חט"צ

איולהלה

New member
המלצה על חט"צ אופק

בהמשך להתלבטויות, (עוברים למודיעין בעוד חצי שנה, מתלבטים אם להירשם לדמוקרטי או לקונונציונלי) אולי בכל זאת יש כאן מישהו שילדיו לומדים באופק? נשמח לקבל המלצות (או אזהרות) מהחט"צ והביצפר תודה

ורדה 1

New member
אני לא מכירה, אבל... אני מכירה מישהי שהבת שלה השנה בכיתה א' ואני מניחה שהיא היתה שם בשנה שעברה בחט"צ. אם את רוצה אני יכולה לשאול אותה. גם אנחנו עכשיו בחיפוש אחרי החט"צ האולטימטיבי. ביום ו' הבא יש יום פתוח ואנחנו הולכים לראות את מעוז המכבים ואת ניצנים.

ב נ ה

New member
לא מנסיון אישי

אבל ב"ס אופק נחשב ב"ס מצויין,המנהלת שם סופר משקיענית ואף זכתה בפרס חינוך בשנה שעברה,אני יודעת שבב"ס יש לא מעט "אקסטרות" כמו שעורי נגינה,דרבוקות,פינת חי מושקעת מאד ועוד. הדמוקרטי זו כבר אופרה אחרת......

talia 2

New member
בביה"ס אופק...

צוות מורים איכותי שמשקיע המון עבודה. הרבה פרוייקטים ייחודיים והמון עשייה.

איולהלה

New member
בי"ס אופק

יופי, שמחה לשמוע חוו"ד חיוביות .....
אולי מישהו יודע מתי יש יום פתוח בבי"ס? (בחט"צ)? באיזה שעות? ולמשך כמה זמן הביקור?

אילנית03

New member
אני אשמח לכל מידע לגבי החט"צ

ולגבי ניצנים הבן הגדול שלי שם ואת האמצעי אני לא שולחת לשם אפילו לא חושבת על זה!!!

golan95

New member
חט"צ רעים וחט"צ ניצנים

אנחנו היינו בחט"צ רעים ואפילו נילחמתי שהבת שלי לא תתקרב לניצנים- החט"צ קטן- עד מאוד, המורות- ראיתי טובות מהם המערכת החינוך... המנהלת - אין מילים... החצר- ביזיון. היתה תקופה ארוכה שהיה ויכוח ביני ובין חברותי הם צידדו בניצנים ואני לא- הם "נילחמו עד חורמה" שילדהם יהיו בניצנים- אחרי שנה הם נילחמו שילדהם יעברו לרעים. אגב- בניצנים יש כיתות גן וכיתות א'-= אין חט"צ, שתי הכיתות מופרדות טוטלית. חט"צ רעים- מקסים, הבתים מדהימים, הצוות מקסים, ואנחנו עברנו תקופה לא פשוטה וכל המערכת החינוכת עזרה ותמכה בנו, הרגשנו בבית... לפנות עם כל פיפס קטן... ותמיד הדלת של כל הצוות היתה פתוחה בפנינו. יש מחשבים בחט"צ הסיעות מדהימות. יש לקחת בחשבון שכוון שהחט"צ רעים היה שייך תקופה ארוכה לישוב עמיד- ההורים השקיעו בו מעל ומעבר- תקציבית. ישנה רק בעיה אחת והיא הולכת ומחמירה עם השנים- בעית החניה של בית הספר- והמרחק שהוא לא גדול אך קיים מהשער האחורי עד לחט"צ עצמו.

ב נ ה

New member
אנחנו בכתה א' בחט"צ רעים

היתרון הבולט הוא כיתות קטנות(25 ילדים בגן ו25 ילדים בכתה)הכתה זעירה בגודלה הפיזי אך ל25 ילדים זה סביר,יש לנו מורה מדהימה אני משערת שזה מזל. המנהלת
האמת לא עשתה עלי רושם מי יודע כמה ,אבל אני גם לא נתקלת בה יותר מידי,הסייעת הספציפי בבית שלנו קשה לקרוא לה "מדהימה"אבל כמו שצינטי קודם ...גם זה מזל. בה"ס נעים ואסטתי החצר של החטץ מלאת עצים ומתקנים,אך מהרבה בחינות הוא רגיל למדי, אבל בתי הולכת בשמחה יש לה חברים וחברות לי זה מה שחשוב. המרחק הפיזי מהחניה לפתח ביה"ס לא מהווה בעיה עבורינו,אני בתור ילדה צעדתי דרך ארוכה מזו ולא זכור לי שהסיעו אותי לב"ס(נכון שהתפנקנו והתברגנו מאז,אבל זה בהחלט סביר). אני פסלתי את ניצנים בגלל הצפיפות,בגלל השלטים במסדרונות"ילדי ניצנים הולכים רק בצד ימין של המסדרון"-הזכיר לי מוסד צבאי משהו בסגנון"חייל שפר הופעתך,בביקור שם נתקלתי ביחס צונן של הרכזת.

golan95

New member
כוון שאנחנו כבר בשכונה אחרת

אני מרשה לעצמי להגיד שבתי היתה בגן בחט"צ בבית דרור הסיעת היתה מירי והגננת דלית. הילדה שלי אוהבת אותן עד היום. מי נימצא היום בבית הזה אני לא יודעת. נכון שהמרחק הוא לא רב... אבל כשמוצאים כמה ילדים מכל מיני גנים וצריך להסתובבב איתם בגשם, רוחות, ולפני שניה בדיוק התינוק נירדם באוטו... המרחק מנקודה כזו הוא לא מועט (לנו ההורים, אני לא מדברת על הילדים). בקשר למנהלת- את צודקת- אנחנו הינו בתקופה שהיא היתה בחופשת לידה, וכשהיא חזרה זה היה כבר באמצע השנה...בכל מיקרה ישנה אחראית חט"צ והיא ענתה לנו על כל השאלות. מה שמפריע בחט"צ זה שאין טלפון- בכל זאת זה גן... ולמצוא חניה מהשער האחורי- לדעתי זה פרויקט בפני עצמו. צריך להסתובב בחט"צ ניצנים, ל"שמוע" ול"הריח" על מנת להבין שחט"צ רעים מדהים בכל קנה מידה... נכון שאנחנו גדלנו בבתי ספר גדולים, ירוקים, פורחים, וצוות גדול של מורים ומורי מלאכה, נגרות, בישול וזה היה חלק ממערכת השעות שלנו (ללא תוספת תשלום של הורינו), והלכנו מרחקים גדולים עד לבית הספר... אבל היום אנחנו חיים לצערי בעידן שונה, אחרת... ויחסית להצע שיש לעיר העתיד להציע- חט"צ רעים מדהים.

למעלה