חיבת עזרה

e l u l a

New member
יוואוו איזה כייף!:)../images/Emo153.gif

אלונה זוכרת שדיברתי איתך על זה ואמרתי כמה בא לי שיהיה השנה? חח מישהו שמע אותי שם למעלה
[וזה לא חברות שלי שלא התלהבו בכלל כשהתקשרתי ליידע אותן:$] בכל מקרה יהיה כייף!, ויש לי היום בייביסיטר אז אני אלך עם הילד לאסוף פקקים מפחי מיחזור.. עשינו את זה שנים קודמות והוא ממש נהנה מהאטרקציה המטורפת:p. ונכנסתי לאתר.. איפה נרשמים בכלל?
חח טוב יש עוד זמן אז יהיה בסדר:]

Small talk

New member
אמרו לי שזה בלי פקקים השנה

שזה יהיה הזמנה חופשית (כאילו בלי פקקים) אבל תהיה הגבלה עד לשני כרטיסים לכל הכפר, שזה נהיה דיי חרא.

e l u l a

New member
לא נראה לי הגיוני..../images/Emo153.gif

בבקבוקים החדשים יש קודים מתחת לפקקים ובישנים לא. ככה שנראה לי שהם חזרו לקודים רק עכשיו כדי שכן אנשים יכניסו לאתר וכל זה.. בכל מקרה היום בבייביסיטר הלכנו לאסוף וטוב שהילד שאני שומרת עליו הוא לא הכייי גבר בארץ!חח הוא מצא פתח בתוך הפח מחזור ונכנס אליו, וטיפס עליו כדי להסתכל מלמעלה.. הוא היה ממש חמוד:], אבל עם כמה שהסתובבנו איזה שעתיים בכל הפחי מיחזור ברעות בערך(תקשיבו לא הכרחתי אותו או משהו.. הוא ממש נהנה מזה) הצלחנו לאסוף רק 11 פקקים כי ברוב הבקבוקים לא היה את הקוד מתחת
. אבל בסדר, נלך שוב בשבוע הבא
.

The Charmd One

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo79.gif

דווקא כשיש גם חמי, גם אביתר בנאי, וגם שלומי שבן!!1
|איןצדקבעולם|

mkarin

New member
../images/Emo32.gif ביוטופ :)

אכזיב, יומיים. הולך להיות נהדר. ביי ביי

Shusho

New member
../images/Emo32.gif אני חייבת לחלוק משהו:

אני כל כך אוהבת אותו אבל כל כך.
אפילו שלא בילינו ביחד את הסופ"ש מסיבות שלא תלויות בנו (צבא), בילינו את האחה"צ והערב ביחד והוא פשוט הבחור שלי והיה כל כך כיף להיות איתו. פשוט ככה.

Ne§t£A Gi®L

New member
יו איזה מוזר זה ש97 כבר בני 10

ובכ"א אם הוא מוצא חן בעינייך תסכימי, ואם הוא לא אז לא. מקסימום נפרדים אחרי שבוע. [מהחבר הראשון שלי נפרדתי אחרי שבוע ואמרתי לו "זה לא אני, זה אתה" בטעות]

stink

New member
אח שלי בדיוק בן 10

בעוד כמה ימים..באמת לא מאמינה שעברו 10 שנים . נכון שהתירוץ של "זה לא אתה ,זה אני" תמיד יהיה נוח ולומשנה עד כמה נדוש ??

©big smile©

New member
../images/Emo32.gifאני לא מעכלת שזה נגמר מחר.

פחות מ24 שעות ואני במסיבת סיום. ואני לא מצליחה לעכל את זה, ועוד לא התחלתי לכתוב כבר עולות לי דמעות. זה קשה לי כ"כ, עם כמה שאני מנסה לקחת את זה בקלות ולהבין שאי אפשר לעשות אחרת. וזה לא שכל החזרות הייתי עם פרצוף תחת ולא נהנתי, הכי נהנתי בעולם עם כל החברים והכל, ובכלל החזרות כיפיות. וזהו, הכל נגמר מחר, וזה מאחוריי לגמרי. ומה נותר עכשיו? עד ה2.7 כמה בגרויות ומגן, וזהו. אין לי למה לבוא לביתספר אפילו, ואמנם זה היה לי ממש כיף עד עכשיו בלי לקום כל בוקר לביתספר ולהשתעמם בשיעורים, אבל היום הבנתי עד כמה זה חסר ועד כמה זה יחסר. ממש רע לי עכשיו, ועוד חברות שלי מתקשרות אלי ועובדות עלי בקשר לתאריך גיוס שלי בצבא. ודי, זה כזה מעצבן אותי, כי הן יודעות עד כמה אני לוקחת את זה קשה שהקדימו לי לעוד חודשיים, וכמה בכיתי על זה וכמה אני שונאת את זה שאני צריכה לוותר על התפקיד כדי להשאר עם התאריך ההתחלתי. אז הן עשו לי הרגשה ממש מגעילה עכשיו, אחרי ששלחתי להן הודעה שתודה שהן צוחקות על הנושא הזה, והן החזירו שאני ילדה קטנה שלא יודעת לקבל צחוקים. כן, מצטערת, לא יודעת לקבל צחוקים על נושא שכ"כ עושה לי רע, במיוחד כשהייתי באמצע שיחת טלפון עם אח שלי, שלא דיברתי איתו כ"כ הרבה זמן, וסוףסוף התחלתי להפתח ולדבר על הכל, כי תמיד קשה לי לדבר איתו בטלפון. אני פשוט רוצה שיעבור וזהו, אין לי כח לעצמי ואין לי כח ללימודים ולכלום. הדמעות האלו לא מפסיקות וממש, אבל ממש רע לי עכשיו. אני לא יודעת אם אני יכולה אחרת כרגע, אני לא יודעת. [ולמה אני שולחת לו הודעות בכלל, למה. ישר אני חושבת עליו כשרע לי, אני רוצה לשבת ולבכות לידו ולדבר איתו. לחבק אותו, ושהוא יהיה איתי. חשבתי שזה מאחוריי, כמעט לגמרי. מסתבר שזה אפילו לא מתקרב לזה] חיבוק? משהו?

amit641

New member
../images/Emo24.gif! ../images/Emo129.gif

יהיה בסדר!! עוד מעט את מתחילה משהו חדש ותהיי בצבא! תהני במסיבת סיום :)

mishmishonet

New member
../images/Emo32.gif התיעצות.../images/Emo10.gif

ב21.6- הופעה של האנשים. 22.6- הופעה של ליידי D מארחות כל מיני. אינמצב שאני יכולה ללכת לשתיהן, אין לי מספיק כסף לזה. לאן ללכת? לא ראיתי בהופעה אף אחת מהלהקות, ואת שתיהן אני ממש רוצה לראות ולחוות ואני לא יודעת לאן ללכת.%&^&* יתרונות באנשים- זה ביום חמישי, מה שאומר שיהיה לי הרבה יותר קל להגיע, כנראה שרוקו יהיה שם. יתרונות בליידי D- עשרה שקלים פחות לכרטיס וכנראה שיעלי תהיה שם. אוף נו, תחליטו בשבילי.

THE ronch

New member
תחשבי מי משתי הלהקות מופיעה יותר,

את מי את יכולה לתפוס שוב בעוד שבוע-שבועיים-שלושה ובגלל זה עדיף לוותר.

למעלה