חיבת לשתף ולקבל יעוץ ותמיכה

חיבת לשתף ולקבל יעוץ ותמיכה../images/Emo24.gif

טוב, אז פעם ראשונה שנכנסתי רציני , יחסית, לעסק. בבוקר הלכתי לפרופיל הורמונלי ונשלחתי למעקב זקיקים. הסיפור הוא כזה, אני בכללית והולכת למרפאה שהקופה מתקשרת אליה, אצל רופאה מעולה-ד"ר אלגביש, רק שהיא מאד עמוסה וקשה להגיע אליה, יש לי תור רק ב29/11. אז מה היה? הגעתי והייתי על קוצים כי מדובר באיחור רציני לעבודה, והאחות הכבודה יושבת ומשוחחת עם אחות נוספת בחדר סגור, חשבתי אולי זו מטופלת, לבסוף נחלצה לעזרתי (לאחר רבע שעה!) מורטת עצבים אחות נוספת ובקשה מהאחות לבדוק או שהיא תבדוק אותי, האחות ירום הודה קבלה אותי בסבר פנים דוחה במיוחד,יען הפרעתי לה בשיחה מדינית חשובה... לא הסבירה דבר רק הוציאה דם ושלחה עם טופס למעקב, אני בכלל לא חשבתי להתחיל עם מעקב רק רציתי פרופיל, אבך לך תדברי עם כזה יצור... הלכתי למעקב כשכולי פגועה ומאוכזבת מהחוסר יחס, ועם הרגשה זועתית שאין פה עם מי לדבר, כאילו ובאתי לקנות איזה מסטיק כשמדובר בנושא הכי אינטימי ואישי ודורש כבוד אצלי!!!!!!!!!!!!!!!! במעקב לפחות היתה מישהי נורמלית שנדבה אי אלו פירורי מידע, ואמרה שיש זקיק שמתפתח יפה בגודל 13, מה זה אומר??? הביוץ שלי הרי מאד מאוחר? לא הרגשתי שהיא כתובת לשאלות ויצאתי, הראיתי לאחות את התוצאות, בקושי הנידה עפעף ואמרה שהוזמנתי ל 10/11, אמרתי שאני חשבתי לבדוק עם ערכות ביוץ ביתיות בלי מעקב ושאלתי אם מאד נחוץ המעקב, החולה הזו עונה לי "אה, זה השיקול שלך, שלום". זהו זה, מה דעתכן? כל היום אני כאובה מזה ולא יודעת מה לעשות, אם להמשיך בקופה הזו, הרי הרופאה מעולה. מצד שני הקשר היומיומי עם האחות הזו, ואינני מגיעה לשום פתרון!

juicy fruit 28

New member
חומד../images/Emo24.gif

לא הבנתי למה שלחו אותך למעקב. אולי האחות לא ראתה את התאריך ושלחה אותך בטעות? בכל אופן- אני מצטערת על הטירטור שהעבירו אותך. אני במקומך הייתי מתלוננת במוקד של הקופה, לא נראה לי הגיוני שהאחיות שם עושות לך טובה...

../images/Emo24.gif

קודם כל חיבוק לתמיכה . מעבר לכך לטעמי אל תעזבי רק בגלל האחות.נתקלתי פעמים רבות בנושאים אחרים אטימות מאחיות. אם הרופאה טובה זה מה שחשוב היא זו שמטפלת בך,אף אחד לא יכול לערוב שלא תתקלי בהתנהגות כזו מאחיות בקופ"ח אחרת,(סביר להניח שתתקלי) בהצלחה,תחזיקי מעמד

תודה לכן חמודות

גוסי, תאמיני לי שהייתי מתלוננת, הבעיה שנראה לי שהיא די משהו ראשי שם, והרבה עובר דרכה. אמא, את צודקת לא בני אדם נמצאים בכל מקום, כנראה שאאלץ ללמוד להתמודד עם הקושי.. אבל נראה לי שאדבר עם הרופאה על כך ואבקש להיות אצל מישהי אחרת אם זה אפשרי?!

קרן אור7

New member
איזה חוסר רגישות במקום שבו צריך

להיות הכי הרבה רגישות. אני אף פעם לא מבינה את הקטע הזה שהרבה אחיות הן להן טיפה של רגישות. זה תנאי קבלה בסיסי ללימודי אחיות לדעתי. טוב, מה אני יגיד לך, תנסי שאחות אחרת תטפל בך ובכל מקרה השאלה כמה את רואה את האחות ביחס למפגשים עם הרופאה, כי אם מרבית הפגישות שלך הן איתה ולא עם הרופאה אז הייתי שוקלת למצוא פתרון אחר למרות שהרופאה מדהימה, חבל לקבל אנרגיות שליליות בהתהליך הזה שגם ככה קשה לנו.

קבלי ../images/Emo24.gif ותנסי להתעודד בזה

שיש לנו כאן בפורום בנות שיכולות לעזור לך בשאלות. מלבד זאת , גם אני בכללית ועד עכשיו לשמחתי לא נתקלתי בתופעה שכזו. בטח שלא במרפאת נשים. אולי יש אפשרות שתעשי את המעקבים והבדיקות במרכז אחר ? אני יודעת מהכללית שאפשר לעשות בדיקות דם למשל בכל סניף שאת רוצה.

חוגי1

New member
דידיתוש יקירה

אז ככה: רנטגנאים ואחיות ז דבר חשוב אבל הכי חשוב זה בד"כ הרופא. יחד עם זאת, אם מדובר ברופאה לא זמינה ובצוות אחיות ורנטגנאים/רופאי אולטרסאונד אנטיפטיים, כי אז באמת שווה להחליף מקפאה. בכללית, בד"כ אני ממליצה ללכת לרופאים במרכזי בריאות האשה כי שם בד"כ יש זמינות רבה של האחיות והמכל באותו מתחם. אני מטופלת בקטוביץ' בת"א והאחיות מדהימותתתתתת. לגבי הזקיק. אם היא אמרה שהוא מתפתח יפה זה נפלא אבל אין לך מה לדאוג יקח עוד איזה שבוע לדעתי עד שהוא יגיע לגודל של ביוץ ( כ 23, 24 ) אז זה כן מסתדר עם ביוץ מאוחר. ועוד משהו....אם נתנו לך אפשרות למעקב זקיקים הייתי הולכת על זה בצירוף ערכות ביוץ כדי למוד להכיר את הגוף ואם תראי שיש תאום מלא בין השניים כי אז תדעי שבעתיד את יכולה להסתמך על הערכות. בכל מקרה מעקב זקיקים יותר מדוייק מערכה. בהצלחחחחחחה

למעלה