חידגשש חדשה ..

danistar

New member
חידגשש חדשה ..

בעקבות לחץ פיזי מתון מצד גורמים בפורום ומכיוון שאני מודה שהזנחתי אתכם הנה חידה נוספת על הגששים . הפעם נתעמק בעולמן של הדמויות . אני אתן כאן רשימה של שמות אמיתיים ושמות דמויות , כינויים ואתם תשלפו את המערכונים .. אז בוא נתחיל ידידי 1. אברשה ( או בסלנג אפרשה ) 2. בן ציון מיחס 3. דב ערב 4. פרנק סינטרה 5. ג´נטילה 6. י.ד ברקוביץ´ 7. בגין , הרצל 8. יצחק שדה 9. פליקס 10. בת שבע 11. הרב קלוצמך 12. נחמיאס 13. אהרון 14. זבולון זיסקינד 15. שוש 16 אירונסייד 17 דולצ´ין 18 הדמות היחידה שאיננה ... 19 מזל 20 אברהבם קצ´קבל זהו להפעם .. מבטיח לבדוק את תשובותיכ דני

המוזרה

New member
כמעט הכל

טוב אז ככה : 1) אפרשה והחבר שלו אפנר (אבנר) - מתנדבים למשמר האזרחי 2) בן ציון מיוחס - מנהל הבנק "חסכו ואמצו" "מלכה, תחזרי שנית.." 3) פרשננו לענייני ערבים - "מר ערב.. מר ערב.. מר ערב.. " ב"הגל הקל" 4) פרנק סינטרה - אפילו צפרדע לא קפצה לבריכת הניצחון כשהוא בא, ירום הודו. 5) ג´נטילה - מתוך השיר "יפות יפות" 6) "נשר´קה" - אדוני מתכוון לסופר המהולל י.ד. ברקוביץ? - לא, אני מתכוון לשחקן המהולל מ.י.ק.י. ברקוביץ 7+8) בגין - עם משקפיים... הרצל - עם זקן... יצחק יער. יער? שדה .. שדה... "שיח טבחים" 9) פליקס הובלות - קרקר נגד קרקר "אבל אתה יכול לקרוא לי הליקופטר" 10) בת שבע בת שבע עם כל הפלמ"ח - שיח טבחים וגם - שבת שלום - שדוד היה מסתכל על בת שבע עם משקפת של חיידקים.. 13) אהרון זה הסוהר ששומר על רפי לירי בכלא 6 14) זבולון זיסקינד הוא בנו של מייסד הירדן בעמק הבננה - הגל הקל.. 15) שוש- שירים ושערים, שוש יושבת באקווריום.. והיא אשר על הצלילים. 16) איירונסייד - אתה תהיה גבוה כמו איירונסייד "ציגלה ופיקסלה" פותחים מכון הרזיה 17) הגבות המחוברות שלך שתי טיפות עיניים דולצ´ין - קרקר נגד קרקר 19) מזל - אתה לא רואה? אוסף בולים (שכחתי איך קוראים למערכון הזה...) מה העיר בירה של פריז? צורפת!! טוב יאללה זהו..

עגנון

New member
סמי כפרת עוונות

רננו הצדיקים שירו שיר חדש - קננטה לשווארמה! (מה זאת קנטטה?)

shellyland

New member
סוג של יצירה מוזיקלית

אני מנחשת שהיא קשורה במספר חמש. אם ת"ע היה כאן... אבל הוא עכשיו מסביר כנראה ליפנים מה זאת קנטטה (או מה זאת שווארמה).

shellyland

New member
ועוד משהו: את השנינות שבחתימה שלך

נוהגים אצלנו לספר על הצ´יליאנים. יש לי עוד מלא כאלה.

danistar

New member
הלו זה רדיו ??

סחתין על התשובות .. יאלה סמי עזוב הכל סגור איתו חשבון אגה לא שמתי לב .. על ההוא שלא נמצא עניתם??

shellyland

New member
יש

פה אחד, חבל שהוא איננו, עושה אותך אתה רואה ראי? (אליקו)

עגנון

New member
שלי

ידעתי שיהיה מישהו שלא יבין את השאלה, אבל לא העלתי על דעתי שזו תהיה את. "מה זאת קנטטה?", זו השאלה שנשאלת במערכון יחד עם השאלה מה זה שווארמה, ולענ"ד זה המערכון הכי יבש של הגשש. קנטטה היא עיבוד מוזיקלי של סיפור או מחזה.

shellyland

New member
עגנון

א. טוב לדעת (מה זאת קנטטה) ב. מחמיא לי (שלא העלת בדעתך) ג. וידוי: אני... איך לומר... אה... לא מכירה את המערכון הזה, אבל לפי הביקורת שלך אני לא מפסידה הרבה.

המוזרה

New member
וואלה לא פלא

יש לי את ספר הזהב של הגששים בבית.. בשמחה אתן לך לעיין במערכון - תביני למה לא מצחיק ..

shellyland

New member
יש לי את דיסקי האוסף שלהם

של מדייה דיירקט, ואני בטוחה שזה שם, וגם הייתי בודקת אלמלא כלף החרים לי את זה קצת אחרי שקניתי ועדיין זה אצלו.

גנגי

New member
תיסלמי

על איך שהצלחת להשחיל אותו לנושא!!!

shellyland

New member
נשמה שלי

צריך כשרון מיוחד בשביל זה. אני מתאמנת כבר שנים. זה כמו שרשף ואת חושבים שהוא יכול להפוך לפולנייה תוך יום. יש דברים שדורשים מאמץ והשקעה, אחותי.

למעלה