חיבורים

טפוז

New member
חיבורים

אני מעוניין לקנות מכשיר PS2, אבל לטלוויזיה הישנה והצולעת שלי אין את החורים הצבעוניים האלה (שימו לב לשימוש במונחים טכנים מסובכים), יש לה רק את החור של החיבור לכבלים/אנטנה (או כל דבר שאפשר לחבר לשם), וכזה חיבור רחב של 7 ס"מ על 2 ס"מ בערך שנראה כאילו אמור להכנס אליו משהו עם איזה עשרים פינים. אה כן, ויש עוד חור אחד שאין לי מושג מהו. יש סיכוי להמנע מהשקעה בטלוויזיה חדשה? או שאני הולך לקראת נפילה של איזה 4000 שקל...

olsenfan

New member
תשובה

אם אינני טועה החיבור של ה7 ס"מ על 2 ס"מ שציינת נקרא 21 פינים. לפי דעתי ניתן לחבר את הפלייסטיישן2 לחיבור כזה אך כפי הנראה הטלויזיה שלך איננה סטריאו ולכן תפסיד מערך הסאונד. אני ממליץ לך לבדוק שאכן אם חיבור מתאים אפשר לחבר את המכשיר לחיבור ה21 פינים. בתודה. OLSENFAN

טפוז

New member
זה מה שבאתי לברר :)

אז אם מישהו יודע אם אפשר להשיג חיבור של הסוני ל21 פינים שיגיד. הסאונד לא מפריע לי בינתיים...

טפוז

New member
תודה רבה רבה

עכשיו עוד שאלה קטנה - האם אני יכול להשתמש בסוני בתור נגן CD - הכוונה היא שניתן לחבר אותו לרסיבר/מגבר ולהשתמש בו בתור קומפאקט דיסק. אני משער שכן כי אחרי הכל הוא משמש גם כDVD, אבל האם האיכות טובה?

albatross

New member
כן אפשר

פשוט תשתמש בחוטים של הסאונד כדי לחבר לרסיבר (אדום ולבן) הפלייסטישן מנגן דיסקים בלי בעייה

בטח שאפשר וגם רצוי!

לי בסלון יש רסיבר דיי מקצועי, אז אני בכלל לא צריך להפריד את החוטים של הוידיאו מהקול. הכל מתחבר לרסיבר, ואז אני שומע הכל מן המערכת, וזה פשוט מומלץ!!! אני אמרתי לעצמי חפיף, יש לי טלויזיה חדשה עם איכות קול באמת טובה, אבל אחרי שניסיתי את המערכת אין להשוות!!! בכל אופן, אצלי במערכת של NAD, יש אפשרות לחיבור שלשות החוטים, במידה ואין לך אפשרות כזאת, תפריד את שני החוטים של הקול (אדום ולבן), ותחבר אותם לרסיבר, ואת הוידיאו (הצהוב) לטלויזיה. בנוסף יש לPS2 יציה של כבל אופטי, כך שאתה יכול להעתיק בצורה איכותית ביותר מדיסק רגיל למינידיסק.

sagytb

New member
יכול להיות שתהיה לך בעיה

אם הטלוויזיה שלך לא תומכת בשיטת שידור אמריקאית NTSC לא תוכל לראות משחקים צרובים או מקוריים בשיטת שידור זו (כמובן אם תתקין ג´וק לקריאת צרובים)

טפוז

New member
אה ../images/Emo46.gif

אתמול הזמנתי אחד מארה"ב (180 $)
באמת רציתי לשאול מה אני צריך להכין בשבילו (מבחינת כבלים וממירי מתח וכאלה שטויות) ואיך אני מגלה אם הטלוויזיה תעבוד איתו? מקסימום נמכור אותה ונקנה חדשה....

טפוז

New member
מאמרים?

רציתי לדעת אם מישהו (אמיר?
) מוכן אולי לכתוב 2-3 מאמרים על הנושאים הבאים שקשורים בPS2: * שיטות שידור, ותמיכה במשחקים/סרטי דיוידי ע"י מכשירים שונים * צ´יפים לPS2 - מה הם עושים, כמה הם עולים, ומי מתקין * סוגי המכשירים השונים (הבנתי שיש מספר גרסאות - וגם שהם משתנים ממדינה למדינה) סתם משהו שיכול לעזור למתחילנים כמוני

sagytb

New member
הדרך הכי פשוטה

תנסה לראות סרט ב- DVD מארה"ב, דרך DVD רגיל או דרך הפלייסטיישן 2 ואם אתה רואה אין בעיה....(רוב הסרטים בסיפריות הם מארה"ב) אני מקווה שלא תצטרך לקנות טלויזיה חדשה.

למעלה