חיבוקייה

יומבו

New member
חיבוקייה

מרכז תל-אביב,בניין דירות ככל הבניינים.

שמונה מדרגות לקומה הראשונה ושלט על הדלת "חיבוקייה".

מצלצל בפעמון ומישהו מהחלונית של הדלת מביט בי ופותח.

"ברוך הבא,בוא תיכנס" חיוך לבבי וחיבוק קצר.

אני בפנים - משלם 50 ש"ח מקבל מפתח לארונית ונכנס פנימה.

מצאתי את הארונית שלי ובפנים מחכים לי מכנסיים וחולצה אוריריים,נעימים למגע וזוג נעלי בית.

נכנס לחדר גדול וריחות של קטורת עולים באפי.

המקום נקי מאוד,צבוע בצבעי חום ירוק מרגיעים ועל הכל תאורה עדינה,לא מסנוורת מדי.

ברקע אני שומע את אלטון ג'ון שר BLUE EYES ושמח על בחירת השירים המשובחת.

כל האנשים סביבי לבושים כמעט כמוני... יש קצת הבדל בין בגדי הנשים ובגדי הגברים והם באים בכל מיני צבעים אבל כולם דומים כאן ונראים כל כך שלוים,מחוייכים.

בפינת האולם אני שומע שני חברים מתווכחים.

ניגש אליהם מישהו מהעובדים ומבקש מהם בנימוס שיעברו לשוחח בחדר הדיונים האטום לרעש(מסתבר שגם זה קיים כאן).

איש אחד מתחיל לצעוק ברקע "איזה מן מקום זה,כולם דפוקים פה" ולא עוברת שניה וחצי עד שניגש אליו מאבטח המקום ומלווה אותו בשקט אך בנחישות החוצה.

בכל רחבי החדר הגדול פזורים מזרונים ופופים או ספות נמוכות. אנשים יושבים או שוכבים בקבוצות של שניים ויותר.

חלקם רק מתחבקים,אחרים מרשים לעצמם קצת יותר.

בזוית העין אני קולט אישה מתקרבת לגבר,מחייכת ומושיטה ידיים לחבק אותו.

הוא אומר לה "לא תודה" והולך משם...והיא אפילו לא נעלבת כי מטר ממנה מושיטה אליה אישה אחרת זרועות לחיבוק עוטף גדול וחם.

בפינה אחרת של החדר קם זוג מהמזרון מיוזע משהו ופונה לאזור החדרים הפרטיים הקטנים.

כשני מטר מימיני על המזרון שני גברים ושתי נשים יצרו כמו מעגל קטן ביניהם והם מביטים זה בזה,מחייכים,מלטפים פנים וידיים והמבטים שלהם אוהבים כל כך.

איש מבוגר בערך בן 50 נוגע בכתפי ושואל "אפשר חיבוק".

"לא תודה" אני מסרב בנימוס.

הולך ותופס לי מקום פנוי על אחד המזרונים.

בחורה כבת 20 פלוס,לא מהממת או מושכת במיוחד אבל נאה ואסתטית מגיעה לעברי.

"אתה פעם ראשונה כאן נכון?"

"נכון" אני עונה "עדיין לא לגמרי מבין את הקונספט הזה של מקום שאפשר לבוא אליו בשביל להתחבק".

"זה עובד נהדר" היא אומרת "בוא תראה".

היא נשכבת על המזרון,על הצד ואומרת "בוא,שכב מאחורי,תתכרבל איתי...כאילו אנחנו ישנים כפיות".

אני נשכב מאחוריה,מחבק את מותנה,מלטף את כף ידה,מצמיד את ראשי לראשה,מריח את שערה העדין... וטוב לי.

Apikachu L

New member
אדיר!

איזה סיפור נחמד! חבל שאין יותר כאלו, למרות ששמעתי שפה ושם מארגנים כרבוליאדות..
רוצה שאוסיף גם לסיפורים של הפורום?

orald

New member
סיפורי מדע בדיוני?

במציאות הנוכחית "כרבולים" יהפכו לאונס או זנות...בגללם.

Apikachu L

New member
גם מד"ב/פנטזיה זה משהו

שמעתי על אירועי כרבולים בהסכמה בכל מיני קהילות. אני לא יודעת מה ואיך קורה שם, ואני מקווה שהכל בהסכמה. כן שמעתי שבגדים זה תנאי הכרחי.
אני לגמריי יכולה לראות באירוע כזה באופן אמיתי, פרצות לפגיעות מיניות...אז זה משהו שחייב להיות בסביבה בטוחה. הייתי שמחה לאירוע כרבולים או חיבוקים כמו שהוא תיאר...אבל זה ידרוש אנשים אחראים - לעצמם ולאחרים.

כבר יש כמה נשים שמוכרות זמן כרבולים או חיבוקים בתשלום, והן מתארות את זה כסוג של שליחות. אני לא יודעת מה ואיך ולמה... אני באופן אישי, לא הייתי יכולה לתת חיבוקים או כרבולים מכל הבא ליד, כי מבחינתי חיבוק יכול להיות מאיים - ואם אני לא רוצה אני לא מתחבקת. אבל זו השריטה שלי, ואני יודעת שזה שאני יכולה לומר לבן או בת הזוג שלי שאני לא רוצה להתחבק בכלל, או לתת תנאים לחיבוק זה חריג.

Apikachu L

New member
למרות ש...

ממה שהבנתי מהסיפור מדובר באירוע בהסכמה שבו כל האנשים הם לקוחות ובאים להתכרבל זה עם זה. מן מועדון כזה

זה נשמע נחמד.

פספסתי קודם את העניין של התשלום. אם כי אני מניחה שלרקע של הסיפור מדובר בתשלום לאבטחה ולאחזקה של המקום. מעניין אם אפשר להזמין שם מיץ גזר...

orald

New member
את תמיד רשאית לומר שאת לא מעוניינת בחיבוק.

בקהילות נאורות ומקורבות יותר, וקטנות ומאוחדות, כן.
לגבי הקהל הרחב? רובם הרבה יותר מדי תוקפניים מינית לזה ומנסים להשיג "חיבוקים" בכוח בכל מקרה, אז מה יעשו כשבחורה נותנת להם חיבוק מרצונה? יחפשו יותר.

אגב, זה גם לא עניין של "כי הם גברים"(כי זה ברור למי אני מתכוונת שבד"כ "לא שולטים בעצמם"), זה עניין של חינוך ועצם הרצון לשליטה עצמית.
מי שרוצה לשלוט בעצמו, שולט. מי שאכפת לו לשלוט, שולט.

לצורך העניין, אפשר להתאפק גם באמצע אקטים מיניים אם לא מעוניינים להמשיך בהם, כידוע לך, אבל רוב ה"ציבור" לא מעוניין להתאפק גם אם האדם שמולם לבוש, לא קשור אליהם ולא עוסק/מעוניין בשום פעילות מינית עימם מלכתחילה.

Apikachu L

New member
אולי יום אחד זה לא יהיה ככה...

כבר היום יש דברים שקצת פחות מקובלים ממה שהיו בעבר (קצת, כן? לפחות מנסים לפעמים להעמיד אנשים לדין, או לפחות יש חוק, שטיפה מגן על מי שנפגעו...) אבל העניינים כל כך רחוקים מלהיות אפילו סבירים...

נחזיק אצבעות לעתיד.

יומבו

New member
זה בהחלט כן יכול לעבוד!

מקומות מסוג זה צריכים רק שיהיה שם מאבטח על בסיס קבוע ואדם אחראי שיהיה מספיק תקיף כדי לסלק מיד כל אדם שלא יתנהג בצורה הולמת.

יש קודי התנהגות מקובלים בחברה ומוכרחים לכבד אותם גם במקום כזה...במיוחד במקום כזה וכמו שבכל מקום אנשים לא מרשים לעצמם לתקוף או לכפות את עצמם על מי שלא רוצה(כאמור למעט מקרים פליליים)
כך גם במקום מאורגן יש כללי התנהגות שבהחלט ניתן יהיה לאכוף.

אם אדם רוצה לגעת בך ואתה לא רוצה אתה מרחיק את ידו והוא חייב לקבל את זה ולא להתקרב אליך עוד אלא אם אתה תהיה זה שתיזום הפעם אחרת יש כאן סוג של אונס לכל דבר.

אלה קודי התנהגות בסיסיים בחברה ויש לכבדם גם במקום כזה.

אף אדם לא חייב לחבק את מי שאינו רוצה ואינו מרגיש איתו בנוח ואף אדם לא צריך לאפשר שיחבקו אותו אם אינו מעוניין בכך.

אני חושב שכל הקטע של חיבור ומשיכה פיזית הוא כל כך אינדיבידואלי שממילא לא סביר שאדם שמקפיד על הופעה אסתטית נקיה וסבירה לא ימצא במוקדם או במאוחר אנשים שירגישו איתו בנח מבחינה פיזית ולא חשוב כרגע אם הוא שמן או רזה,בהיר או כהה,צעיר או זקן,שעיר או חלק.

כמו שאמרו לנו כשהיינו ילדים "לכל סיר יש מכסה" ובמקרה שלנו "לסירים רבים יש המון מכסים".

למעלה