חיבת לפרוק...

נון5

New member
חיבת לפרוק...

הי לכולם... מזמן לא כתבתי, תקופת בחינות וכאלה... הייתה לי היום משמרת נוראית,(אני מלצרית מי שלא יודע). עבדתי עם בחורה שלא זזה, לא עזרה לי לסדר ורק פלירטטה עם כל דבר שזז. כל דבר שזז כולל את הבוס שלי! פשוט עבדתי לבד והתחלקתי בטיפים:( נורא כועסת ולמען האמת מרגישה דיי חרא!

איזה מעצבן ../images/Emo46.gif

זה מה שהרתיע אותי מטיפים משותפים, וחברות אמרו לי שבמקומות כאלו מקפידים על איכות העובדים כדי שלא יווצר מצב כזה, ומסתבר שלא תמיד. אני הייתי מדברת עם הבוס, זה שהיא מפלרטטת איתו לא אמור להשפיע על השיקולים שלו כבוס, ואםפ זה קורה אז זה רע מאוד מאוד. מה חושבות עליה המלצריות האחרות? יש אפשרות להתאגד נגדה? מהנסיון שלי זה לא תמיד עוזר במקרים שהדפוקה מיודדת חזק עם הבוס, אבל שווה לנסות...

נון5

New member
אז ככה...

טיפים משותפים זה סבבה באופן עקרוני וזה גם גורם לשיתוף פעולה פורה יותר בין המלצריות...הבעיה היא לא בצורת העבודה אלא במלצרית הספציפית הזו! כל המלצריות לא אוהבות לעבוד איתה, והמצחיק הוא שהיא בטוחה שהיא מלצרית מעולה! בכל אופן היא המון זמן אצלנו, לא עובדת כ"כ הרבה משמרות והיא כמו הרגל רע שקשה להיפטר ממנו. נראה לי שאני אבקש מהאחראית על שיבוץ העבודה לא לשבץ אותי איתה, בכל אופן לנסות. עכשיו חזרתי מעוד משמרת שהיתה סבבה, אומנם עמוסה ומתישה אבל עם בנות יותר נחמדות. ואין מה לעשות, החברים לעבודה עושים את ההבדל!

זה גם מה שאנחנו עשינו בזמנו

ביקשנו שלא לעבוד עם אותה יצורה, אבל מה שקרה זה שכולם ביקשו לא לעבוד איתה, וזה גרם לאחראית להבין שרק היא עובדת איתה, וזה נבע בגלל שהיא לא עבדה איתה... ומה שהיא עשתה זה שהיא ביקשה שאני ארכז את התלונות מכולן ולקחה את שתינו לשיחה בה הוסברו לה כל הטענות, והיא הכחישה את כולן וטענה שזה לא נכון, וכשהאחראית ניסתה להסביר לה שהיא לא יכולה לנהל מסעדה כשכל המלצריות מבקשות לא לעבוד איתה, היא המשיכה לטעון שכולן משקרות. אני מקווה שאצלכם זה לא יקרה, כי אכן החברים לעבודה זה מה שעושה את ההבדל.

למעלה