חיבור ה-PocketPC לאינטרנט

חיבור ה-PocketPC לאינטרנט

שלום לכולם. האם יש אפשרות לחבר את ה-PocketPC לאינטרנט שהמחשב מחובר אליו כאשר ה-PocketPC מחובר למחשב ב-USB? אם כן איך? יש לי hp iPAQ h4150 שיכול להתחבר לאינטרנט ב-WiFi. תודה

iagadi

New member
תכניס ל-PC כרטיס אלחוטי מסוג PCI

תתחבר אליו ותגלוש.

את זה אני יודע אבל?

שאלתי אם אפשר לגלוש עם חיבור ה-IPAQ ל-USB. תודה בכל אופן.

eranglr

New member
אני מכיר את השאלה

אני חושב שרק במכשירי המיו קיימת האפשרות. מה שאתה בעצם רוצה לעשות זה להשתמש בפאקט בתור ה"כרטיס רשת" האלחוטי - וככה לגלוש - פיתרון נחמד מאוד לחיסכון בכרטיסים אלחוטיים. כפי שידוע לי... רק מכשיר ה-558 תומך בעניין הזה, שוב, זה לפי דעתי והבנתי

eranglr

New member
אם במקרה אתה מוצא תוכנה

כל הפורום ישמח (בלשון המעטה) לשמוע אודותיה !

מצאתי, גיליתי

לא צריך שום תוכנה. מסתבר שבמכשיר הספציפי שלי זה פשוט פועל בלי לעשות שום דבר. איזה טמבל אני פשוט נכנסתי לאינטרנט אקפלורר וזה פעל. לגבי מכשירי פאלם. אני מצרף קישור למדריך שמסביר איך עושים את זה

eranglr

New member
התכוונתי למשהו אחר לגמרי ../images/Emo70.gif

ציטוט מאתר MIO הישראלי: USB Dungle - משמש כמשדר Wi-Fi למחשב נייד/נייח (על ידי חיבור ה Mio 558 למחשב והתקנת דרייבר מתאים במחשב, הופך ה Mio 558 למשדר ובכך מעניק את יכולות ה- Wi-Fi למחשב אליו הוא מחובר, התקן זה יחודי ל-Mio 558 ואינו קיים באף מכשיר אחר! בקיצור: אפשר לגלוש במחשב נייד בעזרת מכשיר MIO 558 (בעזרת התקנת דרייבר מתאים !) ולהנות מ-2 העולמות ! אני צריך לבדוק האם הדרייבר מתאים גם לאייפקים, וככה לאנשים עם מחשב שרוצים לחבר את המחשב השולחני/נייד למחשב ה"אם" שלהם לסירוגין לגלוש במחשב נייד במקום ציבורי - יש אפשרות לעשות זאת.

eranglr

New member
דרך אגב

הורדתי את התוכנה וככה"נ זה עובד, פשוט לי יש בעיה (כי אני צריך מחשב נוסף על-מנת לבדוק את העניין הזה)... אשמח אם מישהו מחברי הפורום ינסה את התוכנה וישתף את כולנו !

למעלה