|חיבוהתגעגעתי!!!!!!!!!!!!!!!

SnoopyElf

New member
|חיבוהתגעגעתי!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

המחשב שלי עשה בום טראח והתפצלח לו... אני המון זמן בלי מחשב והוא יתוקן בשבוע הבא... הכל כי לא הסכמתי לפרמט אותו ולאבד את אוסף התמונות של בלומי... אני אעדכן בהמשך! חבל שהפסדתי את תחרות הרקעים... ייב, ענבר.

תצ1

New member
ברוכה השבה!!!

ילדה חביבה (אי אי אי איך אני בחרוזים???) נעלמו לך כל התמונות עכשיו???? לא נורא!! נעזור לך לעדכן מחדש!! נכון בנות?? הנה אני אתחיל....

תצ1

New member
חחחחחחחח

אבל זה היה תירוץ די טוב לתת תמונה את לא חושבת????

T u r n e r 1

New member
אה ובקשר לראש 1...

אני מקווה שהפעם יכתבו עליו משהו (חוץ מהמצעד) כי כל פעם הם מפרסמים על אשטון קוצ'ר והמורדים, בכל חור. אוף!! מה? הם עוד לא קלטו שאורלנדו הוא הדבר הלוהט ביותר בסביבה ולאו דווקא מבחינת המראה החיצוני (אוקיי גם זה)

Michal Bloom

New member
אז זהו שהם...

לא קולטים, כל המדינה ה*** הזאת לא קולטת!!!!!.. הלו!@!!!,מה עם אורלנדו?????.,מה הוא לא רצוי כאן???????.(תמיד רק ג'וני,ג'וני פה,גוני שם...אופה!@!!).... גם ה-גיא פינס הזה מעצבן אותי, הוא דיבר על אורלנדו פעם אחת וכזה בחוסר טאקט(יעני,איכס פויה אורלנדו?..-חס!!!)..... עד שמשהו כאן בארץ יפרסם עליו משהו בטלויזיה ספיישל עליו או משהו..אני מחרימה את הטלויזיה!!! ואת מעריב לנוער וראש1..(איזה הגזמה!!,סתם!!!!,איזה היפראקטיבית אני!, סתם!!!!!!)

Michal Bloom

New member
אין קשר-שונאת אץ גיא פינס...../images/Emo46.gif

שם המשפחה שלו מצדיק אותו!!!

צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גיא פינס ממש מעצבן כבר!! כאילו הם אשכרה הפכו להיות פפרצים מעצבנים שמדברים על אותם אנשים בלי הפסקה שזה פשוט כבר נמאס!!!! ועוד האנשים שהם מדברים עליהם הם גם ככה אנשים סתם מעצבנים ולא מעניינים שאני שונאת...
אבל זה לא טוב להחרים טלוויזיה ועיתונים!! אחרת איך תדעי כשכן מפרסמים על אורלנדו?!

T u r n e r 1

New member
אוקיי אני אתעלם מההודעה שמעליי...

ואני מבקשת מכולכם לעשות כמוני. ובקשר לראש 1: היום בבוקר קיבלתי את העיתון ונחשו מה? אורלנדו מקום 1 במצעד!! כן כן!! וחוץ מזה לא פורסם עליו כלום
(אוף הראש 1 האלה!
). אבל כן פירסמו מכתב של מישהי (אולי אחת מכן?) שטוענת שלא צריך לקרוא לאורלנדו אורלי כי זה מעצבן אותו)
. נו אז למישהי יש מעריב לנוער? יש שם עליו משהו??

O r L a N d O

New member
../images/Emo28.gif יש../images/Emo70.gifמקום 1 איזה כיף../images/Emo70.gif

איך הם מעיזים לא לכתוב עליו כלום

למעלה