חיבור אייפוד לרכב

SShaii

New member
חיבור אייפוד לרכב

היי, יש לי אייפוד קלאסיק (דור 6) ואני רוצה לחבר אותו לרדיו ברכב. שמעתי על שתי דרכים - משדר FM וחיבור AUX. לצערי אין ברדיו דיסק ברכב חיבור AUX, והבנתי שהמשדר FM לא ממש מומלץ כי השמע לא ממש איכותי. האם ישנן עוד דרכים? תודה רבה.

LinkTree

New member
אין עוד דרכים

אם יש לך רדיו דיסק שתומך בשן כחולה אז אולי בשן כחולה

Gooman

New member
נצלש. עכשיו כשיוצא הiPhone 3g S

האם יהיו מכשירים 3G רגילים למכירה? כשאני אומר "רגילים" אני מתכוון למכשירי 3G simfree בגרסה 3.0 עם עברית מובנית ללא פריצה, ללא גיור וללא שום נגיעה מיותרת. האם יתכן הדבר? (בהנחה וקונים אותו מאיטליה, למשל) יכול להיות שלא הבנתי נכון את התהליך שעוברים עד שהאייפון נהיה בר שימוש פה בישראל? האם עדיין יהיה צורך בפריצה מסויימת? ועוד שאלה - האם אפשר לקנות מכשירים כאלה מאתרים אמינים ברשת? (ebay)

LinkTree

New member
כן

מכשירי ה 3G הרגילים ממשיכים להמכר במחיר נמוך יותר (ולא ברור עדיין כמה זה יהיה למכשיר SIMFREE מאיטליה)

Gooman

New member
לא חדשת לי כלום.

ידוע לי שה-3G ימשיכו להמכר. השאלה היא, אם אני קונה מכשיר מאיטליה, simfree, אני יכול פשוט לעדכן לו לגרסה 3.0 וזהו? הוא יכול לעבוד כרגילו? או שיש צורך בעוד פריצה שאני לא יודע עליה? (פריצת הג'יילברייק הופכת את האייפון לסימפרי, לא? אם כן, קניית מכשיר מאיטליה מבטלת את הצורך בפריצה מסוג זה?)

LinkTree

New member
סליחה - לא התכוונתי דלא לחדש לך כלום

וכן גרסת התוכנה לאייפון תהיה זמינה לכל המכשירים - כולל מי שקנה את הדור הראשון לפני שנתיים כמובן שיש פיצרים (כמו וידאו) שהמכשירים הישנים לא יוכלו להשתמש בהם כי אין להםפ את החומרה המתאימה

Gooman

New member
מצויין. אם כך, אפשר לקנות מכשיר מאיטליה,

לעדכן לו גרסה ולהשתמש בו כרגיל.. מבלי לפרוץ. קראתי בבלוג של אייפונס שיש מצב שימכר פה בארץ, בטח זה יהיה יקר ממה שאפשר להשיג בחו"ל. אז בכל זאת אשאל שנית - יש אפשרות לקנות דרך אתר אינטרנט אמין מכשיר simfree (ללא טורבו סים) שמספק שירותים עד ישראל?

Gooman

New member
טוב, הכותב אמר שעובד של איידיגיטל שלח לו מייל

עם התמונה. הכותב דווקא נשמע אמין, וחוצמזה, תמיד נותנים פה לינקים לבלוג הזה תמיד. טוב, לא נורא. השאלה היא אם אפשר להשיג את האייפון גם לא בישראל, דרך אתר אינטרנט שמייבא את המכשיר מאיטליה. (אלי אייביי איטלי, למרות שלא ברור לי אם הוא מייצא לישראל)

Word Up

New member
לפי מה הוא נשמע אמין ?

התמונה נראית מזויפת ביותר. דבר ראשון - לאייפון החדש יש מצלמה של 3 מגה פיקסל ולא 3.2 דבר שני,אם תסתכל טוב,תראה שהטאב של האייפון בסרגל הכלים נראה שונה מאוד משאר הטאבים.

Word Up

New member
וגם הפונט בו כתוב האייפון בסרגל הכלים

בצד שונה מכל השאר.

Gooman

New member
עוד שאלה מעניינת.

בסך הכל האייפון החדש לא פורץ גבולות. הוא מעוצב בדיוק כמו הקודם ומלבד חומרה חזקה יותר, הפונקציות התוכנתיות שלו רק מיישרות קו עם עוד מכשירים טובים בשוק (פאלם פרי וN97 שעתיד לצאת בקרוב.). (כל הפונקציות של שליטה קולית למשל, לא נחוצות לי בפן האישי לכן אני לא נוגע בהן). לכן דעת הקהל מאוד מסבירה פנים לאייפון החדש אולם מי שיש לו את האייפון בדור השלישי לא ממהר לשדרג לחדש אלא יסתפק בעדכון גרסה. אני חושב שיותר משתלם לקנות את האייפון הישן ולעדכן לו גרסה, כי אולי בשנה הבאה יצא אייפון חזק יותר, עם פונקציות מגוונות יותר - ואולי גם השמע ישתפר. (אולי גם בעקבות דעת הקהל על ה3GS) יש לציין שכרגע ממש נחוץ לי מכשיר חדש (בדגש על אייפון), וממש לא לחוץ לי לקנות דווקא את ה3GS. מה דעתכם, כל אותם מבינים גדולים באפל? זה לא יותר משתלם? (כי במידה ובשנה הבאה יצא מכשיר מהפכני - אני ארצה להיות חלק מזה ולרכוש אותו. המצב לא היה כזה אם השדרוג הנוכחי של אפל לא היה כל כך מינורי)

LinkTree

New member
אני מסכים איתך

אם אתה קצת קצר בכסף האייפון 3G הוא אפשרות מצויינת ואני די בטוח ששנה הבאה יצא שוב אייפון חדש (אבל זה נכון לגבי כל מוצר של אפל)

Gooman

New member
מה דעתך על שנה הבאה?

אפל ישכילו לשדרג גם את המראה של האייפון? נראה לי שיצור ושדרוג של מוצר עם עיצוב בן 4 שנים זה לא מעשה חכם במיוחד. אולי אפל ישכילו בשנה הבאה לשנות עוד כמה דברים באייפון מלבד החומרה החזקה. בין היתר, סוללה נשלפת, עיצוב חדש, ומצלמה של לפחות 5MP. כך לפחות אני מקווה. בינתיים השדרוג הלא פורץ גבולות של ה3GS מעורר בי חשק דווקא לקנות את המכשיר היותר ישן ולהנות ממנו, עד שאפל יעשו מהאייפון פלאפון אמיתי לכל דבר, שמיישר קו עם כל המכשירים בשוק וכולל בתוכו אלמנטים שמאפיינים טלפון סלולרי (בדגש על שמע חזק ואיכותי וסוללה נשלפת) רק אז - אני יותר מאשמח להשקיע סכום של 4000 ש"ח על מכשיר. כרגע זה נראה לי טיפה מיותר. לפי ההסיטוריה של אפל, יש משהו בדברים האלה? לדעתך התגובות מה-3GS יעוררו באפל את הצורך של הצרכן בחידושים נוספים? (שגם נראים לעין הצרכן הממוצע. כי ביננו, למי שלא מבין במיוחד, "מעבד חזק יותר" הוא לא סיבה ממשית להעדיף אותו על פני הישן)

RoyBO

New member
אם תחכה עוד שנה אתה יכול להיות באותו מצב

ואתה עלול להתאכזב. אני מחליף מכשיר פעם ב-3 שנים, עכשיו עברו 3 שנים (באוגוסט) אז אני רוצה מכשיר חדש והולך על הטוב ביותר הפעם.

Gooman

New member
זהו, שאני לא רודף אחרי כל מה שחדש..

יש לי את הצרכים שלי. חיכיתי לאייפון החדש כדי לראות אם יענה על הצרכים שלי יותר מהנוכחי, ומסתבר שלא. השמע נשאר אותו דבר, הסוללה באותו מצב (אולם חזקה יותר), והמצלמה לא יותר טובה באופן קיצוני. כל השדרוגים שרלוונטים לגבי הם תוכנתיים ויש אותם גם ב3G הרגיל עם גרסה 3.0. לכן נראה לי בזבוז כסף לקנות את החדש. אם בשנה הבאה יצא מכשיר עם השדרוגים הנ"ל, אני ארכוש אותו בלב שלם. אבל הפעם, עם ה3GS, נראה לי באמת בזבוז. השדרוג שלו מבחינת החומרה פשוט לא רלוונטי לצרכים שלי. אם לא תהיה לי ברירה ולא אוכל להשיג את ה3G, אני אקנה את ה3GS כי כרגע ממש נחוץ לי מכשיר חדש ואני לא אתפשר על פחות מאייפון. אגב, בנושא זה, יש אתר אינטרנט אמין שאפשר באמצעותו לרכוש מכשיר שמיובא מאיטליה? והאם איביי איטלי מייצא לישראל? (אני בכוונה מדגיש איטליה, כי שמעתי על מצבים שבהם נרכש מכשיר סימפרי שהסתבר להיות טורבו סים)

Word Up

New member
דבר ראשון,המהירות היא כן משהו שצריך

להתייחס אליו. דבר שני,יש הרבה דברים תוכנתיים שלא יעבדו עם 3G גם אחרי השדרוג ל3.0. אני הייתי הולך על ה3GS אם בכלל...

למעלה