חיבורים

Danret

New member
חיבורים ../images/Emo110.gif

אנחנו מנסים לכנס עלויות כדי להחליט על סכום סופי של משכנתא. בינתיים היא רק תופחת מיום ליום
הבנתי שבכניסה לבית חדש צריך לשלם עבור חיבור מונה מים, חיבור גז וחשמל וחיבור טלפון. מה העלות לכל חיבור? יש חיבורים נוספים שלא שמענו עליהם?

reuthal

New member
יש עוד חיבור

שלא חוקי בעצם אבל רק אם נלחמים תזכו לקבל ללא תשלום- מודיעין בנויה כך שכל הבתים בה מחוברים לכבלים-הוט\יס, אם אתם לא רוצים כבלים כמונו, צריך לשלם אגרת חיבור לערוץ 1 ו2 (ללא ערוץ 10- גם כן שערוריה) 150 ש"ח על כל נקודת חיבור. בעיקרון זה כלול באגרת טלויזיה ואין להם זכות לבקש כסף אבל גילינו את זה רק מאוחר יותר...

Ice Age

New member
מה פתאום

לנו לא לקחו על זה שום כסף. התקשרנו לכבלים, הגיע טכנאי, והתקין 2 או 3 נקודות בחינם.

hagite2

New member
א הבנתי מה קורה פה?!?

מי חייב אתכם האגרה של 150 ש"ח בשביל ערוץ 1,2? הקבלן? חב' הכבלים? ודבר שני, אילו טכנאים באו חינם להתקין? של הכבלים? וממי צריך לנסות להוציא את ה-150 ש"ח מהקבלן???

reuthal

New member
בעלי תיקן אותי

התשלום נעשה כי הדיירים הקודמים היו עם YES והחליפו לנו תקע בקיר. (חלק ששוה 4 ש"ח אבל ככה זה במדינה) עדיין זה לא חוקי לגבות על חיבור לערוצים בסיסיים. זה היה טכנאי של כבלים , היינו צריכים להוציא את זה מהדיירים הקודמים, אם היה טכנאי אחר ששייך לערוץ 1 ו 2 (יש כזה דבר???) לא היו גובים מאיתנו.

Ice Age

New member
אם זו דירה חדשה

אז פשוט מתקשרים לכבלים ומבקשים שיבואו לחבר. הם נותנים 2 נקודות ללא תשלום.

NimrodKAdim

New member
במודיעין חוק עזר עירוני שאוסר התקנת

אנטנות בגגות. העירייה חייבה את חברות הכבלים והלויין לאפשר קליטת הערוצים הנ"ל בחיני חינם! כמה תושבים התלוננו כי לא מספקים להם ערוץ 10 בחינם והחברות טענו מנגד כי לא ניתן ממילא לקלוט ערוץ 10 באוויר ולכן אין להם מחויבות לערוץ 10. הממונה בזמנו על מועצת הכבלים והלויין (לא יודע את שמה) קבעה כי עליהם לספק גם שידורי ערוץ 10 בחינם. בפועל אני לא יודע אם הם מספקים בחינם (אני מחובר בתשלום לחבילה) אבל אני יודע ש-HOT ו-YES לא ממהרות להתקין בחינם וגם לא ממהרות לתקן תקלות ללקוחות חינם. בפועל הן חייבות וצריך רק ללחוץ. אסור להם לגבות תשלום. בבניין שלנו הם גבו מהקבלן תשלום על ציוד תקשורת אבל לא מהדיירים

Ice Age

New member
כתבת ש

"הממונה בזמנו על מועצת הכבלים והלויין (לא יודע את שמה) קבעה כי עליהם לספק גם שידורי ערוץ 10 בחינם." יש לך במקרה לינק לחוק שמחייב אותם? כי לנו הם מספקים רק 1 ו-2, ולא ערוץ 10. ככה גם עם כל מי שאני מכיר. אני אנסה להתווכח איתם על זה.

Ice Age

New member
ואגב - טיפ חשוב

אפשר לעשות את הטריק הבא: לא משלמים על כבלים אלא מבקשים חיבור לערוצים אחד ושתיים. אח"כ מתחברים רק לאיטנרנט המהיר בכבלים. כשהטכנאי מחבר לאינטרנט המהיר שלהם הוא מוריד את המסנן שמאפשר לראות רק את ערוץ אחד ושתיים, וכך אפשר לראות את כל הערוצים הלא דיגיטליים. כרגע אין להם פתרון לבתים שמחוברים רק לאינטרנט המהיר, והם לא יכולים להגיד לך לנטרל בטלוויזיה את שאר הערוצים. זה עובד!

Ice Age

New member
לא הייתי אומר שזה לא חוקי

בעיקרון כל אחד יכול להסיר את המסנן ולראות את כל הערוצים, וזה באמת לא חוקי. יש לכבלים ביקורות שבודקות אם המסננים לא קיימים. אבל כשהטכנאי שלהם מוריד את המסנן אז אין להם מה לעשות. אצל שכן שלי (שמחובר לאינטרנט דרכם) הם באו, ראו שאין מסנן, אבל לא עשו כלום כי הם בעצמם הורידו את זה. ככה שהם מודעים לעניין וכרגע אין בעיה עם זה. יכול להיות שבעתיד הם יפתחו מסנן שמעביר רק אינטרנט, אני לא יודע. בינתיים זה המצב.

itche01

New member
מסכים...

למרות שאני בעיקרון בעד חוק היוצר סדר אוביקטיבי, הרי החוקים שנחקקו לטובת הכבלים והלווין יוצרים סדר מאוד מאוד סוביקטיבי. איך כתב דיקנס ב"דוד קופרפילד" :"החוק הוא חמור !" אז אם אתה יכול לראות כבלים בלי לשלם ובלי להינזק : לבריאות

Ice Age

New member
אני שמח

שאתה מסכים, למרות אין שום קשר לחוק אובייקטיבי, סובייקטיבי, או לפאי תפוחים. כל מה שאמרתי זה שהם בעצמם מורידים את המסנן ברגע שאתה מתחבר לאינטרנט דרכם, ואז אתה קולט את כל השידורים גם אם אתה רוצה וגם אם לא. אין פה שום התחכמות.

itche01

New member
גם אני שמח בשמחתך

ובאהבתך פאי תפוחים. ןבניסוח פשוט וברור יותר למה שכתבתי : הכבלים הם פושטי עור חסרי התחשבות בלקוחות וזו מצווה "לדפוק" אותם. סוביקטיבית ,אוביקטיבית וקונדיטורית.

Ice Age

New member
אתה מתכוון

לא לדפוק, אלא לגנוב... מי שלא רוצה, שלא יתלונן על היחס שלהם ופשוט יתנתק. יש אלטרנטיבות. זו לא סיבה לגנוב מהם.

itche01

New member
כן ! לגנוב ! ../images/Emo123.gif

מה לדעתך הם עושים לנו ? חסד ? הזדמנות שווה ? שירות ?! תנסה להתווכח איתם על חיוב שגוי. תנסה לקבל זיכוי על ימים שלמים ללא תמורה וכשתזמין טכנאי שמסרב בתוקף לתאם שעה (אדוני תחכה בין 10:00 ל-14:00 ) מי "גונב" לך את יום העבודה ? ואם לא אכפת לך, הם ו"האלטרנטיבה" מתואמים כמו שצריך. אז כמו שאומרים הילדים : זה לא כוחות.. ואני כן רוצה להתלונן על היחס שלהם.
.

Ice Age

New member
אתה יכול להתלונן

אבל זה עדיין לא מצדיק גניבה. לא ביטלו לך חיוב? לך לבית משפט.

mobzy

New member
אבל ! ../images/Emo5.gif

בזמנו כשביקשתי להתחבר רק לערוצים הציבוריים, הליצנים ביקשו ממני כ-200 ש"ח תשלום חד-פעמי. אז חשבתי על פתרון כמו שלך. התחברתי לאינטרנט מהיר דרך כבלים וניסיתי, חיברתי טלויזיה לאותו קו וניסיתי להבין אילו ערוצים ניתן לקלוט. אני קולט כך רק ערוצים 1, 2 וערוץ רוסי אחד. איך אתה מצליח לראות את כל הערוצים הלא דיגיטליים? היתכן שהממיר האנלוגי הפנימי של הטלויזיה שלי חלש, ולכן הוא לא מצליח לקלוט ערוצים אחרים?

למעלה