חיבור טבלה של database ל datagrid

AmitTry

New member
חיבור טבלה של database ל datagrid

אולי למישהו יש דוגמת קוד שמחברת את הפקד datagrid עם טבלה בdataBase באופן דינמי ככה שעם משתנה משהוא dataBase זה יראה ב datagrid תודה עמית

AmitTry

New member
תודה אבל ...

אני עדיין לא הבנתי את החיבור עצמו (בVISUAL6 היתה דרך עם פקד DATA) אני לא כלכך מבין איך עושים את הקישור בפועל בין database מוגדר לDG אם יש לך במקרה קוד שמראה אני מאוד הודה לך

itaym02

New member
תקרא על התכונה DataSource

של DG. כדאי לך לקרוא על כל התכונות שמתחילות בData ו SetData.
dg.DataSource=myDataTable; //You can put varius collection here - you will have to read.​

AmitTry

New member
וזה מה שעשיתי אבל...

זה הקוד שכתבתי ("Dim Mydata As New DataSet("C:\Documents\DataBase\db1 ("DataGrid1.DataSource = Mydata.Tables("XY אבל לתדהתמי כלום לא קרה האם הDG אמור להיבנות לבד עיי הDataSource או שאני אמור להגדיר אותו מתאים לטבלה

itaym02

New member
הרנג

הבעיה שלך היא באכלוס הDataSet. היו בזמן האחרון הרבה דוגמאות איך לעשות זאת. (או שתקרא). בעקרון: DS היא יצוג בזכרון של מסד נתונים. מה שאומר שהיא ריקה עד שתמלא אותה, או על ידי הכנסת נתונים דרך הקוד,(שיטה מועדפת) או על ידי חיבור למסד נתונים פיזי (כזה שיושב על חומרה - MySql Oracle MSSQL ודומיהם). החיבור למסד מתבצע עלידי ADO.NET. הקישור עצמו בין הDS לDG נראה תקין - אבל אני מתכנת בC# אז יכול להיות שיש טעות ברמת צורת הסוגריים בהם השתמשת...

למעלה