חיבת עזרה

paperdoll16

New member
מכות לך!!../images/Emo54.gif

מה גרועות? שמעת אותן פעם בהופעה או את הדיסק שלהן? אם שמעת רק את השירים בבמה ובאתר שלהן- תעשי לעצמך (ולהן) טובה ותגיעי להופעה. אני מבטיחה לך שלא תתחרטי ותופתעי לטובה. ובכלל- הן מארחות את שורטי ומאור כהן. וזאת הופעה כל כך מיוחדת. פאק- פעם ראשונה בתמונע! ובכלל- אני אהיה שם. וסתם שתדעי- הן מופיעות גם ב-28 לחודש בנאפופו באשדוד, אם בא לך. למרות שזה פחות מיוחד מההופעה בתמונע. בקיצור- בואי, נו.. יהיה כיף. הן ענקיות. במיוחד בהופעות. וההופעות שלהן תמיד כל כך מצחיקות. ויש גם אחלה נוף
בואי, נו.

mishmishonet

New member
חחח תני לי לנמק.

יש לי את הדיסק, ואף פעם לא הייתי בהופעה, זה נכון. אני שומעת אותו פה ושם, והוא גם מעורבב לי בפלייליסט- הוא ועוד עשרות אלבומים אחרים, ככה שאני מגיעה אליהן לעיתים די קרובות. הן.. חמודות. יש להן שירים חמודים, ואפילו כמה יציאות מוזיקליות טובות. יש כמה לחנים מעולים ואיזה שניים שלושה עיבודים מפציצים. אבל, קודם כל- כשזה מגיע לליריקס- הן בינוניות. יש שירים שאני מצטערת, מביך אותי לשמוע כי אני מרגישה שאני קוראת פוסט של בת 9 בישרא ('בובה', 'קוצים חלודים') ויש טקסטים שהם סתם נשמעים כאילו הם לא עברו פיניש. כנ"ל לגבי איכות ההקלטה. למיטב ידיעתי הן חיכו כמה שנים לפני יציאת הדיסק. עיבוד והקלטה איכותית ולא ביתית (אני מניחה שהיא לא ביתית, אבל זה נשמע כמו הקלטה דלת תקציב בבמה חדשה) היו מעלים את רמת האלבום הזה כ"כ. וחוץ מזה, שאני חושבת שמאור כהן מתוק ושורטי כלת עולם, אם משווים את הבחורות החביבות ל'האנשים', אין התלבטות בכלל. ואולי זה בגלל גילם המבוגר של האנשים והילדותיות של ליידי D, ואולי זו סתם המקצועיות שלהם או הסגנון השונה... אבל הם נשמעים כמו משהו בשל, והבחורות קצת בוסר. אני לא אומרת שאני אחרים אותן- אני עוד אלך להופעה שלהן, הן כיפיות ונשמע שההופעות שלהן נחמדות. (כשהן מופיעות בארץ, ולא באשדוד|: ) אבל אם חייבים לבחור- אני הולכת על 'האנשים'. אגב, אני ממליצה לך לשמוע אותם. ה-סוף.

paperdoll16

New member
אז ככה: ../images/Emo54.gif

אני נאלצת להסכים איתך בקשר לליריקס של קוצים חלודים ובובה (שנמצאים אצלי בתקייה נפרדת של "שירים שאני פחות אוהבת של ליידיD). הלירקס בשירים האלו באמת מזכירים פוסט של ילדה בת 9. (למרות שהלחן של קוצים חלודים דווקא גאוני בעיניי. וקצת חבל לי שהוא נהרב עם הליריקס.) בקשר לדיסק- תשמעי, כשאין תקציב שומעים שאין תקציב. אין מה לעשות. למרות שהן דווקא הקליטו בתו השמיני או משהו. שזה דיי סבבה. ואני לא מכירה את הלהקה השנייה שדיברת עלייה אבל לפי מה שאת אומרת אני מניחה שאי אפשר בכלל להשוות ביניהם. איך אפשר להשוות את ליידיD עם הרוח שטות והצחוקים בהופעות והילדותיות אל להקה בוגרת יותר. (וזה לא שליידיD צעירות. הן בנות 35, 28, 29), אבל יש בהן את הקסם הזה שאם את מגיעה להופעה אחת- קשה מאוד שלא להתאהב בהן. אבל היי- מכל מה שאמרת עכשיו (שירים חמודים, יציאות מוזיקאליות טובות, אפילו יש לך את הדיסק, כמה לחנים מעולים, שניים-שלושה עיבודים מפציצים, והביקורת על הליריקס) ועד ללהגיד שהן גרועות- הדרך ארוכה. ביקורות מתקבלות בברכה, ונימוקים אפילו עוד יותר בברכה. אבל לזרוק לאויר "נזכרתי שליידיD גרועות" זה ממש לא לעניין. במיוחד אם את לא באמת חושבת ככה. סוף.

mishmishonet

New member
אוי נו יעלי, את מכירה אותי יותר טוב מזה.

אני גם אומרת שאני גרועה, בידיעה ברורה שאני מלכת העולם. (נו והטיעון שיש לי את הדיסק שלהן מה זה לא אומר כלום. אני המון פעמים בוחרת דיסק לפי העטיפה. וזה היה המקרה כאן.) קיצר, הטיעון בא בעקבות זה שדיברתי עם חברה על ההתלבטות ואמרתי לה:"האנשים או ליידי D?" והיא אמרה לי "אני לא מכירה את האנשים, אבל אינמצב שהם פחות טובים מהן." והרהרתי בזה, וזה נכון. הן מצחיקות וחמודות והכל, אבל הן ילדות. לא בגיל, במנטליות. וזה סבבה, יוני- שהוא הבחור שאני הכי הולכת להופעות שלו ומקפידה לא לפספס הוא גם שטוטניק ומצחיק וחמוד וצעיר, אבל לא יודעת. הליריק סשלו מעוליייים והלחנים, גם הבנאליים מתאפיינים בהשקעה מטורפת, ולא לחנים מחופפים כמו של הבחורות. אם לא הייתה הופעה של האנשים יום קודם, הייתי הולכת בלי התלבטות. לסיכום. (ואותה חברה גם הוסיפה :"יהיה שם קהל של לא רק לסביות, אלא לסביות שאשכרה חושבות שזו מוזיקה טובה!") קיצר, לסיום- ליידי D חמודות וכיפיות ואני נהנית לשמוע אותן מדי פעם, אבל אני לא חושבת שהן מהיציאות המוצלחות במיוחד של המוזיקה הישראלית. זהו.

paperdoll16

New member
תראי..../images/Emo54.gif

אין ספק שהן לא לא מהיציאות המוצלחות במיוחד של המוזיקה הישראלית. אבל.. לא יודעת. אני אוהבת אותן. אני נהנת מכל הופעה ונהנת מהדיסק.. לא יודעת. הן לא מעולות וברור שיש טובים יותר אבל הן טובות. אני התאהבתי. אולי החיבה שלי אליהן בתור בנות אדם משפיעה על החיבה שלי למוזיקה שלהן אבל בלי כל קשר- הן טובות. לא מעולות- אבל טובות. בכל מקרה- תהני בהופעה שאת הולכת אלייה.. אני סומכת עלייך שזו בחירה טובה. אבל אל תשכחי לבוא מתישהו להופעה של ליידיD. את תהני. מבטיחה לך.

למעלה