חיבור לאינטרנט

lebovitz

New member
חיבור לאינטרנט

ספק האינטרנט שלי (אוניברסיטת ת"א) משתמש ב-PROXY, אבל אין כתובת של השרת אלא יש script שאומר לדפדפן מי הפרוקסי. במחשב רגיל יש מקום בהגדרות להכניס את ה-URL של הסקריפט. לא מצאתי דבר כזה ב-Pocket PC 2002. מישהו יודע?

mikeoreli

New member
אולי

אני לא ממש בקיא בעניין, אבל האם ניסית להכניס את הכתובת של הסקריפט בפוקט פיסי בהגדרות של הפרוקסי ? ההגדרות נמצאות בSYSTEM וב CONNECTIONS בהגדרת החיבור לרשת פנימית, כלומר באפשרות האמצעית, תלחץ על MODIFY ותכנס ללשונית הPROXY. תקיש שם את הכתובת ודווח מה קורה. דרך אגב, האם אתה יכול לגלוש גם בלי PROXY או שזה חובה ? בכל מקרה, אם לא הצלחנו לעזור לך, אתה יכול לשאול את מערכת התמיכה של האוניברסיטה, אולי הם יוכלו לתת לך את הכתובת של הפרוקסי או יסדרו לך בפוקט פיסי אם הם יודעים איך לטפל בזה. אם הצלחת לסדר את הבעיה הזו אשמח לדעת איך עשית זאת.

lebovitz

New member
חל שיפור.

מקודם האתר היחיד(!!!) שהייתי יכול לראות הוא אתר הבית של האוניברסיטה. כעת אני יכול לראות את כל האתרים של האוניברסיטה, אבל לא לצאת ממנה החוצה. אם הגלישה מתבצעת דרך חיבור למחשב (בעריסה) מדוע המכשיר לא משתמש בהגדרות של המחשב שאליו הוא מחובר? שאלה נוספת: העברית (PDAC מעודכנת) הפוכה. יש מצב להפוך בחזרה?

mikeoreli

New member
לגבי העברית

צר לי, אבל אני לא יכול לעזור לך בקשר להתחברות, ממליץ שוב שתפנה לתמיכה הטכנית של האוניברסיטה, חוץ מזה, האם הוא פשוט לא מעלה את האתר עם הודעת 404 או שהוא נותן איזו הוראת שגיאה ? לגבי העברית: בPocket Internet Explorer או PIE בקיצור יש בשורה למטה איקונים. הימני ביותר אמור ליהיות L או V. אם האתר מופיע לך הפוך תלחץ על האיקון הנ"ל וזה יסתדר. אם אין לך את הסמל הזה אז או שהתקנת תוספת לPIE שמשילה סמל עליו, או שאין לך את העברית הכי עדכנית של PDAC שהיא גרסה 3.02.009, אז במקלדת, תלחץ Ctrl Shift וזה אמור להסתדר.

ranzz

New member
אתה צריך לקבוע בהגדרות הגלישה

שהוא יתחבר דרך PASS THROUGH CONNECTION, כך זה יתחבר דרך החיבור של המחשב וכלום לא אמור להפריע וגם לא הפרוקסי שמונע חיבורים מסויימים, אבל אם יש פיירוואל על המחשב עצמו זה יכול להפריע בחיבור שבין מחשב כף היד למחשב עצמו. כלומר זה תלוי איפה הפיירוואל (פרוקסי הוא גם סוג של פיירוואל בהתייחסות מסויימת) ממוקם.

ranzz

New member
לא מיודע עם התפריטים ב PPC/WM

אבל באופן כללי, אם יש לו הגדרות אינטרנט (שעלולות להיות דייל אפ, או GPRS), פשוט צריך למצוא את האפשרות של PASS THROUGH CONNECTION. מחיפוש קצר בגוגל מצאתי שני לינקים שעלולים לעזור. לינק1. לינק2. (בראש הדף כתוב שאם מדובר ב PPC2002 אז לגשת ללינק המצויין). הרבה אתרים מובילים ללינק הראשון, אני מניח שההוראות המדוייקות נמצאות שם.

ranzz

New member
../images/Emo52.gif

מקריאה לעומק של הלינק הראשון כתוב שהוא לא מסביר איך לבצע את זה, אלא לעשות עם זה שימושים נכונים למפתחים. בכל מקרה גוגל או הלינק השני יענו על השאלה, אין לי אפילו PPC בשביל לנסות..

למעלה