חיבוק

חיבוק../images/Emo24.gif

מכל הרגעים היפים שבינינו,מכולם חושבת על החיבוק שלך שעוטף את כולי באותו הרגע אני שוכחת את העולם ואין מסביב דבר שיפריע לי עצם היותי מכורבלת בזרועותיך נותן לי הרגשה של אושר רב וכשאתה נותן ביטוי לכל תאוותיך אני מפיקה מכך את המירב אוהבת להעניק לך את תשוקתי איתך כל סוג מגע,הוא המגע הנכון אך מכל הרגעים,כשאתה חובק אותי אז אני מרגישה את תחושת הביטחון ובלי שום קשר לשיר עצמו....
לסופרסתאם<שיסלח לי אבל אין לי כוח להעביר לאנגלית סורי
> שהתנצל כבר ושנסלח... והבה מהכל נשכח... נתחיל כאן דף נקי מצרות אך נוותר לו על השרות

משהו מהעיתון הייתי חייבת להביא לכם!

נקבה שחורה בודדה - מחפשת זכר לחברה, הצבע והמוצא לא חשובים!!!! נאה מאוד, אוהבת לשחק אוהבת לצעוד ברגל למרחקים ארוכים, במיוחד בחורשות ויערות. אוהבת צייד, מחנאות, דייג ולשכב להסתלבט ליד האח הבוערת. מעדיפה מישהו עם טנדר פתוח. ארוחה לאור נרות תגרום לי לאכול מידך. כשתשוב הביתה מהעבודה אחכה לך ליד הדלת, לבושה רק...במה שהטבע העניק לי. תלטף אותי ואני איענה לכל משאלותיך. תנשק אותי ואהיה שלך. להתקשר 404-875-6420 עבור דייזי. מעל 15,000 גברים חרמנים, מצאו עצמם משוחחים בטלפון עם...... אגודת צער בעלי חיים באטלנטה ארה"ב .... בקשר לכלבת לברדור שחורה בת חודשיים.

odo13z

New member
לוקחת... לא יפה......./images/Emo6.gif

כל פעם את מסתירה אותי בתמונה. (אני יודע. הייתי מת)

../images/Emo6.gif

יאלללה ש'ך רק זה יש לך בראש...חחחחחחחחחחחח זה בסדר זה גם לא אני בתמונה...<הייתי מתה>
בעצם במחשבה שניה.....דווקא לא!

odo13z

New member
לא. אני חושב גם על מוצרט.........

על זה יוצא רק 99.999999 אחוז מהזמן. היתר - מוצרט.

שמים1

New member
../images/Emo24.gif

לחיבוק חם אף פעם אי אפשר לסרב.. וגם לא לכתיבה היפה והקולחת שלך... וקחי
לדרך ב -
ממני.

אלמרה

New member
מי שגנבה זו שמים1

ואת ה"קבלי חיבוק" הזה אני הכנתי פעם והיא גנבה לי ומשתמשת בו חופשי... מילא... לפחות הן מקבלות חיבוקים שלי... גם בלי ידיעתי אנינהנה...

שמים1

New member
תעמוד בתור ואל תידחף ../images/Emo8.gif

החיבוק הוא ללקוחת על מה שכתבה כל כך יפה
. תכתוב גם...ואולי נחבק.

למעלה