדמים 14. שוק הספרים 15. עובדים עלינו עבודה עברית 16. כלא 6 17. שביתת רעב 18. המצילים של ש"ס 19. הקפטריה בטבריה 22. החיים קשים

danistar

New member
אתם מאכזבים ..

כזו היענות דלילה ?? לא יודעים או מה ??

shellyland

New member
היינו עסוקים עם הלל בלי יוד

אני כבר קוראת למוזרה שתבוא להושיע

המוזרה

New member
קראו לי - אז באתי

בשליפה, כמה תשובות (כלומר בלחי לחשוב או לנסות להיזכר) 1. מלך הסלים - נשר´קה 2. הכה את המומחה 3. שוב מלך הסלים 4. לא גששים בכלל אלא שייקה אופיר לא זוכרת את שם המערכון 7. שירים שערים וטכנאים 8. המשמר האזרחי 9. הסיידים 10. כותב הבקשות 12. גבעת חלפון- שייקה (מר חסון) כתב את פקודות מטכל (קמר"ש הלור"ל) 13. המוסך - קלארשו 14. שוק הספרים 17. השביתה 18. המצילים של ש"ס 20. חסכו ואמצו 21. השוטר ישעיוה וחושחש הנחש עכשיו חכו שאגיע הביתה ואשב בנחת לקרוא שוב את החידה

Houndour

New member
הממממ

ב-4 זה כן הגששים וזה מתוך המערכון ´גנב האופניים´

עגנון

New member
זה לא חנוכה, פסח?

דני, ידידי, במערכון של הכדורסלן הוא אומר אוניברסיטה, במערכון על הפנתר (כדורגל מקצועי) הוא אומר ניברסיטה (שלא יאחר אפילו לא סקונדה!).

danistar

New member
במערכון על הפנתר זה נוברסיטה ..

יש לי כאן את ספר הזהב עם מילות כל המערכונים והשירים ב 25 השנים הראשונות של הגשש.. רשום שחור על גבי לבן .. נוברסיטה ..

למעלה