חיבור מיוחד

anny789

New member
חיבור מיוחד

יש דרך להטעין את האייפוד דרך השקע ולא דרך המחשב? כשטסים לחו"ל למשל צריך חיבור מיוחד בוודאי, איזה הוא? היכן אפשר לקנות? שאלתי לפני כמה ימים גם כן, והיה בחור שאמר שבמקום לקנות אחד מקורי של אפל ניתן לקנות אחר, יותר זול. מישו מכיר? שמע? תודה רבה

anny789

New member
לגבי התשובה של

הבחור. הוא אמר פשוט "עדיף שתקני את זה" בנושא ולהודעה לא היה תוכן.. תודה

uriler

New member
כמו שהמלצתי בשרשור הקודם - אני ממליץ שוב -

להשקיע מעט יותר ולקנות מטען אמין. ההבדל בין המטענים של אפל / הנדי עליהם המלצתי למטענים "מדבקה" הוא יציבות המתח שהם מוציאים. את המטען של הנדי בדקתי עם ציוד בדיקה בתנאים שונים (בעת קפיצות חשמל, הפעלת צרכנים כבדים על אותו הקו או באותו השקע וכו') - והוא יציב. מטענים פשוטים (גם מבדיקה של מטען אחר) מזייפים בתחומים גדולים יחסית (במטען שבדקתי סביב 20% לכל כיוון) - וזה עלול לגרום לאייפוד לנזק. לשיקולך...

Booz3D

New member
אתה טוען שהמטענים של אפל עלולים

להזיק למכשירים שלה? נשמע לי מופרך בעליל, אני לא חושב שחברה כמו אפל תעשה דבר כ"כ לא אחראי. אולי המטען שלך לא תקין (או אולי הבדיקות) אני אישית עובד אך ורק עם מטען מקורי ומעולם לא קרא למכשיר שלי כלום. (גם לא בנפילות מתח ולא על קו עמוס)

uriler

New member
תקרא שוב - המטען של אפל אמין, בזה אני משוכנע.

המטען של הנדי אמין - את זה בדקתי. המטענים הפשוטים (ג'נריים, 50 ש"ח בערך, במקרה היקר
) - לא אמינים ועלולים לגרום נזק (הכללה כתוצאה מבדיקה).

LinkTree

New member
בו נגיד שאם יש בעיה

שנגרמה ממטען של אפל יש לך למי לפנות ובמטען גנרי לא ממש - למרות שאני משתמש בעבודה במטען גנרי של חבר לאייפון ובינתיים הוא לא עושה צרות..

למעלה