חיבור ראשון

רובאי

New member
חיבור ראשון

כוסעומו,הזמן לא זז! שונא את המחסום הזה,חם, משעמם ונשארו עוד שעתיים עד סוף המשמרת. הזמן פשוט לא זז. "חברות שלכם הגיעו" אמרה לי מ.צדיקית שמנמנה שאני מאבטח בעמדת הרכוב," נשות וואצ`" היא מסמנת לי את קבוצת הנשים שמתקרבת למחסום."מת עליהן" אני עונה, "הרבה זמן לא הציקו לי זקנות חסרות חיים, התגעגעתי.." אני עונה בשובבות, וממשיך לאבטח את השוטרת שאיתי בשעמום השגרתי הרגיל. "רכוב! בוא דחוף לביתן המעוקבים" אני שומע את דניאל הסמל שלי קורא לעברי. "צריך שתשמור על מעוקבת" הוא ממשיך עם חיוך ממזרי. "אשת וואצ שהתפרעה, עיקבתי אותה, המשטרה לא באה, אז שחרר אותה יותר מאוחר". איזה זין. תקע אותי עם שמאלנית זקנה שתשגע אותי. הורדתי קסדה ונכנסתי לביתן המעוקבים*** "פלאק"! עט כתיבה נכנס לי ישר במצח. "איך אתם לא מתבישים לעצור אישה!חיילים חארות!". נותרתי המום. מי זו החוצפנית הזו?! "סתמי ת`פה" צעקתי עליה. "דרבלאק תעשי בלגאן"!

רובאי

New member
חיבור ראשון 2

עוד הספקתי לראות את הפנים שלה נהיות אדומות, לפני שהרגשתי סטירה מצלצלת בתוך הלחי השמאלית שלי. זהו זה. ישראלית או לא. יש גבול. "זונה שמלאנית" צעקתי עליה, תוך כדי שהפלתי אותה על מיטת השדה שפרוסה שמ דרך קבע. הפלתי אותה , נשענתי עליה בכל כובד משקלי, כשיחד אחת אוחזת לא בעורף, ויד שניה כובלת אותה באזיקון מעצר. זהו היא מנוטרלת. אני נעמד מעליה, מביט בה מלמעלה ובוחן אותה. כולי מלא שנאה אליה עכשיו. דפוקה. בת כמה היא? עשרים ככה. אולי קצת יותר. בטח סטודנטית חסרת חיים וסקס. "בן זונה" היא מסננת לעברי, קוטעת את המחשבה שלי. "סתמי" אני יורק לעברה,וממשיך לבחון אותה. בחורה אדמונית. נהיתה יותר אדומה מעצבים. גופיה לבנה. חזה גדול. חצאית שחורה, רגלים שזופות וארוכות. מה זה? חוטיני מבצבץ שם? כן! שחור.בת זונה. נראת טוב. טוב מאוד. מי היה מאמין? נתתי בה עוד מבט אחד, ושמתי לב שמתחיל לעמוד לי. נהיה שקט פתאום, היא מביטה בי. גם היא שמה לב שעומד לי. "נהנה אה?"

bugbuster

New member
../images/Emo39.gif שלום רובאי

וברוך הבא.
נהוג לחכות לסיום לפני התגובות כדי לא לפגוע ברצף, אבל במיקרה הזה אינני ממתין. זה חומר מעניין. היה זהיר לא להיכנס לשדה מוקשים פוליטי מדי כמו ימין ושמאל, רווח את השורות שיהיה פחות דחוס, ובטח בטח שלח כבר את ההמשך. אבל, היזהר היטב באקט המיתקרב לאונס ולכפיהכל אחד ואחד כזה, אלא אם היא אומרת משהו כמו "שחק אותה קשוח איתי לדוגמא." וקבע מנגנון ביטחון. מילת מפתח או תנועה כל שהיא המפסיקה מיידית כל אקט. האשה חייבת לגלות הסכמה לכל צעד הנראה כפיה - מראש. כיוון שמדובר במיפגש בין שני זרים. זו משימה קשה, ואנא הבא את ההמשך על פי קווים אלה בבקשה.

למעלה