חיבור איטי של XP ל SBS 2003

itzikdb

New member
חיבור איטי של XP ל SBS 2003

בעיה מרגיזה ביותר,כאשר אני מנסה להתחבר לשרת בעבודה מתחנת עבודה עם XP התהליך לוקח דקות ארוכות מאוד וזה קורה בכל תחנה שהיא מערכת XP בתחנות שהן ווידוס 2000 אין את הבעייה והחיבור מיידי בעיה נוספת עם ה XP היא שלאחר החיבור לא תמיד ניתן לגשת לכונני הרשת וחייבים להפעיל מחדש את התחנה יש לזה פיתרון? תודה לעונים

HoustonTx

New member
בדוק הגדרות DNS

סביר להניח שזו בעית DNS וודא שה DNS מוגדר נכון על השרת ושבתחנות הXP הפרימרי DNS מצביע כל השרת בהצלחה

iis5

New member
חיבור איטי לשרת

האם זה קורה כאשר אתה מנסה להתחבר או להיכנס לשרת מתוך שכנים ברשת או כאשר אתה מנסה למפות כונן? לנו גם הייתה את אותה בעיה ובמשך חודשים השתגנו מזה עד שהתקנו את ה SP2 של XP. אחרי שהתקנו את ב SP2 התחברות לשרת לקוחת כמה שניות או כמו שאמרת בדיוק כמו WIN2K. הסיבה לכך היא כול מיני בדיקות אבטחה ש ה XP עושה לפני שהוא נותן להתחבר לשרת. בכול מקרה SP2 מתקן את הבעיה. בהצלחה

itzikdb

New member
הכוננים כבר ממופים

הבעיה היא בתהליך LOG ON שהוא לוקח זמן רב לאחר מכן יש בעיה להיכנס לכוננים מסויימים שמצריכה איתחול לגבי SP2 לא יודע יש הרבה שנגד ההתקנה איך זה עבר אצלכם היו בעיות מסויימות?

iis5

New member
גם לנו היה אותו דבר

עם כול התחנות שהיה להם XP בלי SP2. זמן ה LOG IN השתפר למהירות שיא. בעיית כניסה לכונים נפתרה. הדבר היחיד שעשיתי זה לבטל את FW בכול תחנה ולתת לאוטלוק לעבוד חופשי. מאז כולם שמחים ומרוצים. אני לפני שהתקנתי בכול התחנות התקנתי את העדכון על המחשב שלי לשבוע ובדקתי שאין בעיות ורק אחרי זה התקנתי הדרגה לכולם.

למעלה