חיבול עצמי

BellA עלמה

New member
חיבול עצמי

קרה לכם שחיבלתם לעצמכם באיזה משהו כי ממש לא התחשק לכם ללכת. למשל יצאתם "מאוחר" מהבית ללימודים או לעבודה לא בכוונה אבל בגלל שלא התחשק לכם ללכת פשוט לא חישבתם את הזמן הנסיע נכון? דוגמה: היה לי פשיגה אצל דיאטאנית אבל בגלל שלא התחשק לי ממש ללכת לא חישבתי את זמן הנסיעה נכון ואיחרתי.

הממ...

נראה לי שמה שקרה לי ביום ראשון עונה על השאלה: ביום ראשון היה יום הסטודנט אצלנו, משום מה היה לי בראש שהמרצה של איזה קורס שממש אוהבת אמרה שזה שיעור רק למי שצריך עזרה בעבודה, שאני כבר סיימתי ורק צריכה להגיש, אבל היא התכוונה שסוף השיעור יהיה מיועד לכך ומשום מה אני הבנתי אחרת... אז כבר לא באתי לשיעור של הבוקר, כי מה הטעם לבוא לשיעור של שמונה וחצי, להיות בשיעור חופשי של שעה וחצי ואז להיות ביום הסטודנט... וראוי לציין שהשיעור של הבוקר הוא שיעור שאני ממש לא אוהבת, בגבול של לא סובלת בכלל- כי הוא שיעור מאוד מעייף, יום ראשון על הבוקר- שביזות וכו'...

BellA עלמה

New member
אכן

לפעמים לא ממש מודעים לחיבול הזה עד שלא עוצרים לרגע וחושבים על זה.

BellA עלמה

New member
אולי

פשוט באופן מודע לנסות להתנגד לרצון הזה. לא יודעת פשוט לא התחשק לי ללכת. הדיאטאנית הזאות עובדת בשיטה אחרת . פסיכולוגית יותר וזה לא קל לי לחפור במקומות האלה. אבל אין לי ברירה וכך אני מתיחסת לזה

shirazlovemor

New member
כן..

לפעמים כשאין לי כוח לקום בבוקר אז אני מושכת את הזמן ואז אני מאחרת..

magenta73

New member
מבחינתי זה לא חיבול עצמי

מבחינתי זאת נורת אזהרה שלא טוב לי או לא נוח לי איפה שאני נמצאת. או שאני, בתת מודע, עושה דברים בשביל לאחר וכו', כי לא ממש נוח לי בסיטואציה שאני אמורה להיות בה, ולכן אני מאחרת. קורה...

BellA עלמה

New member
זה גם זה

אבל גם חיבול עצמי כי בגלל שלא נוח לך אתה עושה דברים(גם בלא מודע כדי לא להצליח)

hayapollak

New member
bella - תני לזה

צ'אנס - תיזכרי את הסיבות בגללן בחרת בשיטה המיוחדת הזו. אגב גם בכל שיטה אחרת יש אחרי כמה ימים רגעים של שבירה, התחמקות וכו'. כדי לא להתייאש כדאי לראות בדמיון את התוצאות, את סוף התהליך.

magenta73

New member
זו מילה גדולה מידי

וקשה מידי, זה כל מה שאני מנסה להגיד. אז איחרת 5 דקות. זה לא שאת בכוונה מחבלת בעצמך... על 5 דקות אפשר להתנצל ולהמשיך כרגיל וכו'...

אני עושה את זה כל הזמן

בתקופה אחרונה, כי לא בא לי. לא מתחשק לי ללכת למקום אחר, אין לי כוח ועצבים בשביל זה, אבל בסופו של דבר אני הולכת לאן שאני צריכה.

למעלה