חיבוק ועוד....

חיבוק ועוד....

היי לכולם אני מבקשת לשתף קצת מהקושי שלי ולשאול אני סיימתי השנה רפלקסולוגית בכירה וכעת עדין לא מטפלת לדאבוני,אך נמצאת בהרגשה שכל הלימודים האלה היו "טעות" טני לא מרגישה יודעת את החומר כאילו נעלם לי כל הידע ופחד ענק עוטף אותי אייך להתחיל מאיפה להשיג מטופלים ומה יקרה אם לא אדע מה לעשות. אנא מכם האם מישהו נתקל בהרגשות כאלה כשסיים? האם חוויתם גם פחדים וכל מה שאופף אותי כעת. מבקשת מעט שיתוף מצידכם גם אם לא הצגתי מקרה ברפלקסולוגיה אני ממש אובדת עצות במיוחד בתחום האבחון מרגישה כמו פסל ולא ממש יודעת לענות לשאלות גם לא בפורום כשהשאלת שאלה . מוכר למישו???????. בהרבה תודה מקרב הלב

vca

New member
היתה הרגשה כזאת התחלה

מבין מאוד. כל אחד וזמן ההתרגלות שלו. מוכן להיות "שפן נסיונות" שלך בטיפול במטופל חדש.

תודה

בוקר נפלא לך איזו תפילה יפה מצורפת לתשובה שלך אני חיפאית אז.... יום נפלא

0 אור 0

New member
מוכר מוכר

מציעה לך להתחיל עם מטופלים בחינם או במחיר ממש סמלי - אנשים מהסביבה שלך, לאו דוקא משפחה - עדיף לבחור אנשים שמעניין אותך לטפל בהם. אבל התנאי למתנה הזאת הוא להכנס לסדרת טיפולים מחייבת - כמו שעשית בסטאז'. תציירי מפות, תתכנני את הטיפולים ותבדקי את עצמך אחרי הטיפול. מה שנקרא לעבוד על פי הספר. כיוון אחר, שהרבה מובגרי הקורסים מעדיפים, הוא לעבוד בספא או בבית מלון תקופה מסויימת, כדי לרכוש מיומנות ולעבוד עם הרבה אנשים. סך הכל זה לא רע כדי לרכוש בטחון בתנועות, אבל הבעיה היא שאת לא ממש נותנת טיפול רפלקסולוגי אמיתי, וזה קצת מנוון את הנושא של אבחון ושל עבודה מתוכננת וטיפולית. תבחרי מבין הדרכים האלו את זו שיותר מדברת אליך (ואפשר גם שילוב - לעבוד בספא כמה ימים, ויום אחד למקרים מעניינים כדי להעמיק ידע)

avorly

New member
צבעונית1,

לפני הכל-
ו- לפחד זה אנושי, וזה בסדר גמור
אני משוכנעת שלא שכחת את כל מה שלמדת, אבל ההרגשה של לעמוד מול מטופל/ת לבד בלי שהמורה משגיח/ה, באמת יכולה לגרום לפיק ברכיים ולמחשבות של "אולי אני לא יודעת מספיק?" "אולי אני אכאיב לו/ה סתם?" "אולי אני יעשה את התנועות הלא נכונות לגבי מערכת מסויימת?" ועוד כאלה ואחרות.......... עצותי מכל הלב כדי להתחיל בתהליך של בטחון מחודש במה שאת יודעת-
קחי לך "שפן ניסיונות" אחד/ת (וגם אני מוכנה לתת את רגלי בשמחה
).
התבונני ברגליים בלי לגעת בהתחלה.
ציירי מה שאת רואה מולך, בלי לנסות אפילו להבין יותר מידי.
גשי לרגליים עם תחושת ומחשבת "אני יודעת" "הכל בסדר", הניחי את ידייך ותני לאינטואיציה להוביל אותך. את תראי שאחרי פעם פעמיים הבטחון יתחיל לתפוס את מקום הפחד. אנחנו כאן לכל התייעצות, בשביל זה הפורום קיים

תודה

תודה מעמקי נפשי לכל החברים אכן עצות נתתם לי ואני בניתי לי חדר טיפולים בביתי. אכן אקח לי מועמד אחד ואנסה לעבור את חיצי הפחד הצון הצון תודה על הכל חיבוק ענק לכולם וגמר חתימה טובה

reflexin

New member
אל ייאוש

התחילי לטפל בחברים ומכרים. קחי מחיר סימלי ותתרמי מעשר מכל הכנסה. מאחל לך הצלחה בכל.

למעלה