חיבור מערך ל GridView

mnmaster

New member
חיבור מערך ל GridView

שלום יש לי אובייקט שנקרא Line, ויש לו כמה שדות. מדובר באובייקט נתונים בלבד, ללא פונקציונאליות אני רוצה לחבר מערך של אובייקטים כאלו ל GridView זה מה שאני עושה:
Line[] x = lines.getLines(true, false, "GameTime"); GridView1.DataSource = x; GridView1.DataBind();​
ואני מקבל שגיאה A data item was not found in the container. The container must either implement IDataItemContainer, or have a property named DataItem זה די הגיוני מבחינתי שזה לא יעבוד. השאלה מה אני צריך לעשות שזה כן.

24sharon

New member
ומה אתה רוצה לראות בגריד

את המילה "TRUE" אזי אתה צריך להפוך אותו לסטרינג. זו דעתי בכל אופן

mnmaster

New member
לא לא לא... ממש לא הבנתם

השורה הזו:
Line[] x = lines.getLines(true, false, "GameTime");​
מביאה מהד"ב מערך של אובייקטים מסוג LINE. זו פונקציה שמקבל פרמטרים לחיתוך. תתעלמו מהפרמטרים שלה. אחרי שיש לי מערך של אובייקטים - אני מנסה לקשור אותו לGV. והוא לא מצליח. נתתי את השגיאה.

mnmaster

New member
זה כל כך מסובך?

נראה לי עניין טריוויאלי... מישהו בכל זאת יכול להקדיש 2 דקות של מחשבה בנושא?

rnan

New member
הנה בבקשה

אתה לא תעבוד עם מערך רגיל מומלץ שתעבור ל ARRAYLIST ואז :
ArrayList al = new ArrayList(); al.Add("shreeman"); al.Add("narayana"); al.Add("dash"); GridView1.AutoGenerateColumns = true; GridView1.DataSource = al; GridView1.DataBind();​

mnmaster

New member
אתה עובד עם מערך של מחרוזות

מה יקרה עם תעבוד עם מערך של אובייקט מסוג X, שיש לו 3 שדות סטרינגים? זה עדיין יעבוד?

rnan

New member
../images/Emo189.gif בבקשה

חיפשתי קצת ב LYCOS ( נראה לך ?) ומצאתי משהוא Setting the DataSource to an object that does not implement the IList interface or an IListSource will cause the grid to throw an exception http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/system.windows.forms.datagrid.datasource.aspx לך ל 20 אחוז העמוד ישר אחרי הדוגמאות ותראה שאתה חייב תיהיה לממש ILIST עבור ה X שלך מקווה שעזרתי

למעלה