חיבור לפטופ

natbag

New member
חיבור לפטופ

לא מצאתי בחיפוש אז אני אשאל שוב מה אני צריך כדי לחבר בארה"ב לחשמל את הלפטופ שלי שקניתי בארץ? איזה מתאם או מה אני אצטרך כדי לחבר אותו בטיסה? תודה

מערכת החשמל בארה"ב היא של 120V

(60HZ) ושקעים מסוג A&B לעומת ארצנו הקטנטונת (220V , 50HZ שקעים מסוג C ). פשוט לרכוש מתאם. בהצלחה

bar666xp

New member
בדוק מה רשום עליו

אם מופיע 100V~240V ומופיע 50HZ-60HZ הוא שמיש גם בארה"ב וכדומה.. מה עוד? התקע שמתחבר לשקע בקיר יתכן ויהיה צורך לרכוש מתאם לשקעים הנהוגים בנדינת היעד.

natbag

New member
אוקיי לצערי

לא רשום עליו כלום וגם בחוברות שמצורפות אז נרים טלפון לתמיכה של HP רק להיות בטוחים

eladts

New member
אמור להיות רשום על הספק

שים לב שאם יש לך שקע עם הארקה עליך לקנות מתאם עם הארקה. מתאם לארה"ב עם הארקה קשה להשיג בארץ ולכן עדיף לקנות אותו בארה"ב שם יש כזה בכל חנות אלקטרוניקה כמו רדיו שק. כמו כן אפשר לקנות כבל חשמלי שמתאים לארה"ב במקום לסחוב את הכבל מישראל ולהרכיב עליו מתאם מסורבל.

bar666xp

New member
../images/Emo2.gif לא יכול להיות.

עד כמה שזכור לי התקן הישראלי {ובכל העולם עד כמה שידוע לי} מחייב כי על כל מחשיר חשמלי המתחבר לרשת החשמל יופיע לאילו מתחים הוא מתאים! בדר"כ זה מותבע על הפלסטיק ו/או מודבק... בדוק שוב על הספק/מטען. אפילו על המטענים של הפלאפונים תיראה שיש... ואם זה לא מופיע זה אומר אחת מ2 אפשרויות... 1. המדבקה נפלה. 2. הוא לא עבר בדיקה של מכון התקנים.

על מטוס, יש אפשרות לחבר לחזמל כלשהו?

האם כשנמצאים בטיסה ארוכה יש מקור מתח כלשהו שניתן לחבר אליו את המחשב?

יאיר B

New member
אני יודע שבמחלקות עסקיות יש שקעים

(וגם בראשונה כמובן). יש גם במחלקות תיירים, אבל לא ליד כל כיסא (תתקשר לחברה שבה אתה טס ותשאל איפה יש שקעים, אני יודע שיש כמה בסוף שנועדו למכשירים רפואיים של נוסעים). ככל הנראה תצטרך לקנות מתאם למטוס (אפשר לקנות בשדה התעופה או במטוס עצמו).

kobi 23

New member
לחבר לחזמל אני לא יודע

אבל לגבי חשמל
אני מניח שיאיר יודע על מה הוא מדבר. האמת שלא יצא לי להיות במחלקת עסקים או ראשונה (למען האמת גם בתיירים לא יצא לי)

למעלה