חיבור HappyEO לקיובייס

• פותח הנושא MLLM
  • פורסם בתאריך

MLLM

New member
חיבור HappyEO לקיובייס

שלום לכולם! עקב אילוצים כספיים, אני נאלץ לעבד שיר עם המקלדת כקלידי נגינה... (כן כן, עם המקלדת של המחשב). בכל אופן, יש לי קיובייס, והתקנתי גם את HappyEO. מי שלא מכיר, זו תוכנה שכאילו הופכת את המקלדת של המחשב לקלידי אורגן ומייצאת את זה במידי. עכשיו, מה שאני צריך זה לדעת איך גורמים לקיובייס לזהות את התוכנה הזאת (HappyEO) ככביכול MIDI IN וככה "תקליט" את מה שאני מנגן על ערוץ מידי לפי תווים. הבנתי שאפשר לעשות את זה עם תוכנה נוספת שקוראים לה VIRTUAL MIDI או VIRTUAL KEYBOARD (לא זוכר בדיוק) שהיא כאילו מגשרת בין השניים ומדמה מידי אין מתוכנה, למרות שאין שום חיבור מידי אמיתי. ואז קיובייס פשוט חושבת שמחובר לה כלי נגינה ומקליטה את תווי המידי שהוא משדר. אני ממש אודה לכל אחד שיוכל לעזור! ML

elper11

New member
כנס אח שלו...

פשוו סוף סוף חזרתי לפורום הזה..התגעגעתי.. בכל אופן...אתה פותח את הHappyEO הזה כפלאג אין...ויאסטי... F11 ואז תטען אותו שם.. אחרי שעשית את זה... תפתח ערוץ מידי..תגדיר את הכניסה שלו שתהיה על HappyEO... עכשיו הכניסה של הערוץ תהיה "המקלדת שליטה" שלך.. תגדיר יציאה על ויאסטי כלשהו שאתה רוצה.. וזהו תנגן עם המקלדת...תקליט איתה תעשה מה בא לך :) חג שמח

MLLM

New member
בעיה!

אין אפשרות לפתוח את HAPPYEO כפלאג אין... למרות שהיא מותקנת, כשאני לוחץ F11 בקיובייס זה לא מופיע כאפשרות! בכל מקרה, אני לא לחוץ על התוכנה הזאת דווקא. אין לי בעיה לעבוד עם כל תוכנה אחרת שמאפשרת ניגון על המקלדת של המחשב כאורגן והקלטת המידי לערוץ מידי בקיובייס. בבקשה מישהו עזרה.

למעלה