חיבול עצמי

BellA עלמה

New member
חיבול עצמי../images/Emo88.gif

לפעמים, למרות הרצון שלך להתקדם אתה יורה לעצמך ברגל. טלפנו אלי בתחילת השבוע לקבוע ראיון עבודה לאתמול. למרות שאני אמורה להיות בחופשת מחלה עקב ניתוח החלטתי ללכת כי המשרה חשובה לי. במהלך הראיון התחלתי להרגיש מאוד חלשה ועייפה (אגב רואים שעברתי ניתוח כי יש עדיין סימנים כחולים). לא הייתי בכלל מרוכזת במשימות שדברך כלל אני די טובה בהם. אמרתי למראיינת שאני לא מאופסת בכלל ושעדיף שתיתן לי הזדמנות שנייה. ואפילו כתבתי לה מייל. קורה לכם שבגלל הרצון האז שלכם להגיע לאיזשהו מקום ולהתקדם אתם שוחכים את עצמכם? את הכוחות שלכם? המראיינת הייתה מאוד מבינה וסמפטית אבל עדיין חזרתי עם מצב רוח על הפנים

behappy

New member
כן, המון פעמים קורה לי.

אז ראיון אחד לא כ"כ הלך. לא נורא.. יהיו עוד, ואולי היא בכל זאת תקבל את ההסבר והבקשה שלך. העיקר- תרגישי טוב! התאוששות מניתוח [כל ניתוח, אפילו הכי הכי קטן] היא לא פשוטה. תני לעצמך זמן ומנוחה....

BellA עלמה

New member
כן .. היא הייתה מאוד מבינה

הרי גם רואים עלי שעברתי משהו (אני עדיין כחולה). אבל מה לעשות אני חסרת סבלנות והראיון היה מאוד חשוב לי. זה מצב די מורכב מה עושים? מקשיבים לגוף או "דוחפים" קדימה. ואיפה עובר הגבול? למשל הצתננות זו גם סיבה לקחת חופשת מחלה? מתי צריך "לשנס מותניים" ומתי צריך לוותר? וכמה?

BellA עלמה

New member
זו כנראה הבעייה

לא רוצה להחשב כמפונקת מידי. אז דוחפת את עצמי למעבר גבול היכולת.

magenta73

New member
אני לא רואה פה חיבול עצמי

חיבול עצמי זה כשאת בכוונה עושה לעצמך רע. אני רואה פה בחורה שמנסה למרות הכל, ורואה רק את הדברים הרעים ולא את הטובים... קצת כמוני :) אני לדוגמה החלטתי להפסיק לעשן. לפחות להרגיע. ואני מעשנת... הגעתי ל-2 קופסאות. הגעתי למצב של 8 סיגריות ביום. שזה מדהים. אבל מה... אני יורדת על עצמי על ה-8 סיגריות האלה במקום להגיד, וואלה, מג'נטה, יפה!!! ואיך אפשר להתקדם עם את יורדת על עצמך?... אי אפשר... זה מצב שרק יפיל אותך למטה...

BellA עלמה

New member
אבל..

חיבלתי לעצמי[ אוקי אולי לא חיבול אבל כן לשים לעצמך מסמרים בגלגלים] בבריאות (הכי חשוב) וגם בראיון עבודה(לא פחות חשוב).

אדלשה

New member
חיבול עצמי- תגובה.

פשוט תקבלי את עצמך כמו שאת! באהבה אדל מאמנת אישית מעסה מרפאה פיזית דרך אלמנטים מהאימון.

אדלשה

New member
בתגובה ל-לא חושבת.

למה את לא חושבת שזה יועיל? האם ניסית? יש לי הרגשה שאת לא מקבלת את מה שאני כותבת, בגלל שאת עדיין לא מסכימה לחתימה שלי וכו.. האם זה נכון? בכל אופן, אני מאחלת לך בהצלחה. אדל מאמנת אישית מעסה מרפאה פיזית דרך אלמנטים מהאימון.

BellA עלמה

New member
לא קשור

פשוט לא חושבת שלקבל את החיבול העצמי הזה יקדם אותי. אני צריכה להרגיש כעס ותסכול מעצמי כדי שזה לא יקרה שוב. מדובר פה 1 בבריאות (לא מוכנה לקבל את זה שאני מעקבת את ההחלמה שלי) 2 עבודה - אני צריכה ללמוד מתי לשים לעצמי גבולות.

אדלשה

New member
את צודקת! בתגובה ל- לא קשור.

אני מסכימה איתך, אבל אני לא התכוונתי שלא תעשי שום דבר כדי לקדם את זה. לפי דעתי, ברגע שתקבלי את מי שאת באותו רגע, את ההרגשה שלך, ותתני לעצמך את הזמן, אז אוטומאטית דברים ישתפרו. תביני את עצמך. את במצב שונה מהרגיל. וזה בסדר. וזה מצוין שאת חושבת על זה, ומסתכלת על זה. זאת הדרך הנכונה! למה התכוונת שכתבת:1. " לא מוכנה לקבל את זה שאני מעכבת את ההחלמה שלי." 2. "אני צריכה ללמוד מתי לשים לעצמי גבולות." תודה אדל מאמנת אישית מעסה מרפאה פיזית דרך אלמנטים מהאימון.

hayapollak

New member
bella עלמה-ירית במטרה

לא ברגל את זה כבר אמרתי. מה שלא אמרתי - למה לחשוב שלילי? כדאי לחשוב חיובי שהלכת למרות מצבך - נלחמת עבור דבר שחשוב לך - אני מאחלת לך שתקבלי הזדמנות נוספת להוכיח את עצמך ושתתקבלי לעבודה.

קורה המון...

יש לי "נטייה" לשכוח להסתכל קצת על עצמי ולשים לב לבריאות שלי. אפילו החבר הציק לי היום שאני צריכה לדאוג וללכת לרופא לבדוק את הכאבי גב, אבל מתי בדיוק? אני לומדת, עובדת, ואיתו
- אין מתי,וגם אי שם בלב פוחדת מהתוצאות של הבדיקות ולהיכנס לכל הבלאגן הזה...

בלאגנית

New member
דבר ראשון תבריאי מהר

דבר שני תשמחי שאת לא מפונקת ,והולכת על דברים למרות שקשה. ויום אחד תרוויחי מזה.אני בטח הייתי כרגיל מבטלת ולא באה, כי הכאב הכי קטן והחשש הכי קטן לחiם גורם לי "לנפח" את זה ובסוף לא לבוא למקומות

למעלה