חיבת

touti

New member
ותשחק יקרה../images/Emo13.gif

עוד לא התפקחתי מהאשליה, אני עדיין משננת את מילותיי כדי להתפקח

ותשחק

New member
ולגבי הדבר עצמו..

גם אם את עדיין לא שם, את חשה שזה דבר שהוא לטובתך? שהוא עוד צעד בדרך לפרידה? חשוב לי פשוט לשמוע עוד דעות/חוויות של אחרים בעניין זה, אז אני שואלת..

touti

New member
ותשחק../images/Emo13.gif

תרשי לי לתקן אותך, זה לא עוד צעד בדרך לפרידה. הפרידה כבר נעשתה, היא קיימת. זה אולי עוד צעד במודעות עצמית של הערכה עצמית, כי אין ספק שהגרושים הורידו מהערך העצמי שלי, וזה שהוא מצא לכאורה מישהי טובה ממני רק מוסיפה לזה. וכן, בכל רמח אבריי ושסה גידיי אני יודעת שזה לטובתי.

ותשחק

New member
../images/Emo210.gif מתוקה!

התכוונתי לפרידה הרגשית.. שהתחושות האלו הן חלק מספיחיה, אצלי לפחות.. ולגבי עניין הערכה העצמית, אצלי הגירושין לא הורידו מהערך העצמי שלי, הם יותר חשפו אותו בצורה מאוד פגיעה, וזה דרש/דורש ממני להתמודד מול זה אחת ולתמיד, ולסגור עניין עם עצמי..:)) ובמובן הזה, הגירושים בשבילי הם סוג של מתנה, עם כל הקושי.. ויש עוד הרבה דברים שהגירושים לימדו אותי.. אך זה בקשר לענייננו..

ותשחק

New member
כפי שאת שומעת..

זה נושא רגיש אצלי, כמו שאומרים.. ובכל מקרה דברייך מוסיפים לי

פשושית37

New member
גמני בנות

מצטרפת ומסכימה עם תותי היקרה ועם כל מה שנאמר בשרשור הנ"ל מתפללת שבעוד זמן קטן כל הנושא הזה בכל נספחיו יהיה נחלת העבר אצל כולן כי התחזקנו ,החכמנו והמשכנו הלאה מתוך חוזק נפשי וקבלת האני החדש שלנו

קבלי ../images/Emo201.gif

סורי סורי סורי על הכאב שאת חשה, זה אכן לא קל אבל תאמיני לי שזה עוד שלב שיעבור בחיים ותסתכלי על זה בעתיד ותגידי וואלה כל הכבוד לי על כל מה שעברתי. זיכרי, בורא עולם מעמיד אותנו בחיים בניסיונות שהוא יודע ובטוח שנוכל לעמוד בהם. יש לנו כח רצון כ"כ חזק שברוך ה' כלום לא ישבור אותנו. זכרי תמיד לדבר עם בורא עולם הוא שומע ומקיים - כל דבר בזמנו.

מוכר לי גם הגרוש שלי מתחתן בעוד חודש.

הייתי המומה מהידיעה שהוא מתחתן. למרות שאין לי כל רגש אליו הרגשתי עצבות הרגשתי כשהילדים הלכו לאירוסין ריקנות... מה איתי? עכשיו החתונה שלו נותנת לי לגטימציה שזהו! התפצלנו! וזו עובדה! הוא מתחתן! היי חזקה יקירה.

ציפי81

New member
בהרבה מקרים

הגברים ממהרים להתחתן, וזה לא אומר שום דבר רע עליך, את לא "תקועה", או משהו. פשוט יותר מסוגלת להסתדר לבד, בניגוד לגברים (כך לפחות אבא שלי הסביר לי - אני לא ממש מבינה את הראש הגברי
) שאחרי שהם התרגלו להיות עם אישה - הם ממש חייבים אישה אחרת. קחי

לא לשכוח

שגבר לא מגיע עם ילדים (אמנם עם מזונות...וגם זה לא תמיד) ואין ספק שיותר קל להם להתחתן.

לפי מה שגברים אמרו לי וראיתי

אבא שלך צודק מאוד, גברים לא מסוגלים להיות לבד... (ללא הכללה - סליחה מראש לגברברינו). בואו לא נשכח שאחרי יום עבודה הם בד"כ מגיעים לבית ריק בניגוד אלינו (שהילדים אצלנו) וממש ממש לא משעמם לנו.

אמנם הגעתי באיחור אבל מרגיש שצריך להגיב:

נשים יקרות: העובדה שבחרתן לפרק את הזוגיות ( וכל אחת מסיבותיה עימה ) לא תמיד מעידה שבן הזוג דפוק ,חסר הערכה , ולא ידע מה יש לו ביד, ושהפסיד יהלום וכ"ו . אמירה שכזו בעצם אומרת שאתן בסדר גמור זה רק "הוא" שלא מבין לא מתחשב ולא ולא ולא וכ"ו. וכולנו יודעים שצריך 2 לטנגו ( זה לא אומר שהוא לא דפוק, יכול להיות שכן , אבל לרוב כמו כל דבר בחיים מורכב משני צדדים ) אמירה כזו מבטאת קשר ! לבן זוג שאיננו, מצהירים שטוב שעזבנו אבל באותה מידה לא באמת רוצות לראות שהוא ימשיך הלאה, שיקים משפחה חדשה , שימשיך עם חייו. שיסבול קצת המנייאק , מה יש. נכון שלהתחתן 4 חודשים אחרי הגרושים זה מעליב ופוגע ( ואם הוא לא חרדי ממש - אז נראה לי שהוא לא הפנים שום לקח מהגרושין ) זה קצת מוגזם , אבל אם הוא מתחתן לבריאות...... אם טיפלנו בעצמנו , הפקנו לקחים מכשלון הזוגיות הראשונה התגובה שלנו היתה צריכה להיות : דמעה בזווית העין ( כי תמיד זה יצבוט קצת בלב ולא משנה כמה זמן עבר ) , טלפון עם ברכה אמיתית מכל הלב שהקב"ה יצליח דרכו ושיצליח בזוגיות החדשה שלו. אבל ברכה אמיתית מהלב! רק אז יודעים שבאמת עשינו את הצעד הנכון , וגם שהתגברנו על המשבר

אבל לפעמים.......

קשה באמת לברך מכול הלב את צד השני נכון שצריך שנים לטנגו אבל יש לפעמים מעשים שאי אפשר לסלוח גם אם ממש רוצים בלב יש צלקת ענקית שמקשה לסלוח( ולא משנה עד כמה אתה עובד על עצמך או לאיזה פסיכולוג זה כמו פצע אחרי ניתוח מה שלא עושים תמיד נשארת צלקת גם אם השנים היא קטנה הא עדין שם )ולראות את הצד השני ממשיך הלאה . צדיק ורע רשע וטוב לו

למעלה