חיבור מייבש כביסה לניקוז

droplet8

New member
חיבור מייבש כביסה לניקוז

היי,

ברשותי מייבש כביסה של אלקטרולוקס מדגם EDP2074 (עם קונדנסור)
אין בחוברת ההפעלה הנחיות כיצד לחבר את המייבש לצינור הניקוז (כדי שלא יהיה צורך בריקון המגירה..).

מישהו יודע להנחות אותי כיצד לעשות זאת?

תודה מראש !

kitt

New member
אם אין בהוראות כנראה שאי אפשר, לא כל דגם עם

קונדנסור ניתן להפניה לביוב.

droplet8

New member
זה אפשרי בדגם הזה, גם הטכנאי שהגיע "להתקין"

הציע זאת אבל היה נראה לי מוגזם לשלם 150 שקל על חתיכת צינור...
&nbsp

הסתכלתי בחוברת השרות של המכונה
אין אופציה כזאת.
מה שכנראה כן אפשרי זה לאלתר צינור שמתחבר לפקק הריקון, ובשביל זה אתה אמור לשלם....לזה שיש לו את הפתרון הזה.

droplet8

New member
בפירוש..

אמרו לי בחנות וגם כשהתקשרתי להזמין את הטכנאי להפעלה ראשונית שיש אפשרות כזו למכונה הזו. לכן בחרתי אותה..
אבל ברור לי שזה רק לחבר איזשהו צינור סטנדרטי והיה נראה לי מגוכך לשלם על זה 150 שקל.
&nbsp
מצאתי את הוידאו הזה:
https://www.youtube.com/watch?v=qNawXk5njJs
&nbsp
זה נראה כמו איך שהמיבש אצלי נראה מאחורה, יכול להיות שזה מה שצריך לעשות?

droplet8

New member
תודה, תמונה מצורפת

בנוסף שלחתי מייל לשירות לקוחות של אל"מ בעניין.
החלטתי שזה באופן עקרוני פסול להגיד לי שיש אפשרות לחבר את המכונה לניקוז, בלי לידע אותי שזה יהיה כרוך בתשלום נוסף ושהמכונה לא מגיעה עם האביזרים הדרושים לכך.

לאן הצינור האדום מוביל ?
בכל מקרה, לא חושב שיש בעיה בזה שדורשים ממך תשלום.
קנית עם מגירה, לא אמרו לך שזה כולל יציאה החוצה. אמרו לך שיש אפשרות, היית אמור לשאול במה זה כרוך.

droplet8

New member
למעלה נראה שמוביל למגירה

למטה, לא יודעת..
&nbsp
אני חולקת עליך, זה בפירוש חוסר גילוי נאות. אם אומרים לי שאת המייבש הזה אפשר לחבר לניקוז אם יש חור ניקוז ליד, ומייבש אחר לא ניתן, אני לא אמורה לנחש שהוא לא מגיע עם האביזרים המתאימים או שזה כרוך בתשלום נוסף.
יכול להיות שלשאול במפורש היה מונע את המצב הזה, אבל זו בהחלט הטעיה או הסתרת מידע לא להגיד שזה דורש תשלום נוסף.
&nbsp

puptits

New member
מייבש וניקוז

גם לי יש מייבש של אלקטרולוקס
ואני זוכר שבתוך התוף הונח הצינור המיועד לחיבור לניקוז.
הגיע עם המייבש, והלך לאיפסון.
&nbsp
על עבודה נהוג לשלם, למי שאינו יודע לעשותה לבדו
&nbsp

droplet8

New member
תודה, לא היה אצלי צינור

איזה דגם יש לך ?
תסכים בבקשה לצרף תמונה של אופן החיבור ?
&nbsp
אין בעיה לשלם על העבודה עצמה, אבל האביזרים וחוברת הדרכה צריכה להיות עם המכונה כדי שניתן יהיה לבצע לבד..
&nbsp

puptits

New member
סורי סורי

עברתי דירה לפני שבוע ואני עדיין על קרטונים...
המייבש במקומו ואין לי גישה נוחה לאחוריים שלו כדי לצלם, אני זוכר שזה נראה בדיוק כמו בתמונה שהעלית
הדגם שלי הוא EDC2086GLW
אגב, קראתי בחוברת שלי וחיפשתי...אף מילה על איך לחבר את צינור הפליטה...כנראה משאירים משהו לטכנאים שלהם
&nbsp
&nbsp

droplet8

New member
תודה רבה :)

אז אתה אומר שאתה כן קיבלת צינור?
נראה לי שההבדל היחיד בין הדגם שלך לשלי הוא 8 קילו מול 7 קילו ועוד תוכנית של צמר.. :)
&nbsp
תודה ומעבר קל !

gb228

Active member
נראה שפשוט לקנות צינור בקוטר זהה + מחבר

הקונדנסר למטה, מיכל האיסוף למעלה - משמע יש משאבה שדוחפת את מי העיבוי למיכל ןלכן על מנת שילכו לביוב במקום, נראה לי שצריך לנתק את הצינור בחיבור שבתמונה, ולחבר אליו צינור בקוטר זהה ולהוביל אותו לביוב.
הייתי מנסה בחנויות שמוכרות ציוד לאקוריומים

shaikin

New member
אכן, לפרק את חבק המתכת, לנתק את הצינור מהמגירה ו...

לחבר לו צינור שיוביל לניקוז.
חד משמעית - יש בדגם הזה אופציה לחיבור לניקוז - זאת בדיוק הסיבה שהצינור הנ"ל חשוף.
אכן, בדרך כלל מייבשים כאלה מגיעים עם צינור ניקוז תואם, אבל לא נראה לי שתהיה בעיה לאלתר צינור אחר...
הבעיה היחידה (אולי) תהיה במציאת המחבר שיתאים בקוטר לצינור במייבש.
בהצלחה!

davesh

New member
גם לי יש מייבש אלקטרולוקס

מנתקים את הצינור האדום מהחלק העליון, קונים בחנות טמבור צינור מזגן שקוף בקוטר 12 מ"מ באורך המתאים, ומחבר פלסטיק בקוטר מתאים (מחבר לצינור טפטפות). הכל עלה לי פחות מ-10 ש"ח.

למעלה