חיבוק של מלאכים...

חיבוק של מלאכים...

קראתי ,אהבתי והבאתי את זה לכם : לעתים כה קרובות אתם חשים בנו מחבקים אתכם כפי שרק אנו יכולים. כעת נחלוק עמכם את החיבוק המלאכי השכיח ביותר שלנו. חיבוק התמיכה המלאכי מתרחש כאשר אנו כורכים את כנפינו סביבכם מאחור בתמיכה, שעה שאנו נוגעים מקדימה בצ`אקרת הלב שלכם באמצעות מתנת החיבוק המלאכי. אלה הן הכנפיים המדגימות את הכנפיים שלכם, שכן אתם מלאכי האדמה. אתם המלאכים המותחים את כנפיהם כדי למשוך את הויברציה של הבית אל תוך ההתנסות האנושית. חלקו את הויברציה המלאכית עם אדם אחר ותצרו מחדש את התחושה שחוויתם שעה שחיבקנו אתכם. העניקו את החיבוק ואת מגע המלאכים בחופשיות. חבקו את אויבכם באופן זה והם שוב לא יהיו אויבכם. לוציפר שב הביתה. יצרתם שמחה רבה כל כך בצד שלנו של הצעיף שכן בעוד אתם מתאחדים, גם אנו נמצאים במצב של איחוד. כפי שלמטה, כך גם למעלה, ואנו היינו במצב של פירוד זמן כה רב כדי לסייע לכם לשמר את אשליית הקוטביות. אנו אומרים לכם כעת, שמה שכונה ניסוי לוציפר כעת שב ומתאחד. לוציפר שב הביתה וכמוהו אנו שבים ומתאחדים עם המשפחה הרוחנית המקורית שלנו. אתם יצרתם הזדמנות זו באמצעות הבחירות שלכם על לוח המשחק של הבחירה החופשית. כעת אתם שואפים לאמיתות גבוהות יותר בכל התחומים בעוד אתם נושאים ויברציות גבוהות יותר. בכוונה תחילה אתם שואפים ליצור את המציאות שלכם ודבר זה גרם ליצירה המכוונת של גן העדן על פני האדמה. כעת האם אתם מבינים מדוע אנו אומרים שאתם מצליחים? אתם הרווחתם את הזכות לשאת את התואר ``עובדי האור`` וכעת אתם מרוויחים את הזכות לשאת את התואר ``מלאך שרון

קבלה

קבלה

לשרון , מאיפה קראת את זה ? זה בידיוק . מישחק החיים האמיתי זה בתוך עצמינו . יום יום , שעה שעה , אנו צריכים להאבק בשטן שבתוכינו . אני קורא לזה היצר הרע . או הרע שבתוכינו , או משהוא כזה . כי שטן זה קיצוני מידי . -- לכל אחד יש טוב ורע בתוכו . החכמה היא להדגיש את הטוב . -- האמינו בטוב ובאמת כמוני . וכמו השיר imagen של ג`ון לנון , זה בידיים שלנו , זה רק בתוך הראש שלנו . יש לנו את הכח , את התיקווה , ליצור עולם טוב יותר . --- בלי אמונות , בלי דת . שינוי תפיסה קודם בראש , אח``כ במציאות . בלי קטנוניות . לחשוב בגדול . בלי רכושנות . להיות בשליטה . להיתעלות מעל הצרכים והמגיע לי . להיות הבוראים של עצמנו . -- רק ככה , ועם עוד הרבה מרכיבים ששכחתי עכשיו , נוכל ליצור באמת גן עדן עלי אדמות . זה לא יבוא בקלות , ואני לא מבטיח כלום . שינו תפישה , גם של העולם החומרי , תפישה מוטעית של אלפי שנים לא תימחק ברגע . זה יקח בטח עוד מאות בשנים , ורק אם ניצעד קדימה לאט לאט . --- אני מתחיל ליצעוד לעבר העתיד הזה השנה . -- האם תבואו איתי ? אני כבר רואה שיש עוד אנשים טובים בארץ הזאת שמאמינים ויודעים והם גם טובים . המטרה היא להפוך את כולם לכאלה . שלא יהיו יותר מילחמות . הרי מה האדם רוצה לבסוף , אם לא לחיות את חייו בשקט . נמאס כבר ממילחמות , נימאס מהרוגים ופצועים . מי הוא זה השולט על המצב ? לא עוד לבנים בחומות . now it`s the time to breake again the walls / חינוך לשלום . לא לאלימות . --- טוב . --- שוב ניסחפתי . --- נאום הבחירות ימשיך בכנסת הבאה . :0)) ----- לילה טוב , בוקר טוב . -----------------------

למעלה