חחח תני לי לנמק.
יש לי את הדיסק, ואף פעם לא הייתי בהופעה, זה נכון. אני שומעת אותו פה ושם, והוא גם מעורבב לי בפלייליסט- הוא ועוד עשרות אלבומים אחרים, ככה שאני מגיעה אליהן לעיתים די קרובות. הן.. חמודות. יש להן שירים חמודים, ואפילו כמה יציאות מוזיקליות טובות. יש כמה לחנים מעולים ואיזה שניים שלושה עיבודים מפציצים. אבל, קודם כל- כשזה מגיע לליריקס- הן בינוניות. יש שירים שאני מצטערת, מביך אותי לשמוע כי אני מרגישה שאני קוראת פוסט של בת 9 בישרא ('בובה', 'קוצים חלודים') ויש טקסטים שהם סתם נשמעים כאילו הם לא עברו פיניש. כנ"ל לגבי איכות ההקלטה. למיטב ידיעתי הן חיכו כמה שנים לפני יציאת הדיסק. עיבוד והקלטה איכותית ולא ביתית (אני מניחה שהיא לא ביתית, אבל זה נשמע כמו הקלטה דלת תקציב בבמה חדשה) היו מעלים את רמת האלבום הזה כ"כ. וחוץ מזה, שאני חושבת שמאור כהן מתוק ושורטי כלת עולם, אם משווים את הבחורות החביבות ל'האנשים', אין התלבטות בכלל. ואולי זה בגלל גילם המבוגר של האנשים והילדותיות של ליידי D, ואולי זו סתם המקצועיות שלהם או הסגנון השונה... אבל הם נשמעים כמו משהו בשל, והבחורות קצת בוסר. אני לא אומרת שאני אחרים אותן- אני עוד אלך להופעה שלהן, הן כיפיות ונשמע שההופעות שלהן נחמדות. (כשהן מופיעות בארץ, ולא באשדוד|: ) אבל אם חייבים לבחור- אני הולכת על 'האנשים'. אגב, אני ממליצה לך לשמוע אותם. ה-סוף.