חיבור אק"ג...

nirl3

New member
חיבור אק"ג...

אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי היכן ממקמים את מדבקות האק"ג ובמיוחד באיזה מרווח בין צלעי את ה-V1 וה-V2.אם למישהו יש תמונה של המדבקות על הגוף זה גם יעזור... תודה...........

MdaMen

New member
מיקום מדבקות האק"ג.

V1- מרווח בין צלעי 4, מימין לסטרנום V2- מרווח בין צלעי 4, משמאל לסטרנום V3- באמצע קו דמיוני בין V2 ל-V4 V4- מרווח בין צלעי 5, קו אמצע עצם התת בריחי V5- מרווח בין צלעי 5, קו בית שחי קדמי V6- מרווח בין צלעי 5, קו אמצע בית שחי מצטער אבל אין לי תמונה אולי מישהו אחר יוכל להעלות פה אחת.

ZeImHaShpits

New member
../images/Emo80.gif למה שלא תברר בעצמך בתחנה...?

ZeImHaShpits

New member
../images/Emo80.gif חס וחלילה...

אני רק מגשים חלומות... <את שלך במקרה הזה...
>

afiksambol

New member
מיקום המדבקות לפי התמונה

תמונה יפה, שרירים מרשימים, אבל מוטעת. V1 V2 - לא מתווכחת, רק הם לא נראים במרחק שווה מהסטרנום והם אמורים להיות במרחק שווה... V3 - לא שם! בגובה הוא נכון אבל הוא מידאלי מדיי (הוא צריך להיות יותר שמאלה. V4 - הדרך הכי מדוייקת להגיד איפה הוא צריך להיות זה בדיוק איפה שמצוייר V5. V5 V6 - לא מצויירים נכון, וגם תיקון קל למי שכתב לך את המיקום, הם בדיוק בקו הגובה של V4 וזה לא מדוייק שהם במרווח הבין צלעי של V4 כי הצלע מתעגלת כלפי מעלה והמדבקות לא. V6 באמצע בית השחי (מיד-אקסילרי במילים מפוצצות) ו V5 באמצע בין V4 לV6. מקווה שעזרתי, אילאיל (תחת השם של אפיק, מה'כפת לי :) )

ZeImHaShpits

New member
../images/Emo80.gif מסכים... חלקית...

רק... שימי לב שזו תמונה שצולמה בזווית כלשהי, אז... ראייה מרחבית... אבל בגדול צודקת... בגלל זה הוספתי את התמונה לאחר מכן...

למעלה