חיבור לרשת

yossy_l

New member
חיבור לרשת

יש לי בבית רשת אלחוטית ויש לי מכשיר HX4700. אני מצליח לגלוש באינטרנט ברשת האלחוטית ללא שום בעיה, רציתי לשאול אם ניתן לחבר את ה-4700 ברשת לשאר המחשבית בבית (לא לאינטרנט) אלחוטית. אם כן אשמח לקבל הנחיה או הפניה למקום בו אוכל לקרוא איך לבצע זאת (חיפשתי בפורום ולא מצאתי) תודה

AYELET1

New member
נדמה לי שאפשר

לפחות באופן מוגבל אך אינני בטוחה שהציוד לכך זמין לכולם ידוע לי על מכשיר (PPC של HP) שפותח למטרות צבאיות ומסוגל להתחבר לרשת. האם יש כזה אזרחי\?

קישור לרשת ביתית

אז קודם כל, התשובה היא כן. מרגע שהמכשיר שלך קיבל כתובת IP, הוא כבר מחובר לרשת הביתית וחבר שווה-זכויות בה. מכאן זה כבר עניין של פרוטוקולים. אם הרשת הביתית שלך מבוססת Windows, אין בעייה עקרונית (או טכנולוגית) להכנס ל- Shares המוגדרים על מחשבים שונים ברשת. דוגמא נוספת; במידה ואחד המחשבים ברשת מפעיל Web Server או FTP Server, ניתן להשתמש גם בשירותים אלו. אינטרנט או אינטראנט; לנייד שלך זה בכלל לא משנה. מבחינתו, האינטרנט היא אוסף של מחשבים הנמצאים מחוץ לסגמנט שלו.

yossy_l

New member
תודה על התשובה אך לא ממש הבנתי איך

אני מבצע את החיבור. יש לי ראוטר אלחוטי ואליו מחברים כבר שני מחשבים (חלונות) האם תוכל להדריך אותי מה בדיוק צריך להגדיר ב-4700 כדי להתחבר למחשבים האחרים. בכל אחד מהם מודרים shares והם רואים אחד את הקבצים של השני תודה

mikeoreli

New member
הסבר פשוט ביותר אך לא זול

תוריד את תוכנת Resco File Explorer. התוכנה מאפשרת לגשת לכוננים המשותפים (כמו בשכנים ברשת במחשב השולחני) בצורה פשוטה וידידותית. התוכנה כמובן מאפשרת עוד הרבה מאוד דברים כמו להצפין קבצים, לכווץ קבצים, סייר קבצים מתקדם, עורך Registry. התוכנה מאוד מומלצת והיא כוללת תמיכה לWM2003SE ולVGA. מה שכן - לי היה במחשב חייגן VPN של Check-Point כדי להכנס לרשת של העבודה והוא גרם לכך שלא הצלחתי לראות את המחשב רק כאשר הסרתי אותו הצלחתי לגשת לכוננים המשותפים, אז כך את זה לתשומת לבך שייתכנו גורמים (אולי כמו חומות-אש) שיסתירו את המחשב השני...

yossy_l

New member
שוב תודה, יש לי את התוכנה ולא..

הצלחתי לראות את המחשב השני הספריית my networks, אני משער שצריך להגדיר משהו ב-4700 או שזה אמור לזהות את המחשבים לבד משום שלא עשיתי שום שינוי במחשב כף יד. בקיצור כמו שאתה מבין אני לא ממש שולט ברשתות ובהגדרות ואם תוכל לתת לי הסבר מפורט (צעד אחר צעד) אני ממש אודה לך תודה

yossy_l

New member
המשך לשאלות...

אני מצליח לראות ב-4700 את כל המחשבים שיש לי בבית אבל מתוך המחשבים אני לא מצליח לראות את ה-4700, נראה לי שלא הגדרתי ב-4700 את קבוצת העבודה שלה משתייכת הרשת אבל לא מצאתי איפה לעשות זאת האם אני טועה? או אולי משהו אחר שפספסתי תודה

למעלה