חיבור מחסן לדירה

חיבור מחסן לדירה

לאחר עיון בתגובות לחיבור מחסן לדירה אם מישהו יכול לעשות קצת סדר 1.מה אם לבית יש הארקת יסוד ללא איפוס 2.מה אם לבית יש הארקת יסוד +איפוס 3.מה אם יש הארקת הגנה לא הבנתי מתי מותר להתחבר להארקת הבית או מתי לתקוע אלקטרודה מקומית בתודה למומחי הפורום

יקי30

New member
אם היית חשמלאי היית יודע

מאחר ואינך חשמלאי אינך יודע ואינך מוסמך לכן הזמן חשמלאי מוסמך תשלם כסף ותחסוך חיים אדם החשובים לך

lekner

New member
יקי ישנם הרבה חשמלאים שלא יוכלו

לענות על השאלה הזאת לא שאני הכי טוב ותמיד אני מציין זאת שיש טובים ממני אך לא כל חשמלאי יודע הכל ומי שלא שואל לא יודע וכן ירבו שכמותו שרוצים לדעת תאמין לי אני כל יום קורא ולומד דברים חדשים. הנה דוגמא שבוע שעבר מאגר הנכבד לימד אותי על מופות תת קרקעיות חג שמח עופר

מאגר

New member
לעופר תודה על הקרדיט גם ממך למדתי

דברים רבים ולדעתי כך זה צריך לעבוד בין קולגות עזרה הדדית ולא השמצות רבתייות בנושא מופות תת-ימיות אני מאוד מקוה שניתן יהיה לבצע את מה שאני רוצה ואז העלה לפורום כתבה כולל תמונות מעניות ואולי סרטון כיצד הדבר נעשה.

lekner

New member
תודה ל4421 על האמון אך יש פה עוד

חברה מצויינים שיכולים לענות ועכשיו קצת סדר הפשוט ביותר אם יש לבית הארקת הגנה פשוט חש לעשות למחסן הארקת הגנה לתקוע אלקטרודה בחצר ולבדוק את לולאת התקלה במידה ותקינה נפתרה הבעיה במקרה ויש יסוד או יסוד ואיפוס (שים לב שיסוד ללא איפוס זו בעצם הארקת הגנה) יש לתחום את האזר שבו יהיה המחסן ע"י תקיעת מספר אלקטרודות (לולאת הארקה) וחיבורם ל לקוץ ביסוד בשתי הקצוות במידה ולא יש להתחבר ל פה"פ שים לב שהחוק אוסר אך ורק קיום הארקת הגנה ואיפוס באותו מבנה ואתה בעצם מתחבר להארקת היסוד בלולאת הארקה

לכל בעלי הספקות

הנני הנדסאי חשמל אך תחום עיסוקי העיקרי אינו בתשתיות חשמל ולדעתי אין בושה מלשאול אנשים עם ניסיון ושוב תודה על ההתחיסות מחברי הפורום בברכת חג שמח!

lekner

New member
אתה צודק זאת לא בושה

בושה זה להמציא תשובות בשביל האגו תמשיך לשאול ונמשיך לענות אם נדע

למעלה