חיבור DC לנייד של LG

galxia

New member
חיבור DC לנייד של LG

אני מחפשת שקע DC / חיבור DC לנייד שלי. יש לי LG LE40 שהרכיב הזה התקלקל בו. אני לא יכולה להטעין את המחשב. ח"י אלקטרוניקה לא מוכנים למכור חלקי חילוף. מבחינתם הפתרון הוא החלפה של כל כרטיס לוח האם בעלות של 500 דולר
רעיונות? אולי מישהו מכיר מקום שמוכר כאלו חלקים? אני יכולה להוסיף תמונה אם זה יעזור למישהו. תודה

Y. Welis

New member
כדאי לשאול במעבדות ניידים עצמאיות

כמו 'ניידית' בירוש' ועוד אחת ששמה לא זכור לי, בבני ברק. כדאי לזכור שלוחות מודרניים (בכל מכשירי חשמל מתקדמים) עשויים בליתוגרפיה (=הדפסה) גבוהה ע"י מכונות, באופן שמקשה מאוד על תיקון ידני, כי יש גבול ליכולת האנושית לדייק או להלחים נקודות במרווחים של מילימטרים. זה אומר שיהיה בעתיד קשה יותר לתקן בעיות בלוחת כאלה, והפיתרון היחיד שיהיה הוא החלפתם.

galxia

New member
תודה רבה

אני אשלח להם מייל, הלוואי ויהיה להם פתרון. מישהו עוד נתקל בשרות הגרוע של חי בכל הקשור לטיפול בLG ? הופתעתי מאוד מהעובדה שלמרות שהם היבואנים הבלעדיים, הם לא מחזיקים חלפים, ומאלצים את הלקוחות לשלם הרבה כסף או לחילופין לשכוח מהלפ-טופ שלהם. מבחינתי זה מקרין על כל המוצרים של LG, בגלל שהם היבואנים. אני לא אומרת שהמכשירים גרועים (למרות שאחרי שנה וחצי עם לפ-טופ, שפתאום ילך לו החיבור-שקע למטען זה קצת בעייתי) אני אומרת שהשרות גרוע.

kobi 23

New member
לגבי LG

דווקא אני שמעתי עליהם דברים טובים , זה נכון שהם היבואנים הבלעדיים בארץ אבל תאחלס , ככה זה גם בHP ובלנובו. לנובו אמנם יש מס' משווקים אבל כולם עובדים מול השירות של יבמ ישראל. ייתכן שח"י קצת מגזימים עם המחירים שהם דורשים לאחר האחריות , אבל בדיוק בשביל זה יש את המעבדות הפרטיות.

יאיר B

New member
זה לא שירות גרוע. זה הנוהל במחשבים וגם

במכשירים אחרים. היום כבר לא מתקנים (אחת מהסיבות היא כמו ש-Welis כתב, זה קשה עד בלתי אפשרי) אלא מחליפים את החלק. זה גם טוב ללקוח כי תיקונים ידניים מועדים לפורענות (מחשב ניד זז, החלמות ידניות שלא עשו כמו שצריך יכולות להשתחרר).

galxia

New member
מסכימה איתך, אבל זה לא מה שחי הציעו

חי הציעו להחליף את כל הלוח אם בעלות של 500 דולר!! בשביל רכיב, סטנדרטי ופשוט. אם היו מציעים החלפה של הרכיב הבודד הזה- שעלותו היא אולי, אולי 10 דולר + עבודה..מילא. הם בכלל לא רוצים להתעסק עם ההחלפה שלו, הם ישר מחליפים את כל לוח האם (שהוא תקין) בשביל אותו רכיב. אני מסכימה איתך שיש הלחמות ורכיבים מורכבים במחשב נייד. ספציפית לגבי החלק הזה- זה פשוט לא ככה. זה רכיב סטנדרטי שכל הלחמה בסיסית תסדר את העניין. לגבי הרכיב עצמו, אני לא מאמינה שאף אחד בארץ לא מוכר כזה חלק..מצד שני, אני לא מצליחה למצוא. מצרפת תמונה של הרכיב. אולי מישהו יודע איפה מוכרים כזה חלק?

uriler

New member
אגב, גם במחשב dell latitude D510 שלי הייתה

בעיה דומה אחרי כשנה וחצי של שימוש (השימוש סטונדטיאלי, הרבה מעברים בין כיתות - חיבור / ניתוק תכופים לחשמל). בנוסף אני רוכב על האופניים עם המחשב בתיק גב ככה שהוא חטף קצת טלטולים... לשמחתי, הוא נקנה עם 3 שנות אחריות, כך שבינת תיקנו את זה (אהבתי את השירות... החליפו את לוח האם ועל הדרך גם את השנאי).

למעלה