חיבת לספר....

סילעית

New member
חיבת לספר....

אני מכירה אותה הרבה שנים פעם גם עבדניו יחד היא מסוג האנשים שאת פוגשת פעם בשנה שמעתי כי חלתה אך המשיכה לתפקד פגשתי אותה אחרי המחלה היא נראתה ממש רזה וחשבתי לעצמי כי יצאה מזה ביום ראשון הייתי באוטו עצרתי במעבר חציה והיא עברה הסתכלה עלי בחצי מבט ואני רחמתי עליה אמרתי לעצמי כן ככה עשתה לה המחלה האיומה הזאת אז יכולתי להשבע במאות אחוזים כי היא זו.היום יום שישי אני מעלעלת בעתון המקומי.וצמרמורת והלם תקפו אותי אני רואה את תמונתה והמודעה אומרת כי היא נפטרה לפני שנה הייתי בהלם.צמרמורות אחזו אותי לא ידעתי למי לספר.אני מעולם לא האמנתי ברוחות ושדים לא גלגול נשמות אני מאמינה רק במה שאני רואה.אנא עיזרו לי לא יודעת כבר מה לחשוב האם זה יתכן שראתי אותה?האם גם לכם קרה משהו דומה אנא אני בהלם עדין תודה סלעית
 
לדעתי ../images/Emo141.gif

יתכן מאד שפשוט ראית בחורה שמאד דומה לה, זה בהחלט יתכן, אולי ראית אפילו מישהי מהמישפחה שלה שמאד דומה לה, אולי אחות תאומה שיש לה, אך מה שברור זה שלא ראית רוח רפאים. אפשרות נוספת היא שהיה לך חלום כל כך מציאותי שלאחר כמה ימים זכרת אותו כדבר שקרה במציאות, נשמע מוזר, אבל אני מכיר אנשים שזה קרה להם. רוחות רפאים קיימות רק באגדות, ואני מאמין שמרבית חבריי הפורום יסכימו איתי בנושא הזה, אין הרבה הגיון באמונה ברוחות רפאים, כאשר בעל חיים מת, גופו נאכל ע"י מיגוון רחב מאד של חרקים ותולעים אוכליי נבלות מסוגים שונים, חרקים אלה ניזונים מהרקמות והבשר של אותו בעל חיים שמת, השאר מעוכל ע"י חיידקים מה שגורם לריקבון של הגופה עד שלבסוף נשארות רק העצמות, וגם הן מיתכלות עם הזמן ולאחר שנים רבות הן מיתפרקות באדמה. כך בדיוק קורה גם עם אדם שמת, מצער מאד אך זו האמת, לא קיימת "נשמה" שנישארת ממנו, למרות שרבים היו רוצים להאמין בכך. מקור כל המחשבות התחושות והרגשות שלנו הינו בפעולות כימיות וחשמליות אשר מתרחשות בין תאיי המוח המכונים נויירונים, אם באמת היתה בנו איזו "נשמה" שאחראית למחשבות והרגשות שלנו, לא היינו זקוקים בכלל למוח פיסי, שהרי "נשמה" יכולה לחשוב גם ללא גוף, באוויר הפתוח, נכון או לא? וכיצד תסבירי את העובדה שלעיתים אישיותו של בן אדם מישתנה לחלוטין כתוצאה מגידול בראש? מדוע ששינוי פיסי במוח ישפיע על ה"נשמה" שלו? ומאיפה בכלל באות הנשמות? האם יש בשמיים איזה בית חרושת לנשמות? מאיפה הגיעו הנשמות של בני האדם הראשונים? וכיצד היא יודעת להגיע לתינוק ספציפי במקום מסויים? תהיי בטוחה שיש הסבר מאד הגיוני למה שקרה לך, חבל שתחפשי הסברים בצד המיסטי והדמיוני. משתמש בצלילים.
 

סילעית

New member
משתמש בצללים.....

יכול להיות מה שאתה אומר אולי דומה לה אך באותו רגע יכולתי להשבע כ זו היא. לא חלמתי הייתי באוטו והיא חצתה את הכביש מולי .לגבי נשמות ותאוריות אחרות לא רוצה להכנס לזה זה מאוד מורכב .אני בדכ ראלסטית אך קוראים דברים בעולמניו.ואני בעצמי חויתי ניסים אך לא כעת המקום לפרט בכול אופן תודה על תגובתך הארוכה.שאלה לי אליך אם הייתי נבדקת אזל מהפנט וחוזרת לרגע הזה מה הייתי חושבת לדעתך? תודה על תשומת הלב בברכה סלעית
 
העלבת אותי ../images/Emo10.gif

לזה את קוראת תגובה ארוכה
יקירתי, זו תשובה ארוכה, וזו עוד יותר!
לפני 10 ו 20 שנה באמת חשבו שבעזרת היפנוזה ניתן לגלות פרטים מדוייקים על אירועים שקרו לאדם המהופנט, אך מחקרים מאוחרים שנעשו בשנים האחרונות מלמדים שאי אפשר ליסמוך בשום אופן על דברים שאדם מספר בשעת היפנוזה, וניתגלה ש - קל מאד להשתיל במוחו של המהופנט רעיונות ואירועים שלא קרו באמת, לדוגמה שבהיותו ילד הוא הלך לאיבוד בקניון גדול וכולם חיפשו אותו, דבר שלא באמת קרה במציאות. עצם זה שאת כל כך בטוחה שראית אותה, והרעיון הזה התבשל לך כמה ימים בראש, יכול ליגרום לך להגיד זאת גם בשעת ההיפנוזה כי עכשיו המוח שלך זוכר את זה בתור דבר אמיתי שהתרחש באמת, וגם אם ראית מישהו שמאד דומה לה, הרי גם בזמן ההיפנוזה תהיי בטוחה שזו היא, אז מה זה יתן בדיוק? אני מציע לך כמה דברים - 1. תיבדקי היטב שוב את הודעת האבל, האם את בטוחה לחלוטין שמדובר בה? האם את בטוחה שזו היתה התמונה שלה? האם השם המלא שלה הופיע תחת התמונה? אולי מדובר במישהי אחרת ואותה בחורה שהכרת בכלל בחיים? אין לכן חברות משותפות שאת יכולה לשאול אותן? 2. דבר שני, כדאי שתדברי עם מישהו קרוב אליה, אולי מישהו מהמישפחה, תנסי לברר אם יש לה אחות שדומה לה, או מישהי אחרת במישפחה שנראיית כמוה, אולי אפילו אמא שלה! 3. בהחלט יתכן שמדובר בבחורה אחרת שפשוט מאד דומה לה, אפילו לא בת מישפחה. 4. אל תמהרי לחפש תשובות מיסטיות בעולמות דמיוניים, תאמיני לי זה לא בריא. בהצלחה!
משתמש בצלילים.
 
וואו משתמש מה היינו עושים בלעדיך?

ערוץ המדע כאן לכל המעוניין משתמש פתח לנו בפורום פורום חדש
 
את עקרבית....

בינתיים מיתחמקת בצורה יפה מאד מהשאלות שלי
תיתמודדי עם האמת, רוחות הן המצאה של בני אדם, אין דבר כזה
משתמש בצלילים
 
גם אני חוויתי דבר שכזה

היי מתוקה האפשרות שראית את נשמתה אכן אפשרית בהחלט . ישנפ אנשים רבים שיש להם את היכולת לראות את נשמות המתים שמין הסתם סובבים אותנו באם זה מעניין אותך תוכלי תמיד לקרא על הנושא המעניין הזה ולהתפתח ... נ.ב אל תתיחסי במיוחד למשתמש בצלילים .כאן זה פורום הטראפיה שלו
שולחת אור ואהבה עקרבית
 
ממש לא נכון ../images/Emo13.gif

לא ניתן לראות "נשמה", עקרבית כנראה שאת פשוט דמיינת
לא נורא. משתמש בצלילים
 
אם אין רוחות רפאים או נשמות אם מי

מתקשר ג'ון אדוארד המדיום כל יום ב15:30 בערוץ 10 בYES ?
 

סילעית

New member
אסנת

א-אין לי YES ב-בטלויזיה לא בעיה לעבוד על אנשים ג-אבי ז"ל האמין רק באיש כוחות אחד וזהו אורי גלר כמובן שגם אני מאמינה בו.
 

I am a freak

New member
מהעיניים שלך, את רואה.

האם זה ייתכן כי את ראית אותה
לא. אני מאמין כי יישויות לא אנושיות אי אפשר לראות בעזרת העיניים המוחשיות שלנו, כי הן [העיניים] לא בנויות לכך. מה שכן, סביר להניח שזיהיתי את הנוכחות שלה, ברוחך, מה שגרם לך לחשוב שאת "רואה" אותה. שבוע טוב, הפריק.
 
למעלה