חיבור firewire

sagivkr

New member
חיבור firewire

אם יש כאן מישהו שימצא פתרון- הוא תותח חבל"ז!!!! אני כבר התייאשתי... יש לי כרטיס matrox rt2000 ומצלמת DV. עד עכשיו דגמתי דרך ה premire עם firewire בלי בעיות. עכשיו התקנתי את premiere pro לצורך לימוד, אבל אין תמיכה ל rt2000 בגירסה הזאת. אני מעוניין להמשיך לעבוד עם ה premire 6.5 ועם ה matrox אבל שתהיה לי אפשרות לדגום גם לא דרך הכרטיס אלא DV רגיל דרך firewire. הבעיה היא שהמצלמה לא מזוהה מאחר וה rt2000 "השתלט" עליה. ברגע שמתקינים את הדרייבר שלו, אז המצלמה (1394 dv camcorder) מופיעה תחת sound video and game controllers ולא תחת imaging devices. בקיצור- אין לי שליטה מהפרמייר על המצלמה. מה עושים??? תודה.

dudil

New member
מאחר וכרטיס המטרוקס שלך

הוא גם חיבור ה-FW שלך, אתה לא יכול להפריד בינהם. מה שכן אתה יכול לעשות הוא לקנות כרטיס FW נפרד ולהשתמש בו כדי להעביר את הוידאו מהמצלמה.

sagivkr

New member
אה... שכחתי לציין

יש לי fw מובנה על הלוח-אם. תודה.

dudil

New member
משהו כאן לא מובן...

אתה בטוח שחיבור ה-FW מזוהה ע"י וינדוס? חיברת את המצלמה לחיבור הזה? עדיין זה לא עובד?

sagivkr

New member
עובד דרך המטרוקס

זה בדיוק הקטע שלא הבנתי... בכרטיס עריכה ישנם שני חיבורי FW ויש אחד נוסף בלוח-אם. אני מחבר לזה שבלוח אם והוא מתפקד כאילו חיברתי אותו למטרוקס. לזה התכוונתי שאמרתי שהמטרוקס "השתלט" עליו... תודה.

sagivkr

New member
תוספת

כשאני נכנס ל capture settings בפרמייר 6- אפשר לבחור בין DV/IEEE 1394 capture לבין matrox capture. כשאני בוחר ב-DV יש שליטה על המצלמה אבל לא רואים כלום בחלון הדגימה. בפרמייר 7- זה בדיוק הפוך. ה-DV capture לא עובד בכלל, וה- matrox capture נותן שליטה על המצלמה אבל לא רואים כלום. בקיצור- בלגן...

yossico

New member
תשובה

1. רבותי שאלות מסוג זה הם שאלות שצריכות להיות מופנות לפורום אחר שמתעסק בתמיכה טכנית של חומרת המחשב. 2. עם איזה WINDOWS אתה משתמש יכול להיות שה-FIRE WIRE שנמצא על הלוח אם אינו מזוהה ע"י מערכת ההפעלה ויכול להיות שיש התנגשות בין הכרטיסים פתרון: 1. לך למנהל ההתקנים הורד את ההתקן של הכרטיס 2. פתח את המחשב הוצא את הכרטיס של ה-MATROX חבר את החיבורים ואתחל את המחשב. אם מערכת ההפעלה מבקשת את ה-DRIVER אז התקן את ה-DRIVER מאחד הדיסקים שניתנו לך כשרכשתה את המחשב (עבור ל-4). 3. אם מערכת ההפעלה לא זיהתה בכלל את הכרטיס שעל לוח האם שלך, בדוק אם יש לך עדיין אחריות על המחשב ולך לחנות תן להם שיסדרו לך את הבעיה. אם אין אחריות אז יש לך בעיה. 4. עכשיו אם לאחר התקנת ה-DRIVER המתאים הכרטיס עובד טוב זאת אומרת שיש התנגשות בין הכרטיסים. אם יש התנגשות פנה לתמיכה טכנית במקום שקניתה את המחשב או כרטיס העריכה. אם הדברים האלה נראים לך כמו גיבריש פנה לבעל מקצוע שיסדר לך את המחשב. -------------------- -- תרשים זרימה -- --------------------

למעלה