חיבור xlr

חיבור xlr

מישהו יכול להגיד לי למה יש 3 חיבורים ב xlr? הרי שצריכים 2 לרמקול מוגבר>ניסיתי לשנות וחיברתי את הכבל ה שלישי לרמקול מוגבר וזה אותו דבר אז למה צריכים 3???

די פשוט האמת

החיבור XLR הוא חיבור מאוזן ומה זה אומר? חוט אחד הוא הארקה - ברור חוט שני הוא המידע או פאזה (+) חוט השלישי והלא ברור הוא הפאזה השלילית (-) ולמה צריך אותו? הרי זה עובד גם בלי, ובכן הוסיפו את השלילי שהפוך מהפאזה החיובית ב 180 מעלות ע"מ להוריד רעשים בכך שהכבל מאוזן כנ"ל בפורמט DMX רק שהוא דיגיטלי בניגוד לאודיו - חסינות לרעשים.

זה נשמע נעניין עכשיו איך אני בטוח

שאני מחבר נכון ולא הפוך למשל הארקה זה הכסוף ואני יודע איפה נמצא האם לא משנה איפה מחברים שני הנותרים?או שכן משנה???זה עובד טוב גם הפוך???

dj mango

New member
לפי ההיגיון

יש לך בכל צד 3 חיבורים ולפי ההיגיון אם נניח יש חוט אדום שחור ולבן אם בכל צד השחור יהיה מחובר לאותו פין כנ"ל גם האדום והלבן אז אין הבדל

עכשיו שימו לב

אם יש 3 פינים שיוצאים מהקייס >היציאה מהנגן פיונר מוציא 2 לכל רמקול לאן מחובר השלישי???מה הוא מחובר על ריק???או שהרמקול שולח לארקה את החיבור השלישי?לא נראה לי הגיוני מה שאתם מדברים. תתקנו אם אני טועה. תחשבו על זה

גם עם שני חוטים זה יעבוד, פשוט לא במצב מאוזן

הרעיון הוא שאפשר לעבוד גם עם שני חוטים, למשל אם יש לך מיקסר בהרינגר 700 הוא לא מוציא אות מאוזן, אז משתמשים בשני החוטים הארקה ופאזה (+) והמינוס לא מחובר. לעומת זאת בפיוניר אם היית מחבר אז כן היה לך חיבור מאוזן ביציאה וגם ה (-) היה מחובר, גם אם תתחבר לרמקול מוגבר שהוא כן מאוזן עדיין תשמע היטב עם שני חוטים, פשוט החיבור המאוזן לא יבוא לידי ביטוי כי אתה לא מכניס אות מאוזן, זה הכל. זה עובד בשני המקרים, המאוזן איכותי ועמיד יותר לרעשים.

למעלה