חיבת עיצות

כוכבה14

New member
חיבת עיצות

אני בת 27 אני עובדת בסיעוד עם קשישים ניקיון, כבר שנתיים וחותמת בלשכה להשלמה אני מרגישה ממש לא מתאימה לעבודה הזאת וכל יום עובר וכך אני מבזבזת את חיי עם עבודה כזאת : האנשים מעצבנים העבודה לא קבועה , מדי פעם החלפות אין בית קבוע והמשכורת לא טובה וביטוח לאומי כל הזמן דורשים אישורים על שינוי מצב העבודה והשעות כי זה משתנה כל הזמן , אני מרגישה שיש לי פוטנציאל לעבודה יותר מכובדת, אני מרגישה שהעבודה הזאת גורמת לי לתסכול ונותנת לי להרגיש ממעמד נמוך יש לי תעודת בגרות , אין לי אפשרות לעשות תואר בגלל המצב הכלכלי לאחרונה אני מרגישה שאני ממש רוצה להתפטר אבל אני לא יודעת מה להגיד למנהלת ואם להתפטר או להגיד שאני רוצה הפסקת עבודה ואם כן אז מה תהייה הסיבה להתפטרות אני צריכה גם לדווח ללשכה על המצב ומפחדת שירשם לי סירוב הרי העבודה הזאת הוצעה לי מהלשכה , אני רוצה לחפש כיון אחר או ללמוד אבל כל עוד אני בעבודה הזאת אני לא מצליחה ,

תשובה מצד אחד לא טוב לך בעבודה שבה את נמצאת, מצד שני את פוחדת לעשות שינוי ולבקש לסיים עם העבודה הזו. כל עוד תפחדי משינוי, אף אחד לא יעשה אותו בשבילך (מתנצל על הכתיבה המעט בוטה) ואת פשוט תשארי בעבודה שבה את נמצאת. את יכולה לבקש לא לעבוד בעבודות ניקיון אלא בעבודות פקידות או כל עבודה אחרת שבה את תרגישי טוב יותר.

TheBookDealer

New member
שלום לך וחג שמח !

לפני 10 שנים הייתי במצבך... נציג שירות טלפוני בשכר מינימום. עבודה מתישה עם כל מה שתיארת כאן בצורה כנה ואמיתית. אני רוצה לחלק את התשובה שלי שלני חלקים : החלק המעשי והחלק הרוחני נתחיל ברוחני : אין ספק שיש לך שאיפות ואת רוצה עתיד כלכלי - חבתרי טוב יותר את בחורה צעירה וכל החיים לפנייך - לראות אנשים מבוגרים בדעיכתם זה לא מראה מלבב אם לא גרוע מזה.... אל תהיי מתוסכלת ואל תעשי הקשר בין עבודה למעמד.הכל עניין של כסף... את חזקה ותשנני את זה מדי יום ! " אני חזקה וחכמה ויכולה , והעבודה זהו היא זמנית " כעת לחלק הפרקטי ללמוד ללמוד ולהתקדם

jandi

New member
עבודת נקיון

אני עבדתי רוב חיי בעבודה שונה לחלוטין משלך(נקיית כפיים) , והייתה תקופה שגם אני עשיתי נקיון מהצד כדי להרוויח יותר אין בזה רע, זה מזכך, זו הייתה תקופה מעולה מבחינתי...למדתי המון, הסיבה שאת שוקעת עם זה זה בגלל שאת מסתכלת על עצמך מלמעלה, זו לא עבודה פחות "מכובדת" מכל עבודה אחרת, באיזשהו מקום זו עבודה נהדרת, כי את תורמת לזקנים, כאלו בני אדם שאף אחד לא שם עליהם, כולם מתעלמים מהם, נגעלים מהם מתרחקים מהם והם האנשים הכי בודדים עלי אדמות...אז קחי לעצמך קצת קרדיט על זה לדעתי אם את רוצה להתפתח תקחי לך איזה קורס בצד לעבודה שתוכל לפרנס אותך ולקדם אותך כמו אחות או משהו סיעודי או עבודה סוציאלית, כי יש לך רקע כלשהו, אין סיבה שתשארי במקום שאת לא אוהבת, אבל גם תהיי ריאלית עם עיניין הכסף אני לא חושב שכולם ברי מזל וזוכים לעבוד במה שהם ממש אוהבים או שיש להם תמיכה כלכלית שמאפשרת , תמיד יש איזה משהו שמציק...

לא ברור למה

את לא יכולה למצוא עבודה קבועה, אם זה דרך משרד התעסוקה או חברות כוח אדם, בטיפול בקשישים יש יתרון כי יש לך פנאי ללמוד, ובנקיון את מרויחה יותר, אם תעבדי בסידור מדפים בסופרמרקט ואת מוכשרת, יש סיכוי שתוכלי להתקדם בתור `מנהלת מחלקה`, ובהמשך בתור `סגן מנהל` של הסופרמרקט .

למעלה