חט"ב "רשיש" או "פיינברג" ? איזו מהן מומלצת יותר? מי מכיר?. תודה
L liorhikri1991 New member 28/11/06 #2 רשיש ותשאלי למה? כי הרמה בעלומים(פינברג) ממש עלובה ויש שם הרבה פורענים,ממליץ לך על רשיש כי אני מכיר ילדים שלומדים שם והבית ספר אחלה לדעתם.
רשיש ותשאלי למה? כי הרמה בעלומים(פינברג) ממש עלובה ויש שם הרבה פורענים,ממליץ לך על רשיש כי אני מכיר ילדים שלומדים שם והבית ספר אחלה לדעתם.
N NeTa MuFlEtA New member 28/11/06 #4 בולשיט. ../images/Emo122.gif../images/Emo217.gif "פורענים" יש בכל מקום. החטיבה הטרוגנית שזה מה שיפה בה, אחלה חטיבה גם רשיש אני מניחה שהיא בסדר.
בולשיט. ../images/Emo122.gif../images/Emo217.gif "פורענים" יש בכל מקום. החטיבה הטרוגנית שזה מה שיפה בה, אחלה חטיבה גם רשיש אני מניחה שהיא בסדר.
S Shusho New member 28/11/06 #5 רשיש סתם כי למדתי בה לפני 3-5 שנים ככה ( ), ואז לא היתה בה כמעט אלימות שזה טוב כי חטיבות זה פשוט זוועה בד"כ, והמורים היו בסדר...
רשיש סתם כי למדתי בה לפני 3-5 שנים ככה ( ), ואז לא היתה בה כמעט אלימות שזה טוב כי חטיבות זה פשוט זוועה בד"כ, והמורים היו בסדר...
I i love tennis New member 28/11/06 #6 רשיש בתור אחד שלומד שם! זאת החטיבה הטובה ביותר בפתח תקוה וכי בפיינברג סתם מופרעים
L liorhikri1991 New member 29/11/06 #7 אתה לומד שם אז מה הפלא שתגיד שהיא החטיבה הטובה ביותר כי לא למדת בחטיבה אחרת אגב בן צבי היא חטיבה נהדרת עם מורים אחלה ומנהלת ממש טובה
אתה לומד שם אז מה הפלא שתגיד שהיא החטיבה הטובה ביותר כי לא למדת בחטיבה אחרת אגב בן צבי היא חטיבה נהדרת עם מורים אחלה ומנהלת ממש טובה
מ מ א1 New member 29/11/06 #8 תודה לכולם יש פה הצבעה גורפת לטובת "רשיש"... אשמח לעוד תגובות למי שרוצה והוספתי עוד הודעה למעלה בנוגע לאיזורי רישום - אנא, עזרתכם.
תודה לכולם יש פה הצבעה גורפת לטובת "רשיש"... אשמח לעוד תגובות למי שרוצה והוספתי עוד הודעה למעלה בנוגע לאיזורי רישום - אנא, עזרתכם.
א אנשושית ושמה שלומקה New member 29/11/06 #9 :\ "אגב בן צבי היא חטיבה נהדרת עם מורים אחלה ומנהלת ממש טובה" נפלת מצוק בטיול שנתי?!@#?$@?%!
J JennyBazz New member 2/12/06 #13 שקט את! אני דווקא מאוד אהבתי את בן צבי...! חוץ מהערסים וכול הילדים המטומטמים ששררו שם, הייתה אחלה חטיבה...
שקט את! אני דווקא מאוד אהבתי את בן צבי...! חוץ מהערסים וכול הילדים המטומטמים ששררו שם, הייתה אחלה חטיבה...
מ מיכמיך3 New member 4/12/06 #14 סיפרת בדיחה עכשיו, נכון ג'ניה?? בן צבי זו חטיבה בכלל לא על רמה והרבה התלוננו. רוב המורות היו בלתי נסבלות כנ"ל לגבי הילדים ערסים שהיו.
סיפרת בדיחה עכשיו, נכון ג'ניה?? בן צבי זו חטיבה בכלל לא על רמה והרבה התלוננו. רוב המורות היו בלתי נסבלות כנ"ל לגבי הילדים ערסים שהיו.
T The Spongebob Girl New member 29/11/06 #10 אני למדתי ברשיש ועכשיו אני באחד העם בי"ב לדעתי זה היה ביצפר מדהים מבחינת הכל