חטיפי GLEE מעניין איפה אפשר להשיג אותם בארץ...
ב בלונדי211 New member 24/4/11 #2 מגניב! ויש לי שאלה אחרת- ההורים שלי טסים בקרוב לניו יורק יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג שם בגדים של GLEE?
מגניב! ויש לי שאלה אחרת- ההורים שלי טסים בקרוב לניו יורק יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג שם בגדים של GLEE?
R riktal New member 24/4/11 #3 לצערי, עוד לא הייתי ניו יורק, אז אין לי מושג. בעוד שנתיים, כאשר תפתח לי קרן ההשתלמות, התכנון הוא לטייל עם הכסף בניו יורק, אבל עד אז אני מניחה שאני אוכל לשאול אותך איפה אפשר לקנות בגדים כאלה .
לצערי, עוד לא הייתי ניו יורק, אז אין לי מושג. בעוד שנתיים, כאשר תפתח לי קרן ההשתלמות, התכנון הוא לטייל עם הכסף בניו יורק, אבל עד אז אני מניחה שאני אוכל לשאול אותך איפה אפשר לקנות בגדים כאלה .
Y y a m i girl New member 24/4/11 #6 מיסיס!../images/Emo13.gif../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif
H hodaya96 New member 24/4/11 #5 מגניב! והלוואי ויהיה אפשר להשיג את זה בארץ.. אפילו התיקים שאמרו שייבאו לא מראים שום סימן שזה הולך לקרות:/
מגניב! והלוואי ויהיה אפשר להשיג את זה בארץ.. אפילו התיקים שאמרו שייבאו לא מראים שום סימן שזה הולך לקרות:/