חיבוטי נפש קשים :)

אין שם 5

New member
חיבוטי נפש קשים :)

הי, אשמח לדעתכן... יש לי ילדה מדהימה בת 3.5 וילד מקסים בן 4.5 חודשים. אני ובעלי עובדים במשרה מלאה. באוקטובר אנחנו מתוכננים לצאת לנופש באילת (חמישי עד ראשון) עם הילדים. בימים האחרונים עולות בנו המחשבות אולי לנסוע לאילת לבד בלי הילדים כי אנחנו ממש זקוקים לחופש ביחד, אם כן ההורים שלי ישמרו על הילדים בכיף,והבת שלי מאוד קשורה אליהם גם. ההתלבטות שלי היא גם בגלל שמאז שהבת שלי נולדה לא עזבנו אותה ליותר מלילה אחד וגם זה רק פעמיים. וגם מכיוון שאני רוצה שהם יהנו גם כן באילת (אנחנו לא נצא לעוד נופש השנה).נראה לי שגם לי יהיה מאוד קשה שלושה לילות בלעדיהם. מה דעתכן? מה הייתן עושות?

בוליפלג

New member
האמת. לבד../images/Emo9.gifבזוג..

האפשרות לצבור כוחות, לחדש ולמרק את הזוגיות, מעצימה את החופשה הרבה מעבר למאפייניה כמשפחתית. ממני תזכי לחיזוקים רבים לצאת לבד, לנפוש, ליהנות, להתחדש
מה גם שהילדים כבר לא 'רכים' כ"כ, את מתארת קשר מצויין עם ההורים - היי - יש לך סידור מעולה, למה את עוד חושבת על זה?!
סעו ותהנו

בוליפלג

New member
../images/Emo52.gifהפכתי את ה'חודשים' ל'שנים'

ובכל זאת המלצתי נשארת בעינה.

לבד כזוג - אבל הייתי נותנת להם

איזה לילה אצל ההורים (לפחות לגדולה) כדי ש-4 לילות לא יפלו עליה בבת אחת כשאת רחוקה מכדי לחזור

memko

New member
הכל נשמע כל כך מתבקש לנסוע לבד כזוג...

הורים שישמר - יש!! חופש מהעבודה - יש!! מה הבעיה?...סעו ותהנו! וברצינות, גם אם זה יגרום ליומיים של קצת געגוגים וקצת בכי מהילדה, סבא וסבתא שם, הם ידאגו לה, ואתם צריכים את הלבד שלכם והזוגיות שלכם גם. סעו, גם אתם חשובים!!

נשמע שאת צריכה חיזוקים לנסיעה לבד כזוג

מצד שני מבינה את הקושי שלך אבל בשביל שתרגישי יותר שלמה עם הנסיעה ותהני במקום לחשוב עליהם חישבי למה לקחת אותם איתך? לא תהיה עוד חופשה השנה? בחופשות מהגנים תעשי להם ימי כיף. העיקר שהם איתכם. לא תריכים מלון וכו' כמונו. לא אהנה ואחשוב עליהם? תחליטי שהם בידים טובות שמקבלות אותם בכיף ושאת לא מסתכלת אחורה אלא מתמקדת בהנאה. אם תגידי שלא תהני- את לא תהני.. ואז כל המטרה מתפספסת.. יהיה להם קשה - האמנם? את אומרת שביתך קשורה להוריך ושיקבלו אותה בחום. הם רק יקבלו פינוק סבא/סבתא ועל הדרך שיעור לחיים שגם להורים יש זכויות וחשוב לחשוב גם על עצמך.. תעבדי את הקושי- כך יהיה יותר קל. והכי חשוב- מהנה. בנתינה הזוגית יש מילוי מצברים שחשוב כ"כ אח"כ גם לילדים אז חישבי כמה כוח יהיה לך לתת אחר כך. זה משהו שילדים זוכרים!

../images/Emo207.gifקיבוץ מנרה

הזמנו לחוה"מ סוכות לסופ"ש. משהי היתה?יכולה להמליץ? לא להמליץ? מה יש לעשות בסביבה עם ילדים? אשמח לחוות דעת

תלוי במזג אויר.

ילדים? איזה גילאים? איזה סוג של פעילות? (בפינות ליטוף אני לא טובה, בטיולים - גם קלים עד מאוד - אני יותר טובה
)

טיולים

אנחנו נוסעים כל המשפחה המורחבת ילדים בני 4 וחצי,4 2וחצי ושני מבוגרים(הורים שלי) ואנחנו...

lilend

New member
יש את הרכבל של מנרה

(בקטנה). בקיבוץ יראון (מאוד קרוב למנרה) יש פינת חי מקסימה עם אגם נחמד. מסלולי טיול יש המון באיזור- אני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל, תעשי חיפוש בפורום מטיילים עם ילדים על האיזור ובטח תמצאי המון רעיונות. תעשו חיים!

בוליפלג

New member
אגמון החולה, ממש לא רחוק. היינו לפני שבועיים

היה מקסים - מדובר ממש בעונת הנדידה. חוצמזה יש את האטרקציות של צוק מנרה - יקרות מדי לטעמי, אך אפשר בכל זאת ליהנות מהן.

חמודבה

New member
אפשר לפצל?

אולי תעשו סוף שבוע לבד לעצמכם ותסעו לעוד סופ"ש עם הילדים בפעם אחרת? מבינה את ההתלבטות שלך, הבת הקטנה שלי גם בת 4.5 חודשים ואני מתה לנסוע לבד....

memko

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif חופשה זוגית, המלצה...

עוד מעט יש לי יום הולדת, ההורים שלי רוצים לשלוח אותי ואת בעלי ללילה במלון, שישי שבת, אבל אני לא יודעת מה... אני רוצה קרוב, מיוחד, ושיסכים לילה אחד. אז אידיאלי זה משהו כמו יערות הכרמל, 50 דקות נסיעה, מיוחד ומפנק, ומסכים לילה אחד, אבל.......המחיר...אוי המחיר... בקיצור, המלצה מישהי?? ואני מאיזור תל אביב. תודה!

חמודבה

New member
מה לגבי ירושלים?

מלון מצודת דוד או קינג דיוויד? שניהם מלונות מדהימים ונותנים לילה אחד.

מצטרפת להמלצה על ירושלים

אנחנו גם מתכננים לנסוע לרגל יום הולדת ה
בחודש הבא למלון הר ציון בירושלים לשישי שבת. המלון קרוב ממש לכל האתרים וביום שבת אפשר לעשות סיורים. עוד אתרים מומלצים בצפון: ספא כנען, מצפה הימים, מלון אמירי הגליל- מעולים ובאיזורים יפייפים. יערות הכרמל - מדהיםםם. יקרים אבל שווים כל שקל. כדאי לקחת אצלהם יום פינוק שכולל - 4-5 טיפולים שאת בוחרת ואת יוצאת משם חדשה דנדש.

אסיינדה במעלות../images/Emo99.gif

אידאלי לחופשה זוגית. בריכה מקורה. אוכל מדהים
מומלץ מומלץ מומלץ!

למעלה