חיבורים

מצוטטת

New member
חיבורים

"...אחת הבעיות בין מבוגרים לילדים שהם מדברים על דבר אחד שאנו הילדים לא מסוגלים לראות ואנו הילדים מדברים על דבר אחר שהם לא מסוגלים להבין וכשמי מאיתנו חוצה את הקו הדק המפריד בין שני העולמות אזי מפסיק האחד להיות מי שהוא והופך להיות ני שהוא לא....." מצד אחד לא יכולתי שלא להתחבר לזה מתוך המועקה שלי השבוע.... ומצד שני ניתן לקחת זאת גם בהקשר של חיבור בין שני אנשים...שני עולמות......חיבורים....... כמו קווים מקבילים אשר לעולם אינם נפגשים ואנו, או שמגשרים...או שלעולם הם אינם נפגשים. מי פירסט סוני - הערב שבוע טוב אנשים.

עוף כנף

New member
תקשורת

בהחלט נכון גם לגבי תקשורת בין מבוגרים. זוגות רבים, בשלב מסויים מגלים שהם מתקשרים ב"קווים מקבילים". כל אחד מהם, התפתח לכיוון שונה. כל אחד מהם חי בעולמו. ובמצבים כאלה התקשורת בלתי אפשרית. ולהגיע לעמק השווה,- זו תהיה גם כן משימה קשה.

maof

New member
תיקשורת...........

קווים מקבילים....או מציאות אחרת....... כמו בכל דבר בחיים יש את הדברים.......... לדעת את ההבדל שבין לקחת ולקבל ....... הנתינה בזוגיות היא דבר שניראה נורמלי לחלוטין הציפיה לקבל נעלמת.......אולי בגלל שהדברים פשוט טיבעים הם נימצאים היתחיבות כלפי בן הזוג פשוט נימצאת וקיימת ללא כל בקשה או דרישה מיוחדת...... הבעיה נוצרת שצד אחד מרגיש שההיתחיבות היא חד כיוונית ומצד שני ההיתחיבות היא רק כלפי עצמו..... הרצון להישתנות במיקצת עבור בן הזוג נעלמת....... אין אפשרות לשנות אדם שלא רוצה להישתנות אדם אשר אומר כולם סביבי טועים ורק אני בשלי ....... כולם צריכים להישתנות כי אני מושלם וכולם צריכים להתאים את עצמם אלי ולכן עופי יקרה צריך להקשיב לאינטואציה ולנסות להבין אם ניתן להגיע לעמק השווה??????????? מעוף

מצוטטת

New member
מעוף ../images/Emo140.gif

להקשיב....... ולנסות להבין אם ניתן..... מכאן נכתבו השורות..... מכאן המחשבות הודות החיבורים נגעת.! ורק הייתי מחליפה מילה בכתובים שלך...... להשתנות
מעדיפה על פניה לשפר...(ועדיין להשאר אני)

maof

New member
מצוטטת יקרה

אני חיב קצת להיתעקש איתך
אולי לא לשפר....אבל בוודאות לשנות....... כולנו מביאים איתנו לפרק ב´ שאריות מעברינו ולפעמים בסיטואציות מסוימות עולים לנו הדברים מול עיננו ודפוסי היתנהגות והרגלים כן ניתנים לשינוי....... מעוף

מי פירסט סוני

פעם שניה שאני רואה את הסידרה ולא פשוט שם בכלל חייבת לומר שיש שם אמירות התנהגויות שמטריפות אותי שכל כך מזכירות לי את חיי הקודמים מה שרק מחדד את התחושה של "כמה טוב שאני כבר לא נמצאת במקום הזה" הכל מתחיל ונגמר בתקשורת , תמיד אמרתי אבל מעבר לה צריך שתהיה גם הרבה סובלנות להקשיב ולבדוק שאכן אנו מבינים מה הצד השני אומר היום אני יודעת שעבורי קשר שאין בו סובלנות לא יוכל להתקיים.

גם אצלי פעם שניה

סידרה מאוד טובה קשה מאוד לראות מצבים חלקם מוכרים חלקם מרתיעים אבל המציאות כנראה..

אוי לנו ולאותה מציאות ../images/Emo4.gif

את יודעת מה עצוב בכל הסיפור? שגם אני חשבתי שזאת המציאות אפילו לרגע לא עצרתי לחשוב שמשהו לא תקין ,פשוט קיבלתי בהשלמה שאלה החיים למזלי הטוב , הייתי בהרצאה על אלימות במשפחה המרצה עומדת על הבמה ו... פתאום אני מבינה שבעצם אני חיה תחת אלימות גם אם היא אינה פיזית הסרט שלי רץ מול עיני מאותו רגע שהבנתי איפה אני חיה לקח חצי שנה עד שהייתי גרושה באופן רישמי היום אם תשאלי אותי לא ברור לי איך בכלל הייתי שם? איך בכלל חשבתי שזאת המציאות? לא מזל יש מציאות אחרת!

ברור שיש מציאות אחרת

רק למי שיש את השכל לא להישאר במציאות עלובה כמו שם אבל לצערנו יש אנשים שעדין חיים במציאות הזאת ...

למעלה