חיבור לרשת

dongding

New member
חיבור לרשת

היי, יש לי רשת ביתית עם router Edimax אלחוטי. איך אני מחבר את הPPC שלי (del axim x5)לרשת?אפשרי ביכלל?(יש לי כרטיס רשת True Mobile Wlan comactflash card) תודה

mikeoreli

New member
זה אמור להיות אוטומאטי לא?

ככה זה היה אצלי. הדלקתי את הWIFI ב4700. הוא זיהה את הרשת שלי (היא פתוחה). הקשתי לו על "The Inetrnet" וזהו. למי שיש גם כן מסך VGA מומלץ לפני זה לעבור לVGA אמיתי, להתחבר ולהפוך את המסך לאופקי והגלישה מאוד מהנה ואף די קרובה למחשב רגיל. אז אם הרשת שלך פתוחה לכל והדל זיהה את הכרטיס ואת הדריברים, אני לא רואה סיבה לבעיה.

AYELET1

New member
אבל ממה שראיתי הפונט פצפון

(או יותר נכון : ממה שלא ראיתי...)

mikeoreli

New member
נכון ולכן

בוחרים בפונט הכי גדול בPIE ואז הכתב הוא בגודל נורמלי (ככה ב4700 עם מסך 4"). תראי, לי אין בעיית ראיה לקרוב אבל אני מניח שלחבר'ה מבוגרים תהיה בעייה עם מצב זה. צריך לבדוק אולי את ההגדרות בOZVGA. אולי יש איזו דרך להגדיר שם משהו שיפצה על הרזולוציה הגבוהה.

dongding

New member
חיבור לרשת

תודה על התגובה כנראה שאני לא מגדיר נכון את הרשת בPPC . האם אתה יכול להדריך אותי איך עושים זאת נכון? למשל איזה server ip אני צריך לתת? את הIP של הrouter ? האם מגדירים את הרשת כVPN ? אודה לך על תשובה

mikeoreli

New member
תראה...

האם בשרת שלך פועל הDCHP (מקצה כתובות IP אוטומאטי)? האם בכלל הפוקט מזהה רשת אלחוטית? האם הפוקט מזהה את הכרטיס רשת? בעיקרון, ברגע שיש רשת אלחוטית גלויה, המכשיר מגלה אותה ושואל אם אתה רוצה להתחבר אליה. אם הפוקט פיסי שלך לא גילה זאת, אולי יש בעיה בהגדרות הכרטיס. בכל מקרה, לי אין ניסיון בגלישה עם פוקט פיסי עם מערכת הפעלה PPC2002, כי לא היה כרטיס אלחוטי. אז תחזור עם תשובות נראה איך אפשר להמשיך לעזור.

dongding

New member
תשובות

היי ושנה טובה אז ככה... 1. מערכת ההפעלה של הPPC שלי היא 2003. 2. אני מחובר לNETVISION דרך כבלים ויש לי בבית ראוטר שמחוברים אליו שני PC's דרך כבל רשת.הפורט האלחוטי פנוי. הראוטר נותן כתובות לשני הPC's בצורה אוטומטית. 3. הכרטיס רשת של הפוקט מזה את הרואטר כי אני רואה בConfigure wirless Network שdefault מחובר. 4.איך ביכלל מגדירים את הכרטיס רשת ? תודה

Blueye1

New member
מזה VGA אמיתי?? איך הופכים לVGA

אמיתי.... אנא פרט!

mikeoreli

New member
הסבר

כאשר מיקרוסופט תכננה את הממשק של WM2003SE עבור מכשירים עם מסכי VGA היא החליטה לעשות את הטקסט יותר חד ואת הסמלונים עם גרפיקה יותר מפורטת. התוצאה של דבר זה היא שאכן הטקסט נראה מאוד טוב (מישהו כבר כתב שהטקסט נראה כאילו הודפס בלייזר) והסמלונים נראים מאוד יפים אך הגודל נשאר אותו גודל. בגלל שלמסכים הללו יש רזולוציה גדולה פי 4 רוב האנשים תכננו לראות פי 4 יותר פרטים. לכן נכנסות שתי תוכנות - OzVGA ו SE_VGA אשר מחזירה את הטקסט והסמלונים לאותה רמת הפירוט כמו בQVGA וכך ניתן לראות פי 4 יותר פרטים על המסך. החסרון הוא שהפרטים נראים מאוד קטנים ותוכנות שמתאימות למסכי QVGA רצות על רבע מסך. צורה כזו של צפייה היא מעולה לגלישה באתרי אינטרנט ועבודה עם אקסל, כי אז רואים יותר פרטים בגודל יחסית נורמלי. זה אומר שאפשר לגלוש באתרים השונים ולא צקיך לגלול יותר מדי לצדדים או שהתצוגה מתעוותת בצורה שמקשה על הניווט בעמוד. שתי התוכנות שציינתי מקודם הם חינמיות וניתן לחפש אחריהן בגוגל, כאשר התוכנה היותר מומלצת שיותר אנשים ממליצים עליה היא OzVGA אך לשתיהן אותה המטרה.

Blueye1

New member
תודה......

האם התוכנות הללו מאפשרות כיפי והפעלה של הפונקציה על פי הרצון או שההתקנה מחייבת כי מצב של VGA אמיתי יהיה מופעל כל הזמן? האם יש לך אולי קישור לתוכנות? תודה

Blueye1

New member
חייב לספר לכם שטני עושה הכל דרך BT.

מסנכרן, גולש באינטרנט דרך המכשב השולחני - מדהים !!

Blueye1

New member
אני עושה הכל דרך BT - סינכרון, גליש

גלישה דרך המחשב השולחני.... מדהים ומהיר!

למעלה