חיבור שחקן לדמות...

Dror Bar

New member
חיבור שחקן לדמות...

האם יצא לכם שהתחלתם לחשוב-לדבר למצוא מכרים שאתם כמו הדמויות שלכם? האם הרגשות שלכם משפיעות על הדמות עצמה?

Nihau

New member
תסביר את זה שוב:לחשוב-לדבר למצוא

זה קטע לא כל כך ברור. אם אתה מדבר על לחשוב כמו הדמויות- בוודאי אם אתה מדבר על לדבר כמו הדמויות- רק בתוך משחק או כהתלוצצות של מתן תשובת הדמות במקום תשובה שלי- כאשר ברור לשני הצדדים שזה סוג של בדיחה למצוא מכרים שדומים לדמויות- לא.

Nihau

New member
לגבי רגשות שחקן המשפיעים על הדמות

אצלי לפחות זה עובד בכיוון השני. בדרך כלל. וזה גר לכמה סיטואציות משעשעות (לחברי הקרובים בעיקר) כאשר יש חילוקי דיעות ביני לבין הדמות שלי. דוגמה: אני שונאת אדם X הדמות שלי אוהבת כל חי, נשמה טובה ורחומה, אמא תרזה קטנה לידה. אדם X משחק דמות חשבה במשחק לארפ דמותו של אדם X נפגעת קשות ונחש מי צריכה להציל אותו? כמובן הדמות שלי, הנשמה הטובה. ואני לעומת זאת אשמח להשאיר את אדם X קשור בשק עם הרבה אבנים בתחתית הירקון... וכאן פורץ לו וויכוח עצמי לוהט אני: זו ההזדמנות המושלמת, נחסל לו את הדמות ונגמור עיניין! דמות: לאף אסור להרוג אנשים, חייבים לרפא אותו, גם לו מגיע לחיות! אני: אבל אבל אבל לא תקרה עוד הזדמנות כזאת! להשאיר אותו חי זו טעות איומה. דמות: זה בכלל לא משנה, חיים הם חשובים ולכן נרפא אותו! דמות מרפאת את דמות של אדם X אני: אוף! אני עוד אצטער על זה...

ogmios

New member
תמיד יש השפעה

בין אם תהיה מודע לה או לא. כמעט תמיד, הדמות תהיה איזושהי השלכה או האנשה של איזשהו חלק באישיות של השחקן שלא בא לידי ביטוי במציאות

הריח

בן אלמוות הוא משהו כמו האלים היווניים, האלפים של טולקין, שמעון פרס או העמוקים (Deep Ones) של לאבקראפט - הוא נראה כמו כל יצור חי אחר, רק שהוא חי וחי וחי לנצח - לפעמים הוא גם נשאר צעיר לנצח, ולפעמים גם אי אפשר להרוג אותו. התהליך הביולוגי שגורם ליצורים חיים לדעוך ולהתפגר לא קיים אצלו. אל-מת, לעומת זאת, הוא משהו אחר - הוא כבר לא חי, אבל הוא לא מתנהג כמו מתים אחרים - קרי שוכב בקבר, סופר שורשים של דשא והופך לאסופה יפה של זבל אורגני. הוא מסתובב ולפעמים גם מרביץ ואפילו מדבר, ולכן איננו בדיוק מת למרות שאיננו חי, ולכן הגדרתו כ"אל-מת". רוח רפאים היא סוג של אל-מת, זומבי ושלד הם אל-מתים, וגם ערפד הוא אל-מת. מבחינה ביולוגית הם כולם הפסיקו לחיות - אין להם דופק, למשל, אבל הם פעילים לא פחות מיצורים חיים.

Nihau

New member
הגדרה יפה ../images/Emo45.gif

בעולמות וקיומים מסויימים יצורים שונים כמו ערפדים עוברים מהגדרה אחת לשניה אבל בגדול זו הגדרה טובה לחלוקה ראשונית ביניהם ואחר כך אפשר לבדוק כל מקרה חריג לגופו (המת או החי לנצח)

למעלה