חיבור מקלדת במידי

Idan Katz

New member
חיבור מקלדת במידי

שלום. ניסיתי לחבר אורגנית של יאמהה -prs630 במידי ולעבוד איתה בקיובייס בתור מקלדת שליטה. חיברתי אותה לכרטיס קול דיי ישן קריאטיב לייב [לא משהו מקצועי אבל יש כניסת מידי -אמור לעבוד, לא?] הקיובייס לא מקבל כלום, אני לא רואה בשום מקום זיהוי לזה שחיברתי אותה בכלל, אני שומע אותה מהרמקולים של האורגנית כאילו היא לא מחוברת בכלל. זה ממש דחוף לי, אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי מבחינת הגדרות שאני כנראה צריך לעשות..תודה!

alt loc

New member
ברגע

שאתה משתמש איתה בתור מקלדת אתה אממור להנמיך את הסאונד שלה כי זה יפריע לך לעבוד תמיד היא תוציא סאונד

Idan Katz

New member
כן, אבל זאת לא הבעיה...

אז הנמכתי, עדיין, אני לא מקבל אותה בשום מקום...

HeavenlyB

New member
חיבורים כאלה לא מזוההים אוטומטית

זה לא USB או FIREWIRE שברגע שאתה מחבר המחשב מזהה אוטומטית שחיברת משהו. נסה לבחור בקיובייס את הכניסה של המידי של הכרטיס קול שלך, או All MIDI Inputs

Idan Katz

New member
ובכן,

הבנתי שזה לא מזהה אוטומטית, אחרת זה היה פועל;] אז רציתי שתדריכו מבחינת הגדרות. סימנתי בקיובייס ALL MIDI INPUTS, לא עוזר. אני ממש לא רואה שום סימן לזה שהמקלדת מחוברת=\

Idan Katz

New member
מישהו?=[ =[ בבקשה זה דחוף...

אולי אני צריך איזה תוכנה של הכרטיס קול? אני לא יודע, אף פעם לא התעסקתי עם מידי. חיברתי את המקלדת לכניסה בכ.קול - כניסה של ג'וייסטיק ואורגנית את 2 החיבורי מידי - אין ואאוט. שום דבר לא קורה=[

Idan Katz

New member
בבקשה??? ממש דחוף לי.

אני לא נהנה להיות נודניק אבל אני ממש *מתחנתן* אם מישהו פה יכול איכשהו לעזור לי, שיעזור! אני פשוט צריך את זה לצורך איזה פרוייקט של פלייבקים שאני צריך לסיים תוך פחות משבוע ואני בשיא הלחץ.

Idan Katz

New member
ניגשתי

ובחלון הזה היה כתוב את הכרטיס קול שלי. עכשיו התקנתי איזה דרייבר של KX משהו, ובכלל נהיה לי פה סבטוחה, אבל מילא, אני תמיד יכול להחזיר את זה לצב הישן. בקיצור, במידי אינפוט היה כתוב הכ. קול שלי.

Idan Katz

New member
אגב

כרגע כתוב לי KX CONTROL........ ו KX UART...... לפני שהתקנתי את זה היה כתוב לי SB LIVE MIDI UART

HeavenlyB

New member
האם כתוב YES לידו?

אם כן, אתה אמור לקבל אותות מידי מהמקלדת שלך. תה יכול לראות ב-Transport בצד ימין אם מתקבלים אותות מידי מהמקלדת.

Idan Katz

New member
כן, רשום YES, הוא פעיל,

עדיין לא מקבל כלום. לא רואה סימן בשום מקום לזה שחיברתי מקלדת... קיבינימט, מה פספסתי כאן=\? זה פעם ראשונה שאני מנסה לעבוד ככה עם מידי אגב...אז אולי יש דברים שהייתי צריך להגדיר קודם?

Idan Katz

New member
ושוב,אני אפרט יותר... ליתר ביטחון.

המקלדת הזאת היא בעצם אורגנית של יאמהה כמו שאמרתי אבל יש לה חיבורי מידי - כלומר היא יכולה לשמש כמקלדת שליטה, נכון? חיברתי אליה כבל מידי - את החיבור שרשום עליו "אין" לכניסה "אין" ואת ה"אווט" ל"אווט" כמובן. ואת החיבור ג'ויסטיק בצד השני לכ.קול קריאטיב לייב. כרגע התקנתי דרייבר של KX , במידי אינפוטס בקיובייס הדרייבר הזה מופיע, פעיל, ואין שום אות בשום מקום.

HeavenlyB

New member
לדעתי חיברת הפוך

את ה-In חבר ל-Out ואת ה-Out חבר ל-In. אין שום הגדרות נוספות שצריך לעשות.

Idan Katz

New member
הפכתי, עדיין לא עובד.

האם נשמע לך הגיוני מה שכתוב כאן? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1433&msgid=77769643

HeavenlyB

New member
לא מבין מה אני אמור לקרוא

אבל בעיקרון החיבור שלך אמור לעבוד. יש לך דרך לבדור שהאורגנית באמת מוציאה מידי? יכול להיות שצריך להגדיר משהו באורגנית שלך כדי שהיא תוציא מידי?

Idan Katz

New member
הסתדר=] סוף סוף!

שילוב של כמה הגדרות קצת לא נכונות כנראה גרם לבעיה אבל אחרי הרבה משחקים הסתדרתי=] תודה רבה בכל אופן!

למעלה