חיבים להלחם ברוע 2

• פותח הנושא ח20
  • פורסם בתאריך

ח20

New member
חיבים להלחם ברוע 2

גיל נעמתי וחבריו לא הפילו "כולה גדר". סכנת החיים שנשקפה שם, לא הייתה רק לחיילים, אלא לכם! אתה ואת שקוראים את זה עכשיו הייתם בסכנת חיים אמיתית! אני אומר לכם את זה בתור חייל ששמר על הגדר הזאת יום ולילה במשך חצי שנה. המחבלים מחפשים את הפרצות בגדר! וכל פרצה, זה עוד עמדת שמירה, ועוד שני חיילים שלא ישנו בלילה ויתקשו לבצע את עבודתם כראוי. ולמה? למה??? אבל לאנשי "בצלם" אכפת? אכפת להם מהחיילים? אכפת להם ממך? מ-מ-ך? לא. אכפת להם שגדר ההפרדה לא תפגע בעוד שני שורות של מטעי זיתים. אז היום זה להרוס את הגדר, ומחר הם כבר יסיעו את המחבלים עד למקום הפיגוע וגם יעזרו לו להניח את המטען... (יופי שלא כל פלסטיני הוא מחבל, אבל גם נהג המונית ההוא לא ידע את מי הוא מסיע) ושמי שאומר שהנוכחות של צה"ל במקומות האלה היא מיותרת, שיסביר לי בבקשה את שיחת הטלפון שירט השב"כ מכפר רפת (הכפר של יחיא עייש, ד"א) שבה נשמעו המחבל שהתפוצץ (על המג"ד שלי, ד"א) בעזון ועוד פלסטיני מתדיינים על דרך חלופית כי המחסום(!!!) מפריע לו לעבור לישראל!! ועל המחבלים מכפר א-דיק שדיברו בטלפון עם התצפיתן שלהם שהדריך אותם לחכות עד שהגי`פ שלנו יסע ואז יתחילו לירות על רכבים! אם מחסום ארז לא היה קיים, והיו מרחמים על ה"אשה המסכנה עם הפלטינה ברגל" היינו שומעים היום על פיגוע בלב תל-אביב או ירושלים עם עשרות הרוגים!! אם בהפגנה ההיא הגדר היתה נופלת, ומחבל היה יוצא משם ועושה פיגוע, היו מאשימים את המפגינים הישראלים בסיוע להריגה? אני לא חושב. וזאת הבעיה של המדינה שלנו. לא המחסומים. תכניסו את זה טוב טוב לראש, אנשים: צה"ל ומערכת הביטחון בכללותה הם מה שמחזיק אותנו יום יום ושעה שעה בחיים. הם האינפוזיה של עם ישראל - ואנשי "בצלם" ושכמותם מנתקים לכם אותה! צריך למצות עם האנשים האלה את הדין, ולהוציא את האירגונים האלה מהחק. אני ברצינות מחפש רעיונות להלחם בהם ובתופעה הזאת וזקוק לעזרה. אני מאמין שיש עוד אנשים שפויים שאכפת להם...

למעלה